Napoli – Torino: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.03.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 07.
Napoli
Teljesítmény:
N N D D D
  • Diego Armando Maradona
  • Március 08. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Torino
Teljesítmény:
D V V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap elején csapongani fogunk, egy német után jön most egy olasz bajnoki, majd egy spanyol, végül pedig a világ – szerintünk – legerősebb pontvadászatában kötünk ki.

Bejött a harmadik edzőváltás a Napolinak, Rudi Garcia és Walter Mazzarri után Francesco Calzona eredményeket tud felmutatni. Nem lett hirtelen világverő csapat a Napoliból, de sokat elárul, hogy négy mérkőzés után – melyek között egy Barca meg egy Juve elleni meccs is van – még mindig veretlenek.

Úgyhogy most kár lenne tagadni, ők a Torino elleni találkozó esélyesei. Ivan Juricnak nincs rossz csapata, de az utóbbi hetekben a győzelmek meg a lőtt gólok elkerülik őket.

Jöjjön a Napoli – Torino mérkőzés!

Napoli

Lehet, hogy végig Calzona volt a megoldás? A szlovákok szövetségi kapitánya elvileg csak a szezon végéig marad, és közben nem vált meg a szövetségi kapitányi pozíciójától, de ha így megy tovább, a szurkolók azt akarják majd, az olasz maradjon. Mióta ő ül a kispadon, nem lett kolbászból a kerítés, de a csapat még nem kapott ki. Játszottak a Barcával (1-1), a Cagliarival (1-1), a Sassuoloval (6-1) és most hétvégén a Juventus csapatával. Az öreg hölgy ellen inkább őket vártuk győztesnek, ami úgy tűnt, el fog úszni, de Giacomo Raspadori kisegített minket. A támadó a 88. percben egy kihagyott tizenegyes után talált be, ezzel 2-1-re módosítva az eredményt. Az első találatot Khvicha Kvaratskhelia szerezte.

A győzelem teljesen megérdemelt volt, és a siker segített közelebb kerülni a hatodik helyen levő Atalantához, a difi most már csak három pont köztük.

A Napoli ezt a szezont abszolút elszúrta, lehet azonban még jól zárni, mondjuk egy jó BL-szerepléssel, meg azzal, hgoy a csapat kihozza magából a maximumot, és mondjuk az 5-6. helyre odaér.

Ehhez újabb győzelmet kell aratniuk, egészen a Serie A végéig jönni kell a sikereknek. Nyilván ez nem egyszerű, és nem is fogja minden meccsét megnyerni a csapat.

De a hazaiak terén amúgy is van hova javulni. Jelenleg 6-3-4-gyel áll a csapat, nagyon borzalmas kezdés után kapták össze magukat, és most már hat bajnoki óta nem szenvedtek el egyetlen vereséget sem.

A hétvégén még csak Jens Cajuste és Cyril Ngonge volt a sérültek listáján, most már ott van Amir Rrahmani is. A belső védő a legmegbízhatóbb tagok közé tartozik, pótlását Leo Östigard-nak vagy Natannak kell megoldania.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Östigard, Juan Jesus, Olivera – Zambo Anguissa, Lobotka, Traoré – Politano, Osimhen, Kvaratkshelia

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.07.Serie A
torino
3:0
napoli
Serie A
2023.03.19.Serie A
torino
0:4
napoli
Serie A
2022.10.01.Serie A
napoli
3:1
torino
Serie A
2022.05.07.Serie A
torino
0:1
napoli
Serie A
2021.10.17.Serie A
napoli
1:0
torino
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Torino

A Torinot anno Davide Nicola mentette meg a kieséstől, de aztán Ivan Juric tette pofás kis csapattá. A bikák azóta a Serie A középmezőnyéhez tartoznak, sokszor a felsőházban láthatjuk őket. Jó kis gárda lett kétségtelenül, olyan játékosokkal, akik sokszor máshol nem kaptak szerepet, de a Torinoban kivirágoztak.

Azonban ők sem tudnak lehozni egy idényt mélyrepülés nélkül, a bikák utolsó öt meccsükből egyet nyertek meg, kétszer ikszeltek, kétszer kikaptak. Három mérkőzés óta nyeretlenek. Előbb a Lazio verte őket, majd az AS Roma, a hétvégén pedig 0-0-t játszottak a Fiorentina ellen. Kemény kis sorsolás, mondhatom, de ez a lényegen nem változtat: három mérkőzés, egy pont.

Emiatt a csapat a 10. helyen ragadt, nem tudják megközelíteni és megelőzni a Laziot, a Fiorentinát vagy a Napolit, pedig egyikük sincs távol tőlük.

Idegenben felemás eredményeket érnek el, de összességében inkább gyengék, mint jók. A szezon során csak három meccsüket nyerték meg, négyszer ikszeltek, hatszor kikaptak.

Még mindig eltiltott Samuele Ricci, mellette sérült Matteo Lovato, Mergim Vojvoda, Adrien Tameze, Ivan Ilic és Perr Schuurs.

A várható kezdőcsapat:

Milinkovic-Savic – Djidji, Buongiorno, Masina – Bellanova, Linetty, Sazonov, Rodríguez – Vlasic – Sanabria, Zapata

Tippelde

Több sebből is vérzik most a Torino. A formahanyatlás mögött a kulcsjátékosok kiesése is áll, és a formába lendülő Napolit nem fogják majd idegenben megállítani.

Fő tippek:

1.: Napoli győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Szögletek száma: Over 8,5

Cashback a NovaJackpot oldalán! Kapj pénzt a vesztes fogadásaid után, a veszteségeid 10%-át nyerheted vissza!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső