Crystal Palace – Everton: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.01.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 03.
Crystal Palace
Teljesítmény:
N V D D V
  • Selhurst Park
  • Január 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Everton
Teljesítmény:
V V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rég volt már angol foci az oldalon. Na jó, annyira nem, hiszen a két ünnep között ők csípték meg harapták egymást a Premier League-ben. Ám ez a mostani Crystal Palace – Everton nem onnan lesz, hanem az FA Kupából. Elkezdik a nagyok is Anglia legrégebbi, legnagyobb reputációval bíró sorozatát, amelynek a végén egy csapat majd a magasba fogja emelni a trófeát. Várhatóan nem a Crystal Palace és nem az Everton lesz az…

De ez remek lehetőség a pénzszerzésre, no meg egyik csapat sem mondhatja azt, hogy „köszi, minket ez a több, mint százéves sorozat most nem érdekel”, még akkor sem, ha van elég problémájuk ezen kívül is.

Márpedig a Palace és az Everton sem áll olyan hú, de jól a bajnokságban…

Az online sportfogadás egyik megbízható oldalán, az Olympusbetnél 2.60 a hazai siker, 2.70 a vendég, 3.30 a döntetlen.

Crystal Palace

Megkezdődik a harmadik fordulóval a Crystal Palace számára is az FA Kupa, a fővárosiak eddig még nem játszottak itt idén, ez lesz az első meccsük. Úgyhogy arról, hogyan is teljesítettek eddig itt még nem tudunk beszélni.

Arról viszont igen, hogy Roy Hodgson együttese nincs túl jó formában, bár épp akkor írom ezt, amikor végre megszakították nyeretlen sorozatukat a bajnokságban. A Brentford elleni találkozót megelőzően nyolc találkozót sem nyertek meg, sőt a többségét el is veszítették.

A Brentford ellen sem ők számítottak a favoritnak, valahogy mégis összejött a siker. Kellett ehhez az, hogy a vendégeknél rengeteg sérült legyen, és még az sem számított, hogy Keane Lewis-Potter góljával ők kerültek előnybe. A szünetre már a hazaiaknál volt a vezetés, amit meg is tartottak. Michael Olise mellett Eberechi Eze talált még be, előbbi kétszer.

A Selhurst Park nem az a tipikus oroszlánbarlangnak mondható helyszín, az elmúlt tíz alkalomból kettőt nyert meg a hazai csapat, háromszor ikszelt, a többi öt meccset pedig elveszítették.

A kupára általában szeretnek az edzők tartalékolni, de Hodgson most kényszerűségből fog több helyen változtatni a megszokottnak mondható kezdőhöz képest. Nincs Cheick Doucoure, Jesurun Rak-Sakyi, Rob Holding, Sam Johnstone, Joel Ward.

Könnyen lehet, hogy Odsonne Edouard sérülése után megkapja a lehetőséget a kezdőben Jean-Philippe Mateta helyén, de esélyes Jeffrey Schlupp, Jairo Riedewald és Matheus Franca számára is a játék.

A várható kezdőcsapat:

Henderson – Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell – Lerma, Hughes – Ayew, Eze, Schlupp – Edouard

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.11.Premier League
crystal palace
2:3
everton
Premier League
2023.04.22.Premier League
crystal palace
0:0
everton
Premier League
2022.10.22.Premier League
everton
3:0
crystal palace
Premier League
2022.05.19.Premier League
everton
3:2
crystal palace
Premier League
2022.03.20.FA Kupa
crystal palace
4:0
everton
FA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Everton

A tízpontos levonás, amit az Everton kapott, alaposan felkorbácsolta az érzelmeket a Goodison Parkban. Ebből jól jött ki Sean Dyche együttese, meglepetésre egymás után nyerték a bajnokikat, és a kiesőhelyekről hamar el is kerültek. Négy egymást követő siker után azonban jött az első, majd rögtön a második botlás is. Aztán a harmadik és a negyedik.

Előbb kiestek a Fulhammel szemben a Ligakupából, majd a Tottenham – Manchester City – Wolverhampton hármas is elverte őket. Utóbbi ráadásul nagyon, a liverpooliak kapuba sem találtak, miközben kaptak hármat.

Azt hiszem, az Evertonnak idén nem célja, hogy valami kiemelkedőt nyújtson bármilyen kupában is, nekik prioritás a bajnokság, azon belül is az, hogy ne essenek ki. Márpedig most épp egy pont választja el őket a Lutontól, akik a 18., vagyis már kiesőhelyen állnak.

A poén az – csak épp nem nevet ezen egy kékmezes sem -, hogy kifejezetten erős szezont produkálnak, és a pontlevonás nélkül a középmezőnyben foglalnának helyet.

Nem elveszettek idegenben, a legutóbbi tíz meccsükből hatot is megnyertek, háromszor kikaptak, egyszer ikszeltek.

A mester legutóbb háromvédős rendszerrel próbálkozott, az eredmény ismeretében esélyes, hogy visszaállnak négy védőre. Michael Keane vagy Jarrad Branthwaite lehet James Tarkowski párja.

Nem állja majd a sarat Ashley Young, Idrissa Gueye, Dele Alli és Abdoulaye Doucouré sem, mind a négyen sérültek.

Akikre számíthatunk ezúttal: Beto, André Gomes, Arnaut Danjuma, Lewis Dobbin, Youssef Chermiti.

A várható kezdőcsapat:

Pickford – Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko – Harrison, Onana, Garner, Gomes, McNeil – Beto

Tippelde

Mindkettőnek elég fontos az, hogyan szerepelnek a bajnokságban, ugyanis egyikük sincs biztonságban. Nem lennék meglepve, ha végül ez abban csúcsosodna ki, hogy elengedik az FA Kupát. Előző mérkőzésük igazi őrület volt, most egy fokkal visszafogottabb találkozóra számítunk.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Kétgólos vezetésnél a NovaJackpot meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső