Sassuolo – Salernitana: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.11.10.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 09.
Sassuolo
Teljesítmény:
V N D V D
  • Mapei
  • November 10. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Salernitana
Teljesítmény:
V N V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most, hogy túl vagyunk a szokásos európai kupanapokon, ismét rátérhetünk a hétvégére. Mivel a héten elég sok számunkra és a sportfogadás szerelmesei számára jó mérkőzés lesz, ezért várható, hogy szombaton is jelentkezni fogunk. No nem öt-hat tippel, hanem csak kettővel, de az a kettő igazán izgi lesz.

Sokan csak legyintetek majd a Sassuolo – Salernitana meccsre, pedig azért lehet ebből jól is kijönni. Mindkét együttes volt már jobb, ha őszinték akarunk lenni, de a salernóiak ebben az idényben (is) rendkívül gyengék, és várhatóan a kiesés ellen fognak küzdeni. Közel a bajnokság első harmadához ez látszik.

A bet365 oldalán 1.62 a hazai siker, 4.20 a döntetlen, 4.75 a vendéggyőzelem.

Sassuolo

Továbbra is még Alessio Dionisi ül a neroverdi kispadján, de ha ez így megy tovább, előbb vagy utóbb már tényleg megválnak az Empoli egykori mesterétől. Hiszen nemhogy nem tudnak fejlődni, de folyamatosan múlják alul saját magukat. Már tavaly is csak az alsóházban végeztek (míg az előző edző, De Zerbi idejében a felsőház állandó tagjai voltak), és ezúttal is ott szerepelnek.

Már túl vagyunk 11 fordulón, a csapat pedig 3-2-6-os mérleggel a 15. helyen áll. Az utolsó öt bajnokijuk egyikét sem nyerték meg, a hétvégén a Torino ellen kaptak ki 2-1-re, góljukat Kristian Thorstvedt szerezte.

Egyedüli sikerélményük mostanság a Spezia elleni kupagyőzelem, de a másodosztályba kiesett csapat is feladta nekik a leckét, és csak tizenegyesekkel mentek tovább.

A győzelmeik kétharmadát otthon szerezték, mellette viszont már háromszor kikaptak, most is három nyeretlen meccsnél járnak sorozatban.

A csapat két sérültje Agustín Álvarez, illetve Matheus Henrique.

A várható kezdőcsapat:

Consigli – Toljan, Erlic, Ferrari, Vina – Boloca, Thorstvedt – Berardi, Bajrami, Lauriente – Pinamonti

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.22.Serie A
salernitana
3:0
sassuolo
Serie A
2022.10.02.Serie A
sassuolo
5:0
salernitana
Serie A
2022.03.12.Serie A
salernitana
2:2
sassuolo
Serie A
2021.09.26.Serie A
sassuolo
1:0
salernitana
Serie A
2010.05.15.Serie B
salernitana
1:4
sassuolo
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Salernitana

A szezont még Paulo Sousával, a Videoton korábbi edzőjével kezdte meg a Salernitana, ám egy hónappal ezelőtt váltani kényszerültek az eredmények miatt. Filippo Inzaghi érkezett, ám vele sem sikerült feljavulni, a csapat továbbra is kiesőhelyen, továbbra is nyeretlenül, az utolsó, 20. poziból várja a folytatást.

Tizenegy meccsből egyet sem megnyerni nagy teljesítmény, csak épp nem jó, de más aggasztó jelei is vannak annak, hogy a Salernitana a szezon végén búcsúzni fog. Egyrészt lőttek hat gólt, másrészt kaptak huszonkettőt.

Utoljára a Napoli ellen kaptak ki hazai pályán, bár voltak kapura lövési kísérleteik, Meretnek nem kellett lerágni a körmeit izgalmában, szinte végig veszélytelenül játszott a kiscsapat.

A négy pontjukból egyet szereztek idegenben, 0-1-4 a mérlegük, és összesen két rúgott találat fűződik a nevükhöz.

Sérültjük nem volt, és most sem lesz, viszont jó hír, hogy Gyömbér Norbert visszatérhet eltiltása után, várhatóan azonnal a kezdőbe kerül a szlovák játékos.

A várható kezdőcsapat:

Costil – Mazzocchi, Fazio, Gyömbér, Bradaric – Coulibaly, Maggiore, Kastanos – Candreva, Jovane – Dia

Tippelde

A Serie A egyik leggyengébb formában levő csapatáról beszélünk, akik a szintén nem túl jól teljesítő Sassuolohoz látogatnak. Minőségi mérkőzésre megmondom őszintén, nem számítunk, itt most tényleg az eredmény számít csak, semmi más.

Tippjeink a következők:

1.: Sassuolo győzelem

2.: Mindkét fél szerez gólt: Nem

Szerezz egy ingyenes fogadást a Dreambetnél akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső