Sassuolo – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 04.
Sassuolo
Teljesítmény:
V V V D V
  • Mapei
  • Január 06. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Fiorentina
Teljesítmény:
N N N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A szezon egyik pozitív csalódása a szezon egyik negatív csalódásához utazik az olasz első osztályú bajnokság következő fordulójában. Nem tudom, meddig lehet még bizalmat szavazni Alessio Dionisinek, a Sassuolo edzőjének, de nem jó látni, hogy a neroverdi honnan hová jutott. A csapat még anno Roberto De Zerbi vezetésével az egyik legszebb focit játszotta a Serie A-ban, tele voltak remek játékosokkal – mondjuk az azért most is megvan, gondoljunk csak Laurientére vagy Berardira -, most viszont konkrétan a kiesés ellen kell küzdeniük.

Ellenfelük pedig ráhajtott a BL-re, épp a karácsony előtt előzték meg a Bolognát, és a Fradi egykori ellenfele nem tágít. Legalábbis nem szeretne tágítani.

Szóval a lényeg, hogy egyikük sem engedhetné meg magának azt, hogy ne nyerjen, márpedig itt valaki nem fog nyerni.

A sportfogadás szakértői szerint a hazaiak lesznek azok, a Campobet oldalán 3.30 a hazai siker, 3.50 a döntetlen, 2.15 a vendéggyőzelem.

Következzen a Sassuolo – Fiorentina találkozó!

Sassuolo

Egyelőre Alessio Dionisi még bírja, ő sem adta fel, és a vezetőség sem küldte még el, azt mondom viszont, ez már csak idő kérdése. Ha nem tud valamit az Empoli egykori edzője villantani (villantás alatt pedig csak a győzelmet értem), akkor előbb vagy utóbb – inkább előbb – mennie kell. Nem is meglepő. De Zerbi egy remek csapatot hagyott rá, és bár a vezetőségen simán látszik, mi a céljuk (PÉNZ), ez a fajta visszaesés nem indokolt. Főleg, ha olyan játékosaid vannak, mint Domenico Berardi, Armand Laurienté vagy Andrea Pinamonti.

Ez úgy tűnik, nem elég, a Sassuolo pedig – tavalyhoz hasonlóan – csak az alsóházban foglal helyet. Egészen közel már a kiesőzóna, két pont a difi köztük és a Cagliari között, tehát még az is megtörténhet, hogy a forduló végén a neroverdi hátra csúszik a kiesőhelyek valamelyikére.

Nem sok csapat van, amelyik több vereséget számlál, mint a Sassuolo. Egészen pontosan csak az Empoli a maga tizenegy vereségével, illetve ott van még a Salernitana, a Cagliari és a Verona 10-10-zel.

A Frosinone mellett ők gyűjtötték a legkevesebb pontot az elmúlt öt körben, szám szerint egyet. Utoljára az AC Milan verte őket 1-0-ra.

Otthon sem túl erősek, 2-2-5-ös mérlegük van, pedig a Mapei előzőleg sok nagycsapatnak okozott megoldhatatlan problémákat.

A Sassuolo egyébként tegnap a kupából is búcsúzott, az Atalanta ejtette ki őket 3-1-gyel, góljukat a sérüléséből felépülő Daniel Boloca szerezte.

Egyelőre új ember nincs a keretben, sérült azonban annál több. Nem játszhat Uros Racic, Matías Vina, Pedro Obiang és Gregoire Defrel.

A várható kezdőcsapat:

Consigli – Toljan, Erlic, Ferrari, Pedersen – Thorstvedt, Matheus Henrique – Berardi, Bajrami, Laurienté – Pinamonti

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.06.02.Serie A
sassuolo
1:3
fiorentina
Serie A
2023.01.07.Serie A
fiorentina
2:1
sassuolo
Serie A
2022.02.26.Serie A
sassuolo
2:1
fiorentina
Serie A
2021.12.19.Serie A
fiorentina
2:2
sassuolo
Serie A
2021.04.17.Serie A
sassuolo
3:1
fiorentina
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fiorentina

A Sassuolo helyzete ismerős lehet a Fiorentinának is, az egykor nagy sikereket elérő firenzeiek az elmúlt években visszaestek, és csak az utóbbi időben, Vincenzo Italiano irányításával kapták össze magukat. Olyannyira, hogy már ott vannak az EKL-ben – épp a Fradival párban jutottak tovább a csoportjukból -, a bajnokságban pedig most a negyedik pozíciót foglalják el. Az AC Milan csak három pontra, de mögöttük nagyon sűrű a mezőny, ergo, ha hibáznak, szinte biztos, hogy hátrébb csúsznak, vagy legalább a nyakukba kerülnek.

A gárda meglehetősen sok vereséget számlál, ötöt, de közben van tíz győzelmük is, ami idáig juttatta őket.

Formát tekintve csak az Inter és a Juventus tud velük versenyre kelni, négyszer nyertek a violák, egyszer ikszeltek. Utoljára a Torinot Luca Ranieri találatával.

Ami miatt mégsem lehetnek teljesen nyugodtak, az az idegenbeli formájuk. Eddig 4-2-3-at csináltak, ez azért annyira nem rossz, de nem is az a teljesítmény, ami után kalapot lehet emelgetni.

A keretből Gaetano Castrovilli helyzete nem biztos, ő lehet az, aki talán ott lehet a pályán, de lehet, hogy nem, azonban azt tudni véljük, hogy Nicolas González és Dodo kimaradnak.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Kayode, Milenkovic, Ranieri, Biraghi – Arthur, Duncan – Ikoné, Bonaventura, Kouamé – Beltran

Tippelde

A Sassuolo edzőt buktathat egy újabb vereséggel, és a Fiorentina képes lehet arra, hogy minden pontot elvigyen a Mapei Stadionból.

Tippjeink a következők:

1.: Fiorentina győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

A Hotbetnél mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső