Fiorentina – AS Roma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.03.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 08.
Fiorentina
Teljesítmény:
N D N D V
  • Artemio Franchi
  • Március 10. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
AS Roma
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hetet egy jó kis olasz mérkőzéssel zárjuk. Csütörtök este még mindketten a nemzetközi porondon mutatták meg, mit tudnak, vasárnap pedig már egymás ellen kell megmérkőzniük. A helyszín Firenze, az Artemio Franchi, a két főszereplőnk pedig a Fiorentina és az AS Roma.

A mai napra igyekeztünk szinte csak rangadókat választani, és bár most a két csapat között van némi különbség, két felsőházi együttesről van szó, akik nagy meccset játszhatnak majd egymással.

A Fiorentina kicsit most lemaradva, mivel az edzőváltás óta úgy pörög a fővárosi gárda, mint a motolla.

A violák az utóbbi években több alkalommal is meg tudták állítani a Romát, most is ez a tervük…

Jöjjön a Fiorentina – AS Roma mérkőzés!

Fiorentina

Nem akármilyen meccset nyert meg az EKL-ben tegnap a Fiorentina csapata. A Maccabi Haifa vendégeként mindenre lehetett számítani, de ekkora gólözönre nem. És mégis. Hét találat esett a meccsen, a Fiorentina 4-3-ra nyert, a hosszabbításban Antonin Barak szerzett egy gólt. Előtte eredményes volt még M’Bala Nzola, Lucas Beltran és Rolando Mandragora. Kellett ez a siker a fejeknek egy ilyen fontos mérkőzés előtt. Egyelőre még szoros a Serie A táblázata ott az élbolyban, de a Fiorentina hamarosan leszakadhat, ha nem figyelnek oda. És akkor nem lesz jövőre nemzetközi porond. Hacsak nem nyerik meg az EKL-t vagy az Olasz Kupát…

A bajnokságban mostanság elég gyengén muzsikáltak. Kikaptak az Intertől, a Leccétől és a Bolognától is, ikszeltek az Empolival, a hétvégén pedig a Torinoval.

Emiatt is szakadtak le kissé az első öttől. De még van esély. Lemaradásuk most öt pont az ötödik Romával szemben.

Hazai pályán nyolc alkalommal nyertek, kétszer ikszeltek, háromszor kikaptak.

Lucas Beltran összeszedte legutóbb az ötödik sárgáját, ami miatt kimarad, továbbá sérült Gaetano Castrovilli, Christian Kouamé és Oliver Christensen.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Kayode, Milenkovic, Ranieri, Biraghi – Bonaventura, Arthur Melo – Gonzalez, Barak, Sottil, Belotti

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.10.Serie A
roma
1:1
fiorentina
Serie A
2023.05.27.Serie A
fiorentina
2:1
roma
Serie A
2023.01.15.Serie A
roma
2:0
fiorentina
Serie A
2022.05.09.Serie A
fiorentina
2:0
roma
Serie A
2021.08.22.Serie A
roma
3:1
fiorentina
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AS Roma

Hát, aki eddig nem hitt Daniele De Rossi munkájában, tegnap este komoly bemutatót kapott az Európa-ligában. A mester csapata otthon szedte szét a szebb napokat is látott Brightont. Számítottunk a hazai sikerre, de a négy rúgott gólra, arra, hogy már egy meccs után eldöntik a továbbjutás sorsát, arra nem igen. A gólokat Paulo Dybala, Romelu Lukaku, Gianluca Mancini és Bryan Cristante szerezték.

Mióta távozott José Mourinho a Roma csak egyszer, az Inter ellen kapott ki, sorozatban hat bajnoki győzelemnél járnak, és szépen felkapaszkodtak a tabella ötödik helyére.

Úgy hiszem, a BL-t még el lehet érni, főleg most, hogy a negyedik helyen levő – és egyébként négy pontra levő – Bologna az Interrel játszik. A listavezető most nagyot segíthet a fővárosiakon.

A hétvégén is magabiztosan, gólokkal nyertek De Rossiék, idegenben szedték apró darabokra a Monzát. Itt is eredményes tudott lenni a Dybala – Lukaku duó, valamint Leandro Paredes és Lorenzo Pellegrini is.

Nézzük meg akkor már az idegenbeli mérleget: Öt győzelem, két döntetlen, hat vereség, utóbbiak még a Special One irányítása alatt.

A vendégeknél is van egy eltiltott, Rasmus Kristensen, mellette sérült egy ideje Tammy Abraham, valamint a kölcsönben érkező Dean Huijsen is kiesett.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Karsdorp, Mancini, Ndicka, Angelino – Cristante, Paredes, Pellegrini – Dybala, Lukaku, El Shaarawy

Tippelde

Annyira jó formában van a Roma, hogy amellett szó nélkül nem lehet elmenni. Bár a firenzeieket jó csapatnak tartjuk, lehet, hogy most Terraccianoék maradnak pont nélkül.

Fő tippek:

1.: AS Roma győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Egyéb tippek:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Szögletetk száma: Over 9,5

3.: Sárga lap: Nikola Milenkovic/Luca Ranieri

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső