Osasuna – Almeria: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.01.04.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 03.
Osasuna
Teljesítmény:
V N D D V
  • El Sadar
  • Január 04. 17:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Almeria
Teljesítmény:
V D V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szigorúan nézve ma is a spanyol bajnokság kerül főszerepbe, ugyanis két mérkőzés jön innen, egy az angolok legrangosabb kupájából, egy pedig az olasz első osztályból. Most is egy nem túl közönségcsalogató találkozóval indítunk, szerintem a sportfogadás követői nem rágják le a fél kezüket akkor, ha meghallják ezt: Osasuna – Almería. Nem igazán lehet ezért hibáztatni őket.

A pamplonaiakban megvan néha a spiritusz, néha pedig egészen más arcot tudnak mutatni, az Almería viszont idén ki fog esni. Még csak féltávnál járunk, de ezt elég nagy magabiztossággal ki lehet jelenteni.

A hazaiaknak így kötelező a győzelem szerintünk, csak az a fránya forma ne lenne…

Az Unibetnél 1.72 most a hazai siker, 5.00 a vendéggyőzelem, 3.90 az iksz.

Osasuna

Jagoba Arrasate nem arról híres, hogy kinyitná a pénztárcáját, ha igazolásokról van szó, akkor az Osasuna eléggé fukar szokott lenni. Nem is meglepő hát, hogy télen nem érkezett még senki. És könnyen lehet, hogy nem is fog.

A pamplonai együttesre pedig ráférne az erősítés, elmaradnak attól, amit tavaly nyújtottak. Elég gyengén fejezték be a tavalyi esztendőt, az utolsó öt meccsből egyet sikerült megnyerni, kettőn ikszeltek, kettőt elbuktak. Utóbbiak táborába tartozott az utolsó meccsük, amelyet a Mallorca ellen vívtak, és kisebb meglepetésre a kiesés elől nagyon szépen menekülő szigetlakók nyerni tudtak. Annak ellenére, hogy először a vendégek találtak be Pablo Ibanez révén, erre a Mallorca három találattal válaszolt. Végül Raúl még szépített, de a lényegi rész nem változott, kikapott az Osasuna.

Mérlegük most 5-4-9, de Arrasate mellett kitartanak a vezetők, és még lejjebb kell süllyedni ahhoz, hogy egyáltalán csak elgondolkozzanak azon, menesztik a sikeredzőt.

Hazai pályán a győzelem kötelező, főleg egy Almeria ellen. A gond az, hogy az ősz nem volt túl erős otthon a gárda számára. Összesen kilenc pontot szereztek, amelynél gyengébbet csak négy másik csapat mondhat magáról el. A győzelmek száma kettő, a döntetleneké három, a vereségeké négy.

A mesternek egy hiányzója mindenképp lesz. Ő nem más, mint Johan Mojica, a balbekk. Visszatérhet viszont Rubén García, aki sérülés miatt kihagyta a Mallorca elleni találkozót, és ott lehet Chimy Avila is, akit Arrasate kispadra küldött az év utolsó találkozóján.

A várható kezdőcsapat:

Herrera – Areso, D. Garcia, Cruz, Pena – Ibanez, Torro, Gomez – Avila, R. Garcia, Budimir

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.13.La Liga
osasuna
3:1
almeria
La Liga
2022.09.12.La Liga
almeria
0:1
osasuna
La Liga
2021.01.27.Spanyol Kupa
almeria
1:0
osasuna
Spanyol Kupa
2019.01.26.La Liga 2
almeria
0:1
osasuna
La Liga 2
2018.09.08.La Liga 2
osasuna
3:1
almeria
La Liga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Almería

Az Almeria csapatának nagyon nem ott kéne állnia, ahol most állnak. El Bilal Touré eladásából nagyon szépen meg tudták erősíteni a keretüket, olyan játékosok érkeztek, mint a Marseille-ben megbukó, de egyébként Spanyolországban fickándozó Luis Suárez, a Real Madrid tehetsége, Sergio Arribas, a Betis egykori védője, Edgar González vagy az Espanyol mexikóija, Cesar Montes.

Ehhez képest mit látunk? Azt, hogy az Almeria tökutolsó. Már az edzőváltás is megvolt, Gaizka Garitanora hárul a feladat, hogy bent tartsa az Almeriát, ami valljuk be, eddig nem túl jól megy a spanyolnak. Igaz, elődjének, Victor Morenonak sem ment jól…

Mióta Garitanot kinevezték az Almeria egyetlen győzelmet könyvelhetett el, azt is a kupában, a CF Talaverát verték. Ja, azóta a kupából is kiestek.

A szünet előtt a Barcát majdnem megfogták, a Lluis Companysban kétszer is egyenlíteni tudtak (előbb Leo Baptistao, majd Edgar González talált be), végül azonban Sergi Roberto góljával nyert a címvédő.

A még mindig nyeretlen együttes (5 döntetlen, 13 vereség) vendégként össz-vissz egy pontot szerzett, mellette 8-szor kikapott. És 24 kapott gólnál járnak, ami a legtöbb a LaLiga csapatai közül…

Meglehetősen sok a sérült, Garitano nem teheti a kezdőbe – és a padra sem – Ibrahima Konét és Luis Suárezt sem, illetve ott van még Martin Svidersky, Lucas Robertone és Gonzalo Melero is, akiknek szereplése kétséges.

No meg az ANK miatt Houboulang Mendes és Marciano Sanco (Bissau-Guinea), valamint Idrissu Baba (Ghána) marad távol.

A várható kezdőcsapat:

Maximiano – Chumi, Montes, Gonzalez – Pozo, Lopy, Puigmal, Akieme – Arribas, Embarba, Baptistao

Tippelde

Sokkal többet is elérhetne keret alapján az Almeria, bár most nagyon sok hiányzóval kell számolniuk, ami még egy ilyen gyengén játszó Osasuna ellen is veszélyes lehet.

Tippjeink a következők:

1.: Osasuna győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Fogadj legalább 10€ értékben, és vesztes tipp esetén a Palmslots 20%-ot visszaad freebet formájában.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső