Empoli – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 04.
Empoli
Teljesítmény:
D V V D D
  • Stadio Carlo Castellani
  • Január 07. 12:30
Nézd élőben itt:
Joker8
AC Milan
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó találkozónk következik, már nem szombatról, hanem vasárnapról. Ebédidő tájékán kezdődik az Empoli – AC Milan, amelynél nagyobb országos kettest nem nagyon találni. Igaz, az AC Milan nincs ereje teljében, ezt be kell vallani, de az Empoli meg még annyira sincs. Csalódás lenne a rossoneri számára, ha nem három ponttal távoznának Toszkánából.

A vendégeknél felmerült már Stefano Pioli edző távozása is, nem annyira elégedettek a vezetők azzal, ahogyan ez az idény folyik. Biztos lehet hibáztatni a mestert is, de az is tuti, hogy elég pechesek voltak az elmúlt időszakban.

Itt azonban nem lehet kifogás, az Empoli nem ok nélkül áll kiesőhelyen. Így gondolják ezt a sportfogadás szakemberei is: A Rabona oldalán 5.20 a hazai siker, 1.63 a vendég, 4.20 a döntetlen.

Empoli

Tavaly került fel az Empoli az első osztályba, és akkor egy kellemes futballt játszó együttesnek ismertük meg őket. Idén ebből eddig semmit sem kapunk. A vicc pedig az, hogy most a 19. helyen állnak, akkor meg a 14.-en végeztek, mégis hatalmas a különbség teljesítmény és teljesítmény között.

A kezdet borzalmas volt, négy meccs után nulla ponttal, nulla lőtt góllal állt a csapat, kaptak tizenkettőt, volt, hogy egy meccsen hetet (az AS Roma ellen). Ekkor váltottak edzőt, Paolo Zanettit az az Aurelio Andreazzoli váltotta, akinek ez már a negyedik megbízatása az együttesnél.

És talán ez az eddigi legkevesebb sikert hozó, az Empoli ugyanis továbbra is kiesőhelyen áll, annyit értek el, hogy egy pozícióval feljebb léptek.

Aggodalomra van ok, de azért nincs veszve semmi, két pontra a már bennmaradó helyen levő Verona.

A forma miatt viszont tényleg lehet aggódni. Az utóbbi meccseken három pontot szerzett a csapat, három döntetlennek köszönhetően. Utoljára kiesési rangadót vívtak a Cagliari ellen, gól ezen a találkozón nem esett.

Az új-zélandi Liberato Cacace legutóbb sárgát kapott, ami miatt eltiltott lesz, és nem ő az egyetlen hiányzója Andreazzolinak. Mellette még sérült Simone Bastoni és Gabriele Guarino, kétséges Giuseppe Pezzella játéka.

A várható kezdőcsapat:

Caprile – Ebuehi, Walukiewicz, Luperto, Cacace – Kovalenko, Grassi, Maleh – Maldini – Cambiaghi, Caputo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.07.Serie A
milan
0:0
empoli
Serie A
2022.10.01.Serie A
empoli
1:3
milan
Serie A
2022.03.12.Serie A
milan
1:0
empoli
Serie A
2021.12.22.Serie A
empoli
2:4
milan
Serie A
2019.02.22.Serie A
milan
3:0
empoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AC Milan

A Bajnokok Ligájában összejött a harmadik hely, ergo nem ért véget a nemzetközi kupaszereplés az AC Milan számára. Ami egy Dortmund – PSG – Newcastle – Milan négyesben nem is annyira rossz. A bajnokságban a harmadik helyet tartják, igaz, nem tudnak közelíteni az élen állókhoz, a kupában pedig pár nappal ezelőtt a negyeddöntőbe kerültek azzal, hogy 4-1-re megverték a Cagliarit. Luka Jovic duplázott, mellette Chaka Traoré és Rafael Leao találtak a kapuba.

Ez nem egy annyira rossz eredménysor, főleg tudva azt, mennyi sérültje van Piolinak folyamatosan. Ennek ellenére többször merült már fel az, hogy elküldik az egykori bajnokcsapat edzőjét és valaki mást hoznak a helyére.

Tény, ami tény, nagy a lemaradásuk, és a bajnoki címre egyre kevesebb az esély, de szerintem ebben a kiegyensúlyozott ligában a bronzérem nem akkora csalódás.

A Milan idegenben szórt el viszonylag sok pontot, megértem, ha a szurkolók elégedetlenek azzal, hogy négy kör óta nyeretlenek, ha el kell hagyni az észak-olasz városukat.

Háromszor ikszeltek, egyszer kikaptak, utoljára a Genoát verték idegenben…

Most viszont nyerni kell, annak ellenére is, hogy sérültekből ismét nincs hiány. Fikayo Tomori mellett Tommaso Pobega, Noah Okafor, Yunus Musah, Malick Thiaw, Pierre Kalulu és Marco Sportiello sem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Kjaer, Hernández, Florenzi – Reijnders, Bennacer, Loftus-Cheek – Pulisic, Giroud, Rafael Leao

Tippelde

Az Empoli csapata ezt az őszt nagyon elszúrta, de a tavasszal még összekaphatják magukat. Erősen kételkedem, hogy épp Giroud-ék ellen törne meg a jég, és szakadna meg a nyeretlenség.

Tippjeink a következők:

1.: AC Milan győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső