FC Barcelona – Mallorca: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.03.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 07.
FC Barcelona
Teljesítmény:
D N D N D
  • Anella Olimpica
  • Március 08. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Mallorca
Teljesítmény:
N N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy ígértem, jöjjön most egy spanyol találkozó! A Gironát verő Mallorca most újabb bravúrra készül, a szigetlakók ezúttal idegenbe utaznak egy dobogón álló együtteshez, most Xavi Barcájával kéne valamit kezdeni.

A katalánok nagy esélyt szalasztottak el, megelőzhették volna a Gironát, ám maguk sem tudtak nyerni, igaz, legalább nem kaptak ki Bilbaoban, mint legutóbb a kupában. Botlott a Real Madrid is, így akik uncsi végjátékot vártak a LaLigában, azok most tévedtek.

A Barca már csak nyolc pontra a listavezetőtől, egyre a második helyezettől. És még ott az Atletico Madridról nem is beszéltünk.

Egy biztos: Ha a Barca komolyan gondolja az előzést, a címvédést vagy bármi is járjon a fejükben, ahhoz nyerni kell.

Következzen az FC Barcelona – Mallorca találkozó!

FC Barcelona

Nem sikerült felzárkózni a hétvégén hibázó Girona – Real Madrid duóra, hiszen az Athletic Bilbao elleni meccsen csak egy döntetlenre futotta az FC Barcelonától. Nagyobb gond azonban, hogy Xavi két alapemberét is elveszítette. Előbb Frenkie de Jongot kellett lecserélni sérülés miatt, majd távozott Pedri is. Előbbi 4 hetet, utóbbi akár 6-ot is kihagyhat. Pont abban a szakaszban, amikor egymást érik a meccsek, amikor úgy nagyjából minden eldőlhet.

A mesternek négy középpályása maradt, közülük Oriol Romeu teljesen kiesett Xavi kegyeiből, olyannyira, hogy mostanság Andreas Christensen játszik védekező középpályást. Akárhogy is legyen, a Barca középpályája foghíjas, és lehet, hogy a Mallorca elleni meccsen ez még nem lesz akadály, de a Napolival akadhatnak gondok…

De most még maradjunk a LaLigánál. A Barca tehát harmadik, egy pont a hátrányuk a Gironával szemben, nyolc a Real Madridhoz képest.

A címvédésre én magam sok esélyt nem látok, bár lesz még egy El Clasico Madridban, amin, ha nyernek…

De ne szaladjunk ennyire előre. A Mallorcát otthon fogadják, ami nem teljesen igaz, a Camp Nou átépítése miatt a Lluis Companysban játsszák hazai meccseiket a katalánok.

Ha az egész szezont nézzük, a hazai mérkőzéseken tarolt a csapat, de már nem annyira szép az összkép. Három vereség, egy döntetlen, mellé tíz győzelem.

A sérült Pedri és de Jong Alejandro Baldéhoz, Marcos Alonsohoz, Gavihoz, Ferran Torreshez csatlakozott, valamint eltiltott Ronald Araujo.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – Koundé, Martínez, Cubarsi, J. Cancelo – F. Lopez, Christensen, Gündogan – Raphinha, Lewandowski, J. Félix

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.26.LaLiga
mallorca
2:2
barcelona
LaLiga
2023.05.28.LaLiga
barcelona
3:0
mallorca
LaLiga
2022.10.01.LaLiga
mallorca
0:1
barcelona
LaLiga
2022.05.01.LaLiga
barcelona
2:1
mallorca
LaLiga
2022.01.02.LaLiga
mallorca
0:1
barcelona
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Mallorca

Nagy tettet hajtott végre a Mallorca a hétvégén, és akaratán kívül segített ezzel a Barcelonának és a Real Madridnak is. Az idény legnagyobb meglepetését, a Gironát győzték le hazai pályán 1-0-ra. A döntetlen talán igazságos lett volna, sőt, biztos, hogy az, de míg a vendégek nem találtak be, addig a szigetlakók José Manuel Copete révén igen. A mérkőzés legjobbja Rajkovic kapus volt, aki több nagy védést mutatott be.

A Mallorca most a tabella hátsó harmadában található, úgy hiszem, ennél van feljebb is számukra. A kiesés nincs közel, de azért ijesztő a drukkereknek látni csapatukat a 15. pozícióban.

Mérlegük most 5-12-10, tehát a Girona elleni siker még mindig csak az ötödik volt az idényben. A megszerzett 27 pont többsége otthonról származik, idegenben egyetlen meccset nyertek meg, ötször ikszeltek, hétszer kikaptak.

Sérült Pablo Maffeo, eltiltott Omar Mascarell.

A várható kezdőcsapat:

Rajkovic – Gonzalez Apud, Valjent, Raillo, Copete, Lato – Sanchez, Manu Morlanes, Rodríguez – Larin, Muriqi

Tippelde

Nem téveszt meg minket a Mallorca múltheti győzelme, az idegenbeli formájuk elég sokat elmond a mérkőzés esélyeiről. Mondjuk aztán… nemrég a kiesőhelyen levő Granada ért el 3-3-as döntetlent a Barca mostani otthonában.

A középpálya viszontagságai rányomhatják a szezon hátralévő részére a bélyegüket, tehát véleményünk szerint most is benne van egy botlás a Barca részéről.

Fő tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek

1.: Szögletek száma: Over 10,5

2.: Gól az első és második félidőben

3.: Sárga lapot kap: Andreas Christensen

Tedd személyre szabottá fogadásodat a 20BET Bet Builderrel!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső