Empoli – Napoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.04.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 18.
Empoli
Teljesítmény:
V N V V V
  • Stadio Carlo Castellani
  • április 20. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Napoli
Teljesítmény:
D N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az angol ligák után új utakra lépünk, az olasz élvonalból hoztunk egy első látásra nem túl izgalmas meccset. Az Empoli nagyon küzd a kiesés ellen, a Napoli nagyon szeretne jövőre is az európai kupákban szerepelni. Nem biztos, hogy ez mindkét gárdának sikerülni fog, de még hat forduló alatt sok minden változhat.

Az Empoli egy gyalázatosan sikertelen ősz után Davide Nicolával valamelyest magára talált, a kiscsapatok őrangyala ezúttal is teszi a dolgát becsülettel. A másik oldalon pedig Francesco Calzona, a szlovák szövetségi kapitány az ideiglenesen rábízott csapatot szeretné megmenteni a szégyentől. Mert az az lenne, ha a tavalyi aranyérem után csak a középmezőnyben végezne az együttes…

Jöjjön az Empoli – Napoli mérkőzés!

Empoli

Amikor Davide Nicola átvette az Empoli irányítását, elkezdődött a mágia, a csapat elkezdett felfelé törni a tabellán. Voltak ők a mostaninál sokkal jobb helyen is, de a mágiából kifogyott a spiritusz, elfogyott a potion a mesternél, és most ismét a kiesés közelébe kerültek.

Egyetlen ponttal jobbak, mint a 18. Frosinone, kettővel, mint a 19. Sassuolo. Hat forduló alatt viszont még sok minden megváltozhat. Szerintünk csak annyi biztos, hogy a Salernitana kiesik.

Az Empolinál a törést a Cagliari elleni vereség hozta meg, azóta kikaptak az AC Milantól, a Bolognától, az Intertől, és bár legyőzték a Torinot – Nicola egykori együttesét -, a Lecce a hétvégén kifogott rajtuk.

Bármi is volt a taktika, nem működött, és lényegében a hazaiak lefutballozták őket. Kíváncsi lettem volna, akkor hogy alakul a meccs, ha az ötödik percben rúgott Alberto Cerri-gólt megadják. De nem adták… és onnantól kezdve az Empolinak nem volt esélye.

Mivel a Frosinone és a Sassuolo csak ikszelt, nem tudták őket megelőzni, de ha ez így megy tovább, csak idő kérdése, mikor kerül ismét kiesőhelyre az Empoli.

Hazai pályán kéne most villantani, ahol az Empoli a harmadik leggyengébb. Három győzelmük, négy döntetlenjük és kilenc vereségük van.

Kétséges Gabriele Guarino játéka, Tyronne Ebuehi és Ardian Ismajli biztosan kimaradnak.

A várható kezdőcsapat:

Caprile – Bereszynski, Walukiewicz, Luperto – Gyasi, Marin, Bastoni, Pezzella – Zurkowski, Cancellieri – Caputo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.12.Serie A
napoli
0:1
empoli
Serie A
2023.02.25.Serie A
empoli
0:2
napoli
Serie A
2022.11.08.Serie A
napoli
2:0
empoli
Serie A
2022.04.24.Serie A
empoli
3:2
napoli
Serie A
2021.12.12.Serie A
napoli
0:1
empoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Napoli

A mögöttünk hagyott szezonban másról sem olvashattunk, minthogy a Napoli milyen jó. Évek óta nem volt ilyen csapat, mint most. Maradona is büszke a srácokra. Satöbbi. Nos, idén ilyen cikkek nincsenek. Nem ok nélkül.

A címvédőnél széthullott minden azután, hogy Luciano Spalletti lelépett, a helyére érkező egyik mester sem tudta megugrani a lécet, amit az olasz válogatott mostani szövetségi kapitánya hagyott itt.

Francesco Calzona mindenesetre azért küzd most, hogy legalább a nemzetközi kupaszereplés meglegyen. Nem lesz egyszerű, de azért még behozható a hátrányuk. Két ponttal vannak az Atalanta csapata mögött, ám a bergamóiaknak van egy még le nem játszott meccse, plusz a két csapat között ott a Lazio is.

Az elmúlt öt meccsükből egyet nyertek meg, egyszer kikaptak, háromszor ikszeltek. A hétvégén is, az ellenfél a Frosinone volt, szóval a győzelemnek kötelezőnek kellett volna lennie. Nem lett. Matteo Politano mellett Victor Osimhen talált be, de ez kevés volt, mert a túloldalon is két gól született. Egy kiesőjelölt ellen otthon ez nagyon kevés…

A Napoli egy fokkal jobb idegenben, mérlegük hét győzelem, öt döntetlen és négy vereség.

Mivel a hosszabbításban kiszórták Mario Ruit, Mathias Olivera pedig sérült, nem tudni, hogy áll majd össze a védelem. Főleg, hogy eltiltott még Amir Rrahmani, sérült Juan Jesus

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Östigard, Dendoncker, Natan – Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski – Politano, Osimhen, Kvaratkshelia

Tippelde

Az Empoli tud meglepetést okozni, de a formájuk ingadozása miatt nehéz mellettük letenni a voksunk. Pedig ezt a tartalékos védelemmel felálló Napolit most el lehetne kapni…

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Heti Reload bónusz a QuickWin oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső