Coventry – Manchester United: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.04.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 19.
Coventry
Teljesítmény:
V V N V N
  • Wembley Stadium
  • április 21. 16:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Manchester United
Teljesítmény:
D D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy elődöntő négy csapatból és két párharcból áll, szóval most jöjjön egyből a másik. Itt nem élvonalbeli csapatokról beszélünk, legalábbis a Coventry nem az, várhatóan jövőre sem lesz az. Ám a sarkantyúsok – megérdemelten – a legjobb négy közé verekedték magukat az FA Kupában, ellenfelük a Manchester United lesz.

Ahogy az előző tippnél azt mondtam a Chelsea-ről, ez az egyetlen sorozat, ahol kiugrót nyújthatnak, ugyanez igaz a Manchesterre is.

Az esélyek egyértelműnek tűnnek, de kár lenne lebecsülni Mark Robinsékat…

Jöjjön a Coventry – Manchester United találkozó!

Coventry

Jövőre is rendezhetnek Coventry – MU mérkőzést, de az most, jelen állás szerint nem tűnik valószínűnek, hogy az majd a Premier League-ben lesz, erről gondoskodtak a sarkantyúsok. Nem csak ők, hétvégi ellenfelük, a Birmingham is. Senki nem gondolta, hogy pont a kiesőjelölt otthonában maradnak pont nélkül, de így lett. Azt sem gondolta volna senki, hogy épp a Birmingham üti ki őket. De ez is így lett. Az első negyedórában már hátrányba kerültek sajátjuk öngólja miatt, Bobby Thomas talált saját kapujába, ezt követően pedig még két gólt kaptak Robinsék.

Ezzel pedig kvázi elszállt minden esélyük a feljutásra. A Coventry csak a 8., hátrányuk hét pont a Norwich együttesével szemben. Igaz, hogy van egy elmaradt meccsük, de az esélyeik a hétvégi buktával nagyot csökkentek.

Ez most nem egy bajnoki lesz, de fontosnak éreztem, hogy beszéljünk a csapat aktuális formájáról.

Az FA Kupában nagyot meneteltek, hiszen ők már közvetlenül az elején beszálltak. Öt mérkőzésen és négy ellenfélen vannak túl. Kezdtek az Oxford Utd. ellen, két meccsen jutottak túl a Sheffield Wednesday-en, aztán jött a Maidstone, végül pedig a Wolverhampton.

Miután a meccs semleges helyszínen kerül megrendezésre, így ezúttal hazai/idegenbeli mérleget felesleges nézni.

Sérülteket viszont nem az, Jamie Allen mellett Sakamoto Tatsuhiro nem lehet pályán.

A várható kezdőcsapat:

Collins – van Ewijk, Thomas, Kitching, Bidwell – Sheaf, Eccles – Wright, O’Hare, Palmer – Simms

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2007.09.26.Angol Ligakupa
man united
0:2
coventry
Angol Ligakupa
2001.04.14.Premier League
man united
4:2
coventry
Premier League
2000.11.04.Premier League
coventry
1:2
man united
Premier League
2000.02.05.Premier League
man united
3:2
coventry
Premier League
1999.08.25.Premier League
coventry
1:2
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester United

A bevezetőben említettem, hogy a Manchester Unitednak sem sok esélye van egy sikeres szezont lehozni. A gárda a bajnokságban alulteljesít, kijelenthető, hogy nem tudnak ismét a BL-ben játszani, de talán maga a nemzetközi kupaszereplés is elérhetetlen lesz.

Négy meccs óta képtelenek nyerni, négy bajnokin nem sikerül győzni, legutóbb Kerkez Milosékkal ikszeltek, és még akár a vereség is pakliban volt. Volt azonban egy megmentője a csapatnak, Bruno Fernandes, aki két gólt vállalt ezen a meccsen.

Ez a szurkolókat nem vigasztalja, a csapat csak a hetedik, az európai kupákban már rég nem érdekeltek, tényleg marad az FA Kupa.

Ahol eddig szintén négy ellenfélen jutottak túl, a Wigant, a Newport, majd a Nottingham Forest követte. Legutóbb pedig a végső esélyes Liverpool, akiket hosszabbítást követően Amad Diallo győztes góljával ütöttek ki 4-3-ra.

Nem túl jól viseli a MU, a játékosok, a szurkolók és a menedzser, Erik ten Hag sem ezt a borzalmas eredményeket hozó idényt, a holland nemrég egy sajtótájékoztatón hagyta ott a nagyérdeműt, mert olyan kérdést kapott…

Ha innen is kiesnek, ráadásul egy másodosztályú ellenféllel szemben, a mester pakolhat…

Meglehetősen hosszú névsor nem áll rendelkezésre, de jó hír, hogy Antony és Scott McTominay a keretben lehet. Viszont az alábbi játékosok nem: Luke Shaw, Anthony Martial, Tyrell Malacia, Lisandro Martínez, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Jonny Evans.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Kambwala, Maguire, Wan-Bissaka – Casemiro, Mainoo – Garnacho, B. Fernandes, Rashford – Höjlund

Tippelde

Nem kéne lebecsülni a Coventry együttesét, habár kétségtelen, van minőségbeli különbség a két gárda között. Miután a MU számára ez az egyetlen esély a sikerre, illetve egy ilyen közegben nagyobb rutinjuk van, mint a sarkantyúsoknak…

Fő tippek:

1.: Manchester United győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Immáron a 20BET-nél is elérhető a Cashout funkció! Ha nem érzed biztosnak a szelvényed, add el azt a fogadóirodának!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső