Frosinone – Monza: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 04.
Frosinone
Teljesítmény:
V V N V D
  • Benito Stirpe
  • Január 06. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Monza
Teljesítmény:
D V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A szezon elején nem vártam sokat mostani főszereplőink egyikétől, mégis meglepetés, ahogyan játszanak. Összességében lehet még problémája a kieséssel a Frosinone csapatának, főleg a mostani eredményeiket látva, de okoztak ők már fejtörést ellenfeleiknek. És miért is ne okozhatnának a Monzának, amely szintén nem túl fényes játékkal csábítja a szurkolóit?!

Az újonc és a tavalyi újonc között mindössze három pont a különbség, mindketten a biztos bennmaradásra hajtanak. Egyelőre sikerrel, de ha megnézitek a Serie A táblázatát láthatjátok, hogy apró különbségek vannak a felek között.

Így hát egy igazi hatpontos rangadó következik, a győztes biztonságban marad, a vesztes pedig még mélyebbre zuhanhat.

Az online sportfogadás Magyarországon elérhető irodái sem igazán tudják, mi lesz ezen a találkozón. Az OhMySpins például 2.60-at ad a hazaiakra, 2.65-öt a vendégekre, a döntetlen pedig 3.45.

Jöjjön a Frosinone – Monza találkozó!

Frosinone

Sokak számára ismerős lehet Eusebio Di Francesco neve, anno sok helyen megfordult az olasz bajnokságban, utoljára a Verona együttesétől küldték el. Most a Frosinone edzője, a nyáron nevezték ki azután, hogy az együttes bajnokként feljutott. A régi edző, Fabio Grosso pedig az Olympique Lyonhoz igazolt. Mondjuk onnan már kirúgták, így most munka nélkül maradt…

De nem vele akarok most foglalkozni, hanem a csapattal, amely újoncként egyelőre korrekt teljesítményt nyújtva a tabella középmezőnyének végén helyezkedik el. Mint mondtam, az olasz alsóház is elég szoros, így nem lehetnek biztonságban, és a Serie A-ban elég gyengén játszanak mostanában. A mérlegük 5-4-9, ami a 14. helyre elég, tőlük a Cagliari öt pontra van.

Konkrétan a leggyengébb formát ők mutatják fel az elmúlt öt mérkőzést figyelembe véve, ám hajlamosak vagyunk felértékelni őket a kupában elért teljesítményük miatt, 4-0-ra legyőzték ugyanis a Napolit.

A bajnokságban viszont csak úgy jönnek a gyenge eredmények, utoljára a Lazio verte őket 3-1-re, a csapat egyetlen gólját Matias Soulé szerezte, a Juventustól kölcsönkapott szélső.

A leggyengébbek között vannak idegenben, otthon viszont a megszerezhető 27 pontból 17-et begyűjtöttek. Mérlegük most 5-2-2.

Az alábbi játékosokra nem számíthat Di Francesco: Pol Lirola, Jaime Baez, Arijon Ibrahimovic, Anthony Oyono, Riccardo Marchizza és Sergio Kalaj.

A várható kezdőcsapat:

Turati – Monterisi, Romagnoli, Mateus Lusuardi – Ghedjemis, Barrenechea, Gelli, Garritano – Soulé, Brescianini – Kaio Jorge

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.07.Olasz Kupa
monza
3:2
frosinone
Olasz Kupa
2022.04.25.Serie B
frosinone
4:1
monza
Serie B
2021.12.11.Serie B
monza
3:2
frosinone
Serie B
2021.03.02.Serie B
frosinone
2:2
monza
Serie B
2020.11.07.Serie B
monza
2:0
frosinone
Serie B
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Monza

Raffaele Palladino együttese azért valamelyest visszaesett tavalyhoz képest, ezt nehéz lenne megcáfolni. Általában az újoncok második szezonja a vízválasztó, többször láttuk már azt a legjobb pontvadászatokban, hogy egy újonc odateszi magát az első évben, aztán a másodikban jelentősen visszaesik, néha ki is esik. A kiesés réme egyelőre nem fenyegeti a Monzát, de azért nem is lehetnek teljes mértékben elégedettek önmagukkal.

Az együttes három hellyel előzi a Frosinonét, mérlegük 5-7-6, formájuk pedig egy győzelemből, egy döntetlenből és három vereségből áll… Szilveszter előtt a Napolival ikszeltek, ami talán nem is rossz eredmény, bár annak tudatában, hogy a címvédő mennyire visszazuhant, mégis talán az.

Idegenben 2-3-4-et értek el eddig, nem túl acélosak, maradjunk annyiban. Mirko Maric piros lapja miatt eltiltott lesz, ahogy eltiltott Papú Gómez is, ő azonban nem piros lapot kapott, hanem valami doppingszert, ezért nem játszhat.

Ja, és Palladinot is kiállították a Napoli ellen…

Sérültje egy van az együttesnek, Gianluca Caprari, aki várhatóan csak a szezon hajrájára, végére térhet vissza.

A várható kezdőcsapat:

Di Gregorio – D’Ambrosio, Gagliardini, Caldirola – Pereira, Pessina, Akpa Akpro, Ciurria – Carboni, Dany Mota – Colombo

Tippelde

Nem egyszerű dönteni, az információk alapján bármelyikük megnyerheti a mérkőzést. A Frosinone elképesztően gyenge formát villantott az utóbbi időben, a Monza nagyon gyenge idegenben, de közben mindketten képesek a jó eredmények elérésére is, erről a Napoli játékosai tudnának mesélni.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső