Real Betis – Granada: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.01.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 10.
Real Betis
Teljesítmény:
V V D D V
  • Benito Villamarín
  • Január 13. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Granada
Teljesítmény:
N V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárásként egy spanyol bajnokit hoztam, ami online fogadás tekintetében könnyű zsákmány lehet. Hazai pályán fogadja a Real Betis a Granadát, egyértelmű mérkőzésnek tűnik véleményem szerint.

Aztán lehet, hogy ez csak a látszat, Manuel Pellegriniék kaptak már ki gyengébb ellenféltől, épp legutóbb, a hétvégén a Spanyol Kupából ejtette ki őket a Deportivo Alaves. Ezek után pedig bármi lehet…

Na jó, azért vannak jelei annak, hogy a zöld-fehér együttes otthon tartja a pontokat, elég megnézni a bajnoki helyezést a két csapatnál, meg azt, hogy melyik milyen játékerőt képvisel.

Az online fogadási oldalak – mint amilyen az Olympusbet – sima hazai győzelmet várnak, 1.50 a Real Betis sikere, 5.75 a Granadáé, 4.10 a döntetlen.

Jöjjön a Real Betis – Granada találkozó!

Real Betis

Megjött a Real Betis számára az első komolyabb mélyrepülés, ez azonban jelentősen szétszedheti a szezonról alkotott elképzeléseiket. Kezdjük azzal, hogy hiába álltak szinte végig az Európa-liga csoportjukban az élen, végül lecsúsztak a harmadik helyre, tehát a Konferencialigában folytathatják csak. Aztán most kiestek a kupából is, az Alaves megverte őket 1-0-ra. És a bajnokságban is akadozik a dolog, ott meg döntetlenek és vereségek jutottak. Így most a csapat egészen konkrétan hat meccs óta nyeretlen, háromszor kaptak ki, háromszor ikszeltek.

Rájuk férne egy győzelem, amit egy Granada ellen el is érhetnek, hiszen az újonc nem szerepel fényesen a mostani bajnokságban.

Igaz ez a Betisre is, de ők még mindig ott vannak a tűz közelében, van esélyük befogni a Real Sociedadot – főleg, hogy ők a hétvégén a Bilbao ellen játszanak idegenben.

A csapat ontja magából az ikszeket, náluk többször senki nem játszott döntetlent. Hat győzelmük és három vereségük mellett tíz iksz van még a nevük mellett.

Otthon viszont erősek, és nem utolsó sorban, veretlenek. Öt győzelmük, négy ikszük van.

Nehezíti Manuel Pellegrini dolgát a tény, hogy több sérültjük van, illetve az ANK-ra is játékosokat kellett adniuk. Kiesett emiatt Chadi Riad, Youssouf Sabaly és Abde Ezzalzouli, illetve sérült Sergi Altimira és Hector Bellerin. No meg ott van Nabil Fekir, Claudio Bravo, Marc Bartra, Guido Rodriguez és Juan Miranda, akik talán már bevethetők lesznek, de lehet, hogy nem.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Ruibal, Pezzella, Sokratis, Abner – Carvalho, Roca – Diao, Isco, Perez – Willian José

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.28.LaLiga
granada
1:1
real betis
LaLiga
2022.05.15.LaLiga
real betis
2:0
granada
LaLiga
2021.09.13.LaLiga
granada
1:2
real betis
LaLiga
2021.05.10.LaLiga
real betis
2:1
granada
LaLiga
2020.12.20.LaLiga
granada
2:0
real betis
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Granada

Hosszú idő után tudott bajnoki mérkőzést nyerni újra a Granada, ez azonban csak annyiban segített nekik, hogy kicsit közelebb kerültek a többiekhez. Épp az előttük álló Cadizt verték meg 2-0-ra, Myrto Uzuni mellett Bryan Zaragoza talált még be, aki egyébként a nyáron a Bayern München játékosa lesz.

Mindössze a második győzelmét aratta a csapat, és amíg a többiek a hétvégén a kupában tevékenykedtek, addig ők tudtak pihenni, mivel korábban már búcsúztak a sorozattól, az Arosa SC 3-0-ra verte meg őket. Na jó, a helyzet ennél kicsit bonyolultabb. A találkozót épp a Granada nyerte meg 3-0-ra, ám kapusuk, Adri Lopez jogosulatlanul lépett pályára, így 3-0-val a kiscsapat lépett tovább, a Granadát kizárták és megbüntették 6000 euróra.

Nem lehet őket dicsérni idegenbeli munkájuk miatt sem, hiszen 9 forduló alatt 1 pontot gyűjtöttek. Egy döntetlen mellett nyolc alkalommal kaptak ki. A gólok sem nagyon jönnek, eddig 8 találatot szereztek, 21-et kaptak.

A vendégektől Raúl Fernández sérült, Ricard Sánchez eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Batalla – Vallejo, Bruno Mendez, Miquel, Neva – Villar, Ruiz, Fernández – Uzuni, Boyé, Zaragoza

Tippelde

Támadókban erős a Granada, de a védekezésük hagy némi kívánnivalót maga után. A Betisnek vissza kell térni, össze kell szedniük magukat, és még egy ilyen tartalékosabb csapattal is jó esélyeik vannak a győzelemre.

Tippjeink a következők:

1.: Real Betis győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső