Sunderland – Millwall: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 18.
Sunderland
Teljesítmény:
N D D V N
  • Stadium of Light
  • április 20. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Millwall
Teljesítmény:
N N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Vissza a másodosztályba még egy meccs erejéig. Utána elhagyjuk Angliát. A mostani mérkőzésünk feljutásról nem fog szólni, maximum kiesésről, de az sem igazán pálya szerintem. A Millwallnak van még esélye kiesni, három forudló alatt kilenc pontot lehet szerezni, és a 23. Sheffield Wednesday ezen határon belül mozog. De nem tűnik valószínűnek, hogy a fél Championship-legénység megtáltosodik.

Tehát a Sunderland – Millwall két középcsapat majdhogynem tét nélküli mérkőzése lesz. Mégis ezt választottuk. Egyrészt Callum Styles miatt, akinek ez a találkozó különleges lesz. Tavaly kölcsönben még az oroszlánokat erősítette, most pedig a fekete macskák játékosa, szintén kölcsönben.

Másrészt két szimpatikus futballt játszó csapatról beszélünk, igaz, ez a szezon egyiküknek sem úgy sikerült, ahogy azt várták.

Sunderland

Egy múltkori tippnél említettem, Mick Beale sem húzta sokáig a kispadon, anno szerintem Tony Mowbrayt sem kellett volna elküldeni, úgy tűnik, a vezetőség nem a türelméről híres. Ahogy a Watfordnál sem, aztán nézzétek meg, hova tűntek a lódarazsak… Na mindegy…

Mike Dodds fogja lenyomni ezt a szezont már a csapattal, és bár ebből feljutás már nem lesz, a Sunderland a középmezőnyben fog végezni. Tekintve, hogy két éve még a harmadosztályban voltak, ez nem is olyan rossz. Tekintve, hogy tavaly a rájátszásban vettek részt, ez mégsem túl jól…

A Sunderland a hétvégén egy komoly skalpot gyűjtött be, a West Brom együttesét verték meg, akik biztosan a feljutásért fognak küzdeni. Tették mindezt idegenben, Pierre Ekwah volt az, aki a győztes gólt szerezte. Callum Styles kezdőként játszott és a jobbak közé tartozott.

Mint a mai nap első tippjében említettem, lehet, másként alakult volna minden, ha nincs a West Bromwichnál egy kiállítás, de ezen lamentálni felesleges…

A Sunderland most a tabella 13. helyét foglalja el, matematikailag még a hetedik helyig felléphetnek, de igazából ez már nem oszt, nem szoroz.

A csapat hazai mérlege tíz győzelemből, két döntetlenből és kilenc vereségből áll, hetek óta képtelenek nyerni otthon, most viszont azért illene győzniük, tekintve, hogy ki is az ellenfelük…

Mike Dodds rájuk nem számíthat: Corry Evans, Dennis Cirkin, Niall Huggins, Nazariy Rusyn, Jenson Seelt.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Hume, Ballard, O’Nien – Pembele, Ekwah, Neil, Styles – Rigg, Bellingham, Clarke

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.02.Championship
millwall
1:1
sunderland
Championship
2023.02.04.Championship
millwall
1:1
sunderland
Championship
2022.12.03.Championship
sunderland
3:0
millwall
Championship
2018.03.03.Championship
millwall
1:1
sunderland
Championship
2017.11.18.Championship
sunderland
2:2
millwall
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Millwall

Voltak meleg szituk ebben az idényben, és ahogy a felvezetőnél is mondtam, még nincs teljes biztonságban a Millwall, de nem gondolnám, hogy végül ők fognak kiesni. Egy hely már elkelt, kettő elkerüléséért meg nagyon küzd a Sheffield Wednesday – Huddersfield – Stoke – Plymouth négyes.

Ennyi idő alatt még bármi változhat, de a két győzelmet arató Millwall jó helyzetből várja a folytatást.

Nagyon akarnak, ez látszik, nemrég a bajnoki címet megkaparintani akaró Leicestert győzték le, a hétvégén pedig a Cardiffot. A hazai pályán játszott mérkőzésen Michael Obafemi mellett Jake Cooper és Duncan Watmore találtak be.

A 16. helyen állnak most, mérlegük 13-11-19, idegenben pedig 5-6-10, tehát vendégségben nem igazán megy, négy forduló óta nyeretlenek.

Egyetlen sérült a keretben, Murray Wallace.

A várható kezdőcsapat:

Sarkic – Leonard, Tanganga, Cooper, McNamara – Watmore, Mitchell, Saville, Longman – Flemming, Obafemi

Tippelde

Idegenben nem igazán megy a Millwallnak, de a Sunderlandnek sem otthon. Valakinek meg kéne szakítani a rossz sorozatát. Lehet, hogy egyikük sem fogja…

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Az aktív 20BET felhasználók 35.000 Ft-os újratöltési bónuszt tehetnek zsebre az iroda promóciójának köszönhetően.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső