Manchester City – Chelsea: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.04.20.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 19.
Manchester City
Teljesítmény:
V N D N N
  • Wembley Stadium
  • április 20. 18:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Chelsea
Teljesítmény:
N D N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hét utolsó napját az angol mérkőzések fogják uralni. Mint tegnap, csak most – szerintem – izgibb meccseket választottunk. Élvonalbeli csapatok nem élvonalbeli találkozója következik, a Manchester City – Chelsea meccset szombaton rendezik, és ezzel indítjuk a mai napot. Nemrég e két csapat a BL-döntőben találkozott egymással, most pedig az FA Kupa elődöntőjében fognak. A legjobb négy közötti mérkőzésen nem lesz hazai és nem lesz vendégcsapat, a találkozót a Wembley-ben bonyolítják le, a győztes pedig mehet a fináléba.

A Chelsea számára ez az egyetlen lehetőség, hogy valami kiugrót mutassanak, a Citynek viszont más egyéb elfoglaltságai is vannak…

Manchester City

Szerdán a Real Madrid elleni mérkőzés közben a kommentátor azt mondta, hogy még senkinek nem jött össze kétszer egymás után a triplázás, vagyis a bajnoki cím, az FA Kupa-győzelem és a Bajnokok Ligája siker. Nos, most sem fog. Hiába volt ugyanis 34 kapura lövési kísérlete a Manchester Citynek, hiába uralták az egész meccset a Real ellen, hiába nem tudtak a spanyolok néha három egymás utáni passzt megcsinálni, a BL címvédője kiesett.

Joggal lehetnek dühösek a szurkolók, mert csapatuk megérdemelte volna a győzelmet. Sokkal többet tettek a sikerért, de a Real ezúttal úgy védekezett – egy kivétellel -, hogy nem tudtak rajtuk fogást találni. A rendes játékidőben, mint az első meccsen, csak döntetlent tudtak elérni, Rodrygoról feledkeztek meg az első félidőben, majd egy kőkemény időszak végén Kevin De Bruyne egyenlített közelről a másodikban. A belgának a győztes gólt is lett volna lehetősége megszerezni, de nem tette.

A tizenegyespárbaj során hibázott Bernardo Silva és Mateo Kovacic is, míg a vendégeknél csak egy játékos. Pep Guardiola feldúltan nyilatkozott a mérkőzést követően, ahogy mondta, simán nyerniük kellett volna, de a tizenegyespárbaj ilyen…

Maradt a bajnokság és maradt az FA Kupa. Előbbiben vezetnek, az utóbbiban meg elődöntőt játszanak a Wembley-ben.

A Chelsea idén kétszer is kifogott rajtuk a PL-ben, az őszi meccsen 4-4-et, a tavaszin 1-1-et értek el ellenük.

A kupa címvédője most egy másik sorozattól is búcsúzhat, főleg, ha Guardiola nem tudja elérni, hogy a srácok ne rágódjanak azon, ami szerdán történt…

Sérült nincs a keretben, tegnap nem dőlt ki senki, és már akkor is teljes csapattal készülhetett a mester.

A várható kezdőcsapat:

Ortega – Walker, Dias, Gvardiol – Rodri, Akanji – Foden, B. Silva, De Bruyne, Doku – Haaland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.02.17.Premier League
man city
1:1
chelsea
Premier League
2023.11.12.Premier League
chelsea
4:4
man city
Premier League
2023.05.21.Premier League
man city
1:0
chelsea
Premier League
2023.01.08.FA Kupa
man city
4:0
chelsea
FA Kupa
2023.01.05.Premier League
chelsea
0:1
man city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Chelsea

Jó kis főpróbát tartott a Chelsea, de még egy ilyen kiváló meccsbe is bele tudtak rondítani a játékosok. Az Evertont fogadták hétfőn este hazai pályán, és Cole Palmer vezérletével kiütötték a liverpooliakat. A mérkőzés 6-0-val zárul, Palmer mesternégyest szerzett, illetve betalált még Nicolas Jackson és Alfie Gilchrist.

A győzelmet azonban beárnyékolta az, ami az ötödik gól előtt történt. Tizenegyest kapott a Chelsea, melyet általában Cole Palmer végez el, most is odasétált, de mind Nicolas Jackson, mind Noni Madueke magáénak akarta a büntetőt. Ebből lett egy kisebb balhé, végül Palmer győzött és ő lőtt gólt.

Az eset után Mauricio Pochettino bocsánatot kért a szurkolóktól, és arra fogta az esetet, hogy a játékosai fiatalok még, és dolgozik bennük a becsvágy.

Van is minek dolgoznia, a Chelsea a bajnokságban ismét nem alkotott maradandót, nagyjából az FA Kupa az egyetlen lehetőségük sikert elérni.

Sok függ ettől a mérkőzéstől, de persze ezután még ott a döntő is, ha sikerül győzelemmel lehozni.

Mivel a City játékosai most mentálisan bizonyára padlóra kerültek, lehet esélye a fővárosi ellenfélnek.

Sérültek: Christopher Nkunku, Reece James, Lesley Ugochukwu, Romeo Lavia, Wesley Fofana, Levi Colwill, Enzo Fernandez, Axel Disasi, Raheem Sterling, Robert Sanchez.

Utóbbi négy játékos ott lehet a pályán valószínűleg.

A várható kezdőcsapat:

Sanchez – Gusto, Silva, Badiashile, Cucurella – Caicedo, Fernandez – Palmer, Gallagher, Mudryk – Jackson

Tippelde

Megfogta a Cityt a BL-kiesés, ez biztos, így most minden erejükkel a másik két sorozaton fognak dolgozni. Hogy nyerjenek. Persze a címvédés lett volna az igazi a legjobbak között, de pár nappal a vereség után egy kicsit ki lehet engesztelni magukat és drukkereiket. Főleg, hogy idén nem sikerült még megverni a Chelsea-t…

Fő tippek:

1.: Man City győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Gól az első és második félidőben

Egyéb tippek:

1.: Szögletek száma: Over 9,5

Játssz, tippelj és nyerj: A Boomerang játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső