Fiorentina – Lazio: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.02.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 23.
Fiorentina
Teljesítmény:
D V N V V
  • Artemio Franchi
  • Február 26. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Lazio
Teljesítmény:
N V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napra, sőt, erre a hétre egy meccsünk maradt. Ezt Olaszországból szállítjuk. Nem a hétvégén rendezik, hanem a jövő hét elején, és bizony ezt is hívhatjuk rangadónak. Két olyan csapat feszül majd egymásnak, akik a nemzetközi kupaszereplésre hajtanak, de most épp nem annyira áll jól a szénájuk ez ügyben. A Fiorentina a nyolcadik, a Lazio a hetedik.

A két együttes között két pont a differencia, ergo itt még akár előzés is lehet. De a Serie A ezen része amúgy is nagyon sűrű. Most, a forduló előtt nem lehet megmondani, mi lesz az állás hétfőn este, mikor a Fiorentina – Lazio mérkőzés elkezdődik.

Csak annyit tudunk, hogy ezt sem Vincenzo Italianoék, sem pedig Maurizio Sarriék nem vehetik félvállról.

Fiorentina

Nemrég még a Bajnokok Ligája-helyek valamelyikét akarta megkaparintani a Fiorentina. Most meg örülnének annak is, ha végül a hatodikra odaérnének. A Vincenzo Italiano vezette együttes rendkívül rossz formát mutat az utóbbi időben, a legutóbbi öt bajnokijukon csak kétszer nem kaptak ki. Egyszer a Frosinonét verték 5-1-re, majd most hétvégén az Empolival játszottak 1-1-et. Davide Nicola csodát művel az Empoli padján, mióta megérkezett, még senkitől nem kaptak ki, és most a violáknak is meg kellett elégedniük egy ponttal. Az együttes gólját egyébként Lucas Beltran szerezte.

Miután a Lazio győzni tudott – méghozzá tegnap este, a Torino otthonában -, a firenzeiek hátrébb csúsztak a nyolcadik helyre, és már a Napoli is ott van a sarkukban.

Mérlegük otthon hét győzelemből, két döntetlenből és három vereségből áll.

A csapat szélsője, az Afrika-kupát is megjárt Christian Kouamét ledöntötte egy vírus, emiatt szereplése kérdéses. Mellette Oliver Christensen és Gaetano Castrovilli nem szerepelhet. Előbbinek a meniszkuszával vannak gondjai, utóbbinak az achillesével.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Faraoni, Milenkovic, Martínez Quarta, Biraghi – Duncan, Mandragora – González, Beltran, Ikone – Belotti

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.30.Serie A
lazio
1:0
fiorentina
Serie A
2023.01.29.Serie A
lazio
1:1
fiorentina
Serie A
2022.10.10.Serie A
fiorentina
0:4
lazio
Serie A
2022.02.05.Serie A
fiorentina
0:3
lazio
Serie A
2021.10.27.Serie A
lazio
1:0
fiorentina
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Lazio

Tegnap este pótolta a 21. fordulóból elmaradt Torino elleni mérkőzést a Lazio együttese. A fővárosiak a bikák otthonába látogattak, kemény mérkőzésre volt kilátás, hiszen Ivan Juricék nagyot fejlődtek az utóbbi időben. A hazai csapat – úgy tűnt – a kezében tartja a találkozót, de a gólokat mégsem ők, hanem a biancocelesti szerezte. A második félidőben tört meg a jég, előbb Matteo Guendouzi vette be Vanja Milinkovic-Savic kapuját, később pedig Danilo Cataldi. A két gól között hat perc telt el, ennyi pedig elég is volt ahhoz, hogy a hazaiakt lenullázzák.

A Lazio győzelmével előzött, pont a mostani ellenfél, a Fiorentina elé került. A tavalyihoz képest még most sem lehetnek elégedettek, akkor ezüstérmesek lettek, most pedig csak a hetedikek.

Egy győzelemmel a városi ősriválisuk elé kerülhetnek, feltéve, ha De Rossiék kikapnak majd a Torinotól. És feltéve, ha Firenzében nyerni tudnak Zaccagniék.

Idegenben hat győzelmet aratott a csapat, egyszer ikszelt, hatszor kikapott. Sokat elárul a Serie A-ról, hogy ez a mérleg a negyedik legjobb teljesítmény a 20 csapat közül.

Négyen biztosan kimaradnak, Patric, Nicoló Rovella és Mattia Zaccagni sérülés, Mario Gila eltiltás miatt. Kétséges Matias Vecino játéka.

A várható kezdőcsapat:

Provedel – Marusic, Casale, Romagnoli, Hysaj – Guendouzi, Cataldi, Luis Alberto – Felipe Anderson, Immobile, Isaksen

Tippelde

Az ősszel a Lazio 1-0-ra tudott nyerni, és általában nem szoktak sokgólos mérkőzéseket játszani. Firenzében a legutóbbi öt meccsből hármat a Lazio nyert meg, az utolsón mondjuk pont kitömték Terraccianot. A mérkőzés a két csapat helyezése miatt inkább lesz szoros és feszült, mint laza és gólgazdag.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Három és fél sárga lapnál több

Pörgesd fel a játékot egy 50%-os újratöltési bónusszal a Slotimonál akár 20.000 Ft értékben!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső