Lecce – Cagliari: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.01.06.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 04.
Lecce
Teljesítmény:
V V N D D
  • Ettore Giardiniero
  • Január 06. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Cagliari
Teljesítmény:
V D V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző meccsünkre nem biztos, hogy illik a kiesési rangadó megnevezés, ám erre a mostanira már inkább. A Lecce tavaly alig menekült meg, a Cagliari pedig a másodosztályból került fel osztályozó útján, a szakadék legszéléről tudtak visszakapaszkodni Claudio Ranieri – és Gianluca Lapadula – vezetésével.

A szárdok az új esztendőben megint a kiesés ellen küzdenek, ahogy tették azt legutolsó Serie A-s idényükben is. Jó esélyük van azonban a bentmaradásra, a mezőny nagyon egyben mozog, és ahogy már mondtam, apró különbségek vannak a csapatok között.

Rendkívül kiegyensúlyozottá vált a Serie A, így hiába hat pont az előnye a Leccének a Cagliarival szemben, nem jelenthető ki biztosra, hogy a hazaiak meg fogják nyerni a mérkőzést.

Az online sportfogadás szakijai szintén kissé bizonytalanok, de azért inkább Piccoliék mellett tették le a voksukat. A 1betnél 2.15 a hazai győzelem, 3.30 a döntetlen, 3.45 a vendégsiker.

Jöjjön a Lecce – Cagliari találkozó!

Lecce

Ahogy említettem, a Leccének nehéz szezonja volt, épp csak sikerült kiharcolni, hogy ebben az idényben is a Serie A tagjainak mondhassák magukat. A kiscsapat idén egy fokkal távolabb a kiesőzónától, de ez szó szerint értendő. Hat pont választja el őket a Cagliaritól, mely épp kiesőhelyen van, és ha esetleg most kikapnak, akkor ez három pontra csökken.

A gárda nem remekel, ez azért nyilvánvaló, 4-8-6-os mérlegükkel a tabella 13. helyét foglalják el. Sok a döntetlen, az egyik legtöbb, amit csapat elért, egyedül az Udinese előzi őket 11-gyel.

A legutóbbi öt mérkőzésükből kettőn ikszeltek, egyszer nyertek, az utolsó két találkozás így karácsony környékén azonban nem sült el jól. Szenteste előtt az Intertől, Szilveszter előtt az Atalantától kaptak ki. És ezeken a meccseken még csak gólt sem rúgtak.

Két idegenbeli találkozót követően most újra otthon lépnek pályára, ahol eddig a győzelmeik mindegyikét szerezték. A négy siker mellett három döntetlen és két vereség van még itt.

Két sérült és egy eltiltott van, akire nem számíthat Roberto D’Aversa: Lameck Banda az Inter ellen kapott pirost, Kastriot Dermaku és Pontus Almqvist pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Falcone – Gendrey, Baschirotto, Touba, Gallo – Kaba, Ramadani, Rafia – Strefezza, Krstovic, Oudin

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.12.Serie A
cagliari
0:0
lecce
Serie A
2019.11.25.Serie A
lecce
2:2
cagliari
Serie A
2012.02.26.Serie A
cagliari
1:2
lecce
Serie A
2011.10.02.Serie A
lecce
0:2
cagliari
Serie A
2011.04.17.Serie A
lecce
3:3
cagliari
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Cagliari

Nem mutat jól mostanában a Cagliari együttese, de a szurkolóknak nem kell lemondaniuk arról, hogy végül a jövő szezonban is az élvonalban lesznek. Voltak ők már ennél nehezebb helyzetben is, most csak a gyengébb egymás elleni eredményeik miatt szorulnak kiesőhelyre, egyébként ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint a Verona. Vagyis 14-et. Vagyis nem sokat.

Az újonc ráadásul igencsak gyenge formában van, Claudio Ranieri alatt pedig inog a kispad. A csapat a legutóbbi négy mérkőzéséből hármat elveszített, kikaptak a Napolitól és a Veronától, ikszeltek az Empolival, míg a kupában 4-1-re ütötte őket ki a tartalékos AC Milan. Az utolsó győzelmüket a Sassuolo ellen aratták hazai pályán.

Ahol messze jobbak, mint idegenben. A nyeretlenség, a két szerzett pont és a hét vereség, meg persze ott van még az 5:16-os gólkülönbség nem arra enged következtetni, hogy akár egy Leccét le tudnának győzni…

Ketten sérültek, Marko Rog mellett Eldor Shomurodov nem áll rendelkezésre.

A várható kezdőcsapat:

Scuffet – Zappa, Goldaniga, Dossena, Dentello Azzi – Deiola, Sulemana, Prati – Viola – Lapadula, Pavoletti

Tippelde

A Lecce ugyan most nem a legjobb formájában van, de kétségtelenül jobbak, mint a Cagliari, amely kilenc meccsen két pontot gyűjtött, amikor elhagyták Szardíniát.

Drukkolok a vendégeknek, hogy végül itt maradjanak, ezen a találkozón azonban valószínűleg nem sok babér fog teremni nekik.

Tippjeink a következők:

1.: Lecce győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső