Valencia – Real Betis: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.04.20.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 18.
Valencia
Teljesítmény:
N N D V N
  • Camp de Mestalla
  • április 20. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Betis
Teljesítmény:
N V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap zárómeccsét a spanyol élvonalból hoztuk. Sokaknak ez sem fog bejönni, hiszen nem egy klasszikus rangadóról beszélünk, de nekünk egyébként nem is az a lényeg. A Valencia – Real Betis elé, mint semleges szurkoló is leülnék. Nem feltétlenül azért, mert itt gólzápor lesz, sőt. Épp ellenkezőleg. Várhatóan egy küzdős, feszült meccset kapunk, ahol majd egy gól dönt, vagy még annyi sem.

A Valencia van most jobb formában, a Real Betis még mindig próbál kikecmeregni a gödörből, amibe kerültek. Az első lépést megtették a hétvégén.

Nem könnyű dolog a Mestallában nyerni, de Manuel Pellegrininek meg kell próbálnia, a szezon sikeressége múlik ezen…

Valencia

Szoros meccsen egy komikus jelenetnek is köszönhetően nyert a Valencia hétfőn este, Így a csapat három pontra megközelítette a hatodik helyen álló Real Sociedadot. Úgy gondolom, Ruben Baraja együttesének nagyon jól jönne egy hetedik vagy egy hatodik hely, ugyanis előbbi EKL-t, utóbbi EL-t ér, és a pénzügyi helyzetüket ezzel egy kicsit tudnák stabilizálni.

De most még vissza az Osasuna elleni mérkőzésre. A szoros összecsapáson Andre Almeida góljával hamar vezetést szereztek a vendégek, a hazaiak viszont innentől mentek előre, mint a mérgezett egér. Többet, sokkal többet tettek a győzelemért, mégis üres kézzel léptek le a pályáról, pedig az esélyük megvolt a hosszabbításban a pontmentésre. Azonban Ante Budimir tizenegyese… hát, nem is tudok rá mit mondani. Gyatra volt, Mamardashvili konkrétan megfogta a labdát.

Ha van csapat, akit nehéz a LaLigában otthon legyőzni, az a Valencia. Eddig kettő együttesnek sikerült ez, mellette öt döntetlen és nyolc győzelem van mellettük.

Hárman nem lesznek ott a pályán: José Gaya, Mouctar Diakhaby és Roman Yaremchuk, mindhárman sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Foulquier, Mosquera, Özkacar, Vazquez – Perez, Guerra, Pepelu, Lopez – Almeida, H. Duro

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.01.LaLiga
real betis
3:0
valencia
LaLiga
2023.06.04.LaLiga
real betis
1:1
valencia
LaLiga
2022.11.10.LaLiga
valencia
3:0
real betis
LaLiga
2022.05.10.LaLiga
valencia
0:3
real betis
LaLiga
2022.04.23.Spanyol Kupa
real betis
2:1
valencia
Spanyol Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Betis

Négy egymást követő vereség után végre nyerni tudott a Real Betis. Úgy hiszem, már Manuel Pellegrini állása volt a tét, ha a kiesés elől menekülő Celta Vigot sem tudták volna legyőzni, hát szerintem lett volna nemulass…

Nem volt amúgy könnyű, a galíciai gárda felszívta magát azóta, hogy Rafa Benítezt menesztették, a helyére leülő mester két meccsén négy pontot gyűjtött. Ám most megszületett az első veresége.

Sevillában ugyanis 2-1-re a zöld-fehérek nyertek, a visszatérő Isco volt ismét a mérkőzés legjobbja, aki mezőnymunkája mellett egy gólpasszt is kiosztott Nabil Fekirnek. Az első gólt Juan Miranda szerezte.

Míg Isco sérült volt, a keretnek nélküle nem ment, ezért most csak a 8. helyről várják a folytatást. De öt pontra a Sociedad, ez még behozható hét kör alatt…

Idegenben a Betis a gyengébb csapatok közé tartozik, 3-6-6-os mérlegük miatt igazán nem örülhetnek.

Ahogy annak sem, hogy Hector Bellerin az előző meccsen megsérült. Kétséges még Sokratis szereplése egy vírus miatt, kiesett Marc Bartra és Chimy Avila.

A várható kezdőcsapat:

Silva – Ruibal, Pezzella, Riad, Miranda – Rodriguez, Johnny Cardoso – Fornals, Isco, Fekir – Willian José

Tippelde

Szoros meccsre számítok, de Iscoval a fedélzeten ismét győzelmi esélyei vannak a Betisnek bárki ellen. A Valencia otthonában azonban nem ez tűnik a legvalószínűbb eredménynek.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Kockázatmentes fogadás a Rabona irodájánál: Akár 15.000 Ft-os freebetet is kaphatsz a bukmékertől

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső