Everton – Nottingham Forest: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 19.
Everton
Teljesítmény:
V N D V V
  • Goodison Park
  • április 21. 14:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Nottingham Forest
Teljesítmény:
D V N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még egy mérkőzés erejéig maradunk az angol vonalon. Kiesési rangadót rendeznek vasárnap a Premier League-ben, a tizenhatodik ellenfele a tizenhetedik lesz, vagyis jön az Everton – Nottingham Forest mérkőzés!

A két csapatot mindössze egy pont választja el egymástól, ráadásul még lőtávon belül van a Luton is, szóval aki itt kikap, akár kiesőhelyre is kerülhet.

Az Evertonnak semmi problémája nem lenne, ha a pénzügyi szabályok megsértése miatt nem sújtották volna őket nyolcpontos levonással. Akkor most a Crystal Palace előtt állnának szépen, kényelmesen várva a bajnokság végét.

Ehelyett nagyot kell küzdeniük, nehogy a másodosztályba jussanak, mert onnan nem lenne egyhamar visszajutás…

Everton

Tényleg nem lenne semmi gond, ha az Evertonnál a pénzügyek rendben volnának. Akkor nem 27, hanem 33 pontjuk lenne. Még a szezon első felében vontak le Sean Dyche csapatától tíz pontot, de ebből később négyet visszaadott az angol szövetség. De aztán levontak megint kettőt másfél héttel ezelőtt…

Mögöttük a Nottingham Forest egy ponttal, a Luton kettővel, de még a Burnley is előzhet, öt pontra vannak.

Az elmúlt hetekben a liverpooliak három meccset buktak el, egyet nyertek, egyszer ikszeltek.

A hétvégén – vagyis hétfőn – pontot nem sikerült szerezni, sőt attól nagyon messze jártak. A Chelsea otthonában hat gólt kaptak, valójában esélyük sem volt. Senki sem a tudásának megfelelően játszott, de tény, hogy Cole Palmer, a másik csapat irányítója tökélyre fejlesztette magát ebben a szezonban, és különösen ezen a mérkőzésen.

Nem szégyen kikapni a jobbtól, de ezúttal sokkal-sokkal nagyobb volt a különbség az Everton és aktuális ellenfele között, mint az illendő volna.

A mestert a nagy vereség után nem küldték el, pár körrel a vége előtt nem is fognak lépni, hacsak nem kerülnek kiesőhelyre.

Hazai pályán mérlegük 4 győzelemből, 4 döntetlenből és hét vereségből áll.

Sérültek: Jarrad Branthwaite, Nathan Patterson, Lewis Dobbin, Seamus Coleman, Dele Alli, Dominic Calvert-Lewin, Idrissa Gueye.

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Young, Tarkowski, Keane, Mykolenko – Harrison, Garner, Gomes, McNeil – Doucouré – Beto

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.02.Premier League
nottingham
0:1
everton
Premier League
2023.03.05.Premier League
nottingham
2:2
everton
Premier League
2022.08.20.Premier League
everton
1:1
nottingham
Premier League
1999.01.30.Premier League
everton
0:1
nottingham
Premier League
1998.09.08.Premier League
nottingham
0:2
everton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nottingham Forest

Bizonyos szempontból az Everton helyzete nem is annyira rossz. Pontosabban még lehet jobb. Egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a mögöttük álló Luton – Nottingham Forest kettős.

A tavaly feljutott Forest az első évében is alig maradt bent, és most is nagyon problémás a helyzet. Mögöttük már a kiesők jönnek, melyből két együttes, a Luton és a Burnley, utol is érheti őket.

A hétvégén sikerült a Wolverhampton ellen pontot szerezni, bár hazai pályán lehet, hogy inkább a győzelem volt az elvárás.

A találkozó 2-2 lett, az első félidőben Morgan Gibbs-White, a másodikban Danilo talált a kapuba.

A jelentős pénzösszeget erősítésekre elköltő Nottinghamen nem látszik, milyen minőségű keret áll rendelkezésre, Nuno Espirito Santonak komoly játékosai vannak, az eredmények mégsem jönnek.

Otthon 20 pontot szereztek, idegenben 10-et. Mégis csak 26 pontjuk van. Hogy miért? Mert tőlük is levontak négy pontot…

Sérültek: Willy Boly, Anthony Elanga, Taiwo Awoniyi.

A várható kezdőcsapat:

Sels – Williams, Omobamidele, Murillo, Aina – Yates, Danilo – Reyna, Gibbs-White, Hudson-Odoi – Wood

Tippelde

Jobb állapotban van a Nottingham véleményem szerint, jobb is a keretük, de idegenben pocsék játékot mutattak be. Ez egy tipikusan háromesélyes mérkőzés, a győztest nem is merném megtippelni.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Szögletek száma: Under 9,5

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső