Espanyol – Tenerife: Fogadási Tippek és LaLiga 2 Előzetes – 2024.03.23.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 21.
Espanyol
Teljesítmény:
N D D N N
  • RCDE Stadium
  • Március 23. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Tenerife
Teljesítmény:
D V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára – meg a hétre – magunk mögött hagyjuk az angolokat, mai utolsó meccsünk a spanyol második ligából érkezik. Két olyan csapat fut össze a hétvégén, akiktől inkább az első osztályt szoktuk meg. Az Espanyol nemrég még ott volt, a szezon végén estek ki, szóval újoncnak mondhatni őket a LaLiga2-ben. Terveik között szerepel az, hogy egyből visszakerüljenek az élvonalba, de jelenleg ketten is előttük vannak.

Ellenfelük a középmezőny közepén található Tenerife. A szigetlakóknak voltak jobb szezonjaik is korábban, most nagyobb esélyük van a harmadosztályba kerülésre, mint a feljutásra…

Jöjjön az Espanyol – Tenerife találkozó!

Espanyol

Relative erős kerettel esett ki az Espanyol a múlt évben, az utolsó előtti helyen végeztek, mindössze négy pontra a bennmaradást jelentő 17. helytől. A kulcsjátékosok jó részét tovább kellett adniuk, így távozott az együttestől például Cesar Montes, Sergi Darder vagy Tonny Vilhena, de kölcsönadták Joselut a Real Madridnak, kitették a keretükből Aleix Vidalt, és még lehetne sorolni.

A lényeg, hogy elég komoly változtatások voltak, aminek persze a keret erőssége itta meg a levét.

Az egyértelmű cél az azonnali visszajutás volt, és ettől nincsenek is távol, ám egy héttel ezelőtt mégis edzőt váltott a klub. A honlapjukon megjelent nyilatkozat szerint José Miguel Ramistól azért köszöntek el, mert az elmúlt mérkőzéseken mutatott teljesítmény a vezetőség szerint nem elég, és ez veszélybe sodorta a feljutásukat.

Az új edzőt azóta bemutatták, Manolo Gonzáleznek kell az első két hely valamelyikére juttatni a klubot.

A mester első mérkőzése jól sült el, a Zaragoza otthonában Javi Puedo találatával 1-0-ra győztek.

Így nem szakadtak le az első két helyezettől, az Elche mögött egy, a Leganes mögött pedig négy pont a hátrányuk. Hátra van még tizenegy forduló.

Ezúttal hazai pályán fognak játszani, ahol az idény során csak egyszer kaptak ki, ötször ikszeltek, kilencszer nyertek.

A csapatból Eduardo Exposito mellett Fernando Calero fog sérülés miatt hiányozni, míg Brian Olivan és Salvi Sanchez eltiltottak.

A várható kezdőcsapat:

García – Gil, Ruiz, Cabrera, El Hilali – Gragera, Aguado – R. Sanchez, Bare, Puado – Braithwaite

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.25.La Liga 2
tenerife
1:0
espanyol
La Liga 2
2021.05.23.La Liga 2
espanyol
1:1
tenerife
La Liga 2
2020.10.25.La Liga 2
tenerife
0:0
espanyol
La Liga 2
2017.11.30.Spanyol Kupa
espanyol
3:2
tenerife
Spanyol Kupa
2017.10.26.Spanyol Kupa
tenerife
0:0
espanyol
Spanyol Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Tenerife

Tizenöt éve még az első osztály tagja volt a Tenerife. Azóta sok minden megváltozott, többek között az, hogy kiestek, majd a másodosztálytól is búcsúzni kényszerültek. Egy ideje azonban legalább a LaLiga 2-ben megvetették a lábukat.

Általában a középmezőnyben végeznek, így lesz ez minden bizonnyal most is. Ennél többre most sem számíthattak véleményem szerint.

Érdekesség, hogy épp a Tenerifétől igazolt az Espanyolhoz Luis Miguel Ramis, akit a napokban menesztettek az ellenféltől. A csapatot a nyár óta Asier Garitano igazgatja, és nagyjából elégedettek a munkájával.

Az elmúlt öt körben a csapat egyszer kapott ki, kétszer ikszelt és kétszer győzött. Az a döntetlen épp most hétvégén volt, az Huesca ellen játszottak gól nélküli döntetlent.

Ahogy fentebb is mondtam, a kiesés közelebb, mint a feljutás, de ez nem egészen igaz. A hatodik helyen álló Burgos nyolc pontra van, a 19. – már kiesőhelyen álló – Villarreal B pedig tizenegyre.

Idegenben nem igazán megy nekik, 41 pontjukból csak 13-at szereztek mások stadionjában. Mérlegük 3-4-8.

A keretben egyetlen sérült van, Aitor Sainz.

A várható kezdőcsapat:

Soriano – Mellot, Jose Amo, Leon, Nacho – Rodríguez, Gonzalez, Corredera, Rubio – Lopez – Enric

Tippelde

Nagy volt a felhajtás az edzőváltás miatt, illetve azt megelőzően, az Espanyolnak vissza kell térnie a helyes útra, mielőtt itt ragadnak a második vonalban. A Tenerife alkalmas ellenfélnek tűnik egy magabiztos győzelemhez, hiszen idegenben eddig nagyon keveset mutattak.

Fő tippek:

1.: Espanyol győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Egyéb tippek:

1.: Martin Braithwaite bármikor gólt szerez

2.: Sárga lap: José Amo vagy Victor Ruiz

3.: Gól az első félidőben

Szülinapod van? Regisztrálj a Vulkan Bet oldalán, akik a születésnap alkalmából megdobnak egy kis bónusszal!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső