Torino – Napoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 05.
Torino
Teljesítmény:
V D N D N
  • Stadio Olimpico di Torino
  • Január 07. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Napoli
Teljesítmény:
D V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hét utolsó napján is talján barátainké a pálya, de azért egy izgalmas angol mérkőzéssel is készültünk. De azt majd a végén, először jöjjenek a Serie A meccsek, elsőként a Torino – Napoli.

Sokszor beszéltünk már idén a Napoliról, amely Luciano Spalletti távozása után nem túlzás, szétesett. A címvédő jelen pillanatban csak a középmezőnyben, épphogy befér a felsőházba, és ez óriási csalódás. Nem túlságosan türelmes népek élnek Nápolyban, egy edző ennek már meg is itta a levét, és most készülőben egy újabb edzőváltás, Walter Mazzarrival sem lett jobb a gárda játéka.

A Torino ellen nem mehetnek biztosra, főleg nem a bikák közönsége előtt. A Torino már rég nem az a sajnálatra méltó kiscsapat, amelyik folyton a kiesés elkerüléséért küzd.

Az online sportfogadás Magyarországon elérhető irodái megadják a hazaiaknak az esélyt, de favoritnak a Napolit tartják. Az Unibetnél 2.40 a vendéggyőzelem, 3.00 a hazai, 3.30 a döntetlen.

Torino

Emlékszem, évekkel ezelőtt a Torino nagy gondban volt, majdnem kiestek, Davide Nicolának kellett őket megmenteni, amit az olasz meg is tett. Most már rég nem ő az edző, hanem Ivan Juric, a horvát a Veronát juttatta elég magasra (és látjuk, azóta mit művelnek nélküle), és most ugyanezt teszi a Torinoval is.

A csapat a kiesőzónát maga mögött hagyta már tavaly is, ahogy idén is. Jelen pillanatban felsőházasnak mondhatják magukat, illetve pont a felső -, és alsóház mezsgyéjén állnak, a tízedik pozícióban.

Az együttes egész jól teljesített, mígnem jött a Fiorentina elleni bajnoki Szilveszter előtt egy nappal, ezt egy kései góllal a firenzeiek nyerték meg.

Az a meccs idegenben volt, ez meg otthon lesz, ami jó hír a bikáknak, hiszen az Olimpiai Stadionban egy vereséget számlálnak, mellette pedig négy győzelmük és négy döntetlenjük van.

A mester három játékosra nem számíthat: Ange Caumenan N’Guessan és Per Schuurs után kidőlt David Zima is.

A várható kezdőcsapat:

Milinkovic-Savic – Tameze, Buongiorno, Rodriguez – Bellanova, Ricci, Ilic, Lazaro – Vlasic – Sanabria, Zapata

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.19.Serie A
torino
0:4
napoli
Serie A
2022.10.01.Serie A
napoli
3:1
torino
Serie A
2022.05.07.Serie A
torino
0:1
napoli
Serie A
2021.10.17.Serie A
napoli
1:0
torino
Serie A
2021.04.26.Serie A
torino
0:2
napoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Napoli

Azt hiszem, nem erre számítottak a Napoli drukkerei a szezon elején. Egy bajnoki cím után sok minden fordult meg a fejükben, de az nem, hogy a csapat totálisan szétesik. Ha nem is totálisan, de tényleg szétesőben az együttes, és ha még valóban megválnak a legjobbjaiktól a nyáron (Osimhen, Kvaratskhelia), akkor tényleg folytatódik a lejtmenet. Talán még ennél is jobban.

Hogy lejtmenet van, az egyértelmű, a Napoli – egy edzőváltás után – csak a nyolcadik helyet foglalja el a tabellán, kiszámíthatatlanok, teljesen eltűnt a tavalyi dominancia. A kulcsembereik közül többen is sokkal gyengébben teljesítenek, Walter Mazzarinak így nincs könnyű dolga. És talán nem is ő a megfelelő ember erre a munkára.

A bajnoki gyenge szereplés mellett még az is bosszantja a szurkolóikat, hogy a kupában a Frosinone ütötte ki őket 4-0-ra. Ami pedig a bajnoki szereplésüket illeti: Az utolsó öt meccsükből hármat veszítettek el, egyet nyertek meg.

Utoljára a Monza ellen játszottak gól nélküli döntetlent.

Idegenben eddig jól mentek, 5-2-0-val álltak az utolsó két meccsük előtt. Azóta már 5-2-2-vel állnak, ez is mutatja, mennyire nincs minden rendben a címvédőnél.

Az ANK miatt két stabil kezdő, Victor Osimhen és André Franck Zambo Anguissa sem szerepelhet, sérült Alex Meret, Natan és Mathías Olivera.

A várható kezdőcsapat:

Gollini – Di Lorenzo, Rrahmani, Östigard, M. Rui – Cajuste, Lobotka, Zielinski – Lindström, Raspadori, Kvaratskhelia

Tippelde

Benne van a meglepetés ebben a mérkőzésben, szerintem a Napoli formáját figyelve ez nem is lehet kérdés. A Torino otthon képes lehet legyőzni a címvédőt, amely több alapjátékosát is nélkülözni fogja.

Tippjeink a következők:

1.: Torino győzelem

2.: Torino győzelem vagy döntetlen

3.: Két és fél gól feletti eredmény

4.: Duvan Zapata bármikor gólt szerez

Töltsd fel az egyenleged a Hotbetnél az 50%-os újratöltési bónusszal akár 20.000 Ft értékben!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső