Everton-Manchester City – Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2019 szeptember 25.
Everton
Teljesítmény:
V V N V N
  • Goodison Park, Liverpool
  • április 26.
Nézd élőben itt:
Joker8
Manchester City
Teljesítmény:
N V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az elmúlt években nem igazán volt jó a Manchester City ellenfelének lenni a Premier League-ben, az égszínkékek hazai pályán és vendégként is brutális teljesítményt nyújtottak az utóbbi két szezonban és ha nincs egy hasonlóan erős Liverpool, akkor az elmúlt idényeket akár lehetne úgy is jellemezni, hogy a City tönkreverte az angol elsőosztályt. Az idei szezonban is hasonlóra lehet számítani a Citytől, mert bár a Norwich elleni idegenbeli vereség a bődületes meglepetés kategóriája volt az ötödik fordulóban, az előző körös 8-0-s győzelem a Watford ellen félelmetes előjel lehet a hétvégi Everton elleni idegenbeli meccs előtt a hazaiaknak.

A Watford ellen 18 perc után már öt góllal mentek Guardioláék, De Bruyne és Bernando Silva megint félelmetes formában játszott és hiába sérült a City hátsó alakulatának egyik oszlopos tagja, Laporte, a megint roppant gyengén kezdődő Everton lehetséges pontszerzése mellett nagyítóval kell keresni az érveket.

Everton Man City teljesítmény Premier League 2019

A másik liverpooli alakulatként az utóbbi éveket végigszenvedő Everton ebben a szezonban eddig csak kétszer nyert, mind a kétszer otthon, de a legutóbbi két meccsén szomorú vereségekbe szaladt bele, előbb az újonc Sheffield United, majd a Bournemouth intézte el könnyedén a liverpooli kékeket. Hiába rúgtak kapura majdnem 14 alkalommal meccsenként, 6 meccsen mindössze öt gólt rúgni, nem igazán hatékony támadósorról tanúskodik – lásd a Sheffield United ellen, 16 kapuralövésből egyetlen gólt nem tudtak összekaparni. Richarlison a maga két góljával még csak-csak, de Moise Keane hiába játszott mind a hat meccsen, egy gólt sem tudott összehozni a csatársorban.

Az Everton oldalán már elkezdtek felmerülni pletykák, amelyek Marco Silva, a portugál edző elbocsátásáról szólnak, úgyhogy mondhatni számára húsbavágó fontosságú lenne egy jó teljesítmény, de sajnos ez megint nem az a meccs lesz: a legutolsó Everton győzelemig 2017-ig kell visszamenni, az utolsó három találkozójuk sima City győzelmet hozott, idegenben legutóbb 2-0 volt az égszínkékeknek, bár azt hozzá kell tenni, hogy tavaly azért az Everton acélosabb volt mint idén, egy jó hajrával végül három pont híján majdnem kijutottak a nemzetközi kupaporondra.

Előző 5 meccs eredménye
2019.02.06.Premier League
everton
0:2
man city
Premier League
2018.12.15.Premier League
man city
3:1
everton
Premier League
2018.03.31.Premier League
everton
1:3
man city
Premier League
2017.08.21.Premier League
man city
1:1
everton
Premier League
2017.01.15.Premier League
everton
4:0
man city
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ami még inkább a Manchester City mellett szól, az a tény, hogy a csapat „csak” második a ligában, ugyanis a Liverpool eddigi 6 meccsét egyaránt megnyerte a szezonban és most az újonc Sheffielddel csap össze, tehát ha Guardioláék nem akarják a meglévő öt pontos különbséget megnövelni, akkor muszáj ledarálniuk az Evertont. És hogy a győzelem mellett mi szól amellett, hogy háromnál is több gól lehet?

A City hat meccséből hármon 4-et vagy többet rúgott a csapat, de kettőig még a legnehezebb meccseiken (a Norwich elleni égésnél és a Tottenham elleni rangadón) is eljutottak. Agueroval, Fernandinhoval, a Silvákkal, Bruyne-nel és Mahrezzel bőven van rá esély, hogy az Evertont is megszórják. Ha szimplán a statisztikákban akarunk utazni, akkor ugyanezt látjuk, az elmúlt 12 egymás elleni meccsüket figyelembe véve, egyetlen egyszer jegyezhettünk fel Everton-győzelmet és az egymás ellen minden platformon lejátszott 185 meccs közel felét a City nyerte és a liverpooli kékek győzelmei főleg a távoli múltra datálódnak.

Szóval ha azt nézzük, hogy az egyik oldalon ott áll a rossz formában lévő, a liga negyedik legkevesebb gólját szerző csapata, a másik oldalon pedig ott van a harmadik legkevesebb gólt kapó és messze a legtöbbet rúgó sztáralakulat, akkor mondhatjuk, hogy egy ilyen meccsel nem igazán lőhetünk mellé, főleg, hogy ha nem csak kimenetelre fogadunk (a vendéggyőzelmet a bet365 például 1.3-as szorzóval adja), hanem még rámegyünk arra is, hogy 3.5 gólnál több lesz a meccsen, akkor majdnem megháromszorozhatjuk a pénzünket a Cityre fogadással.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső