Newcastle United – Wolverhampton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 29.
Newcastle United
Teljesítmény:
N V D N D
  • St. James Park
  • Március 02. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Wolverhampton
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sokkal könnyebb lenne úgy írnunk, hogy csak azokat a meccseket választjuk ki, melyek teljes bizonyossággal (vagy majdnem teljes bizonyossággal) tippelhetők meg. Sokkal könnyebb lenne, sokkal nagyobb sikereink lennének, és bátran verhetnénk a mellünket, hogy mi aztán milyen eredményesek vagyunk. De úgy gondoljuk, sokatokat érdekelnek az olyan háromesélyes meccsek is, mint amilyen a Newcastle United – Wolverhampton.

Ha azt nézzük, a maga módján ez egy rangadó. A Newcastle a tavalyi nagy szereplése után visszasüppedt a középmezőnybe, a Wolverhampton meg felkapaszkodott oda. Most épp egy pont választja el őket egymástól.

Izgalmas és kiélezett csata lesz ez, és aki azt mondja, a szarkák otthon biztosan nyernek, lehet, hogy nem jól mondja…

Newcastle United

Egy fokkal izgalmasabbra sikerült a Newcastle hétközi meccse, mint azt ők szerették volna. A Blackburn hiába áll a másodosztály alsóházában, hiába nyeretlen még az új edzővel a csapat, a Newcastle-lel felvették a versenyt, annak ellenére, hogy végül kiestek nem kell szégyenkezniük.

A találkozó 1-1-es döntetlent hozott, Anthony Gordon góljára még volt válasz, a hosszabbításban meg nem esett gól, így tizenegyespárbajra került sor, az idegek pedig a vendégeknél voltak inkább a helyükön. Bár Harvey Barnes hibázott, a Roversből ketten sem tudtak betalálni.

Nincs könnyű helyzetben idén a Newcastle, hiszen már a szezon egy botránnyal kezdődött. Sandro Tonali eltiltása megbolygatta a csapaton belüli status quo-t, amit aztán a folyamatos sérülések romboltak tovább. Emiatt a feltörekvőnek mondható együttes nem tud ott lenni az élbolyban, most is csak a 10. helyen állnak.

A hétvégén hatalmas pofont kaptak az Arsenaltól, nagyon simán kaptak ki tőlük 4-1-re. A vendégcsapatból betalált Sven Botman és Joe Willock, előbbi a saját kapuját vette be.

Nem akkora újdonság, a szarkák idegenben pocsék formát mutatnak, már a nyolcadik vereségüket szenvedték el. Viszont otthon összességében nem rosszak. Mondom ezt még úgy is, hogy egyébként négy hazai találkozó óta nem tudnak nyerni. Az összmérleg 8-2-3, az utóbbi négy meccsükön pedig kétszer kikaptak, kétszer ikszeltek.

Ezúttal már csak hat sérültje van Eddie Howe-nak. Vagyis öt sérültje és egy eltiltottja Sandro Tonali személyében. A sérültek: Matt Targett, Sven Botman, Nick Pope, Joelinton, Callum Wilson.

A várható kezdőcsapat:

Dubravka – Trippier, Lascelles, Schär, Burn – Longstaff, B. Guimaraes, Willock – Almiron, Isak, Gordon

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.28.Premier League
wolverhampton
2:2
newcastle united
Premier League
2023.03.12.Premier League
newcastle united
2:1
wolverhampton
Premier League
2022.08.28.Premier League
wolverhampton
1:1
newcastle united
Premier League
2022.04.08.Premier League
newcastle united
1:0
wolverhampton
Premier League
2021.10.02.Premier League
wolverhampton
2:1
newcastle united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Wolverhampton

Egy korai gól elegendő volt ahhoz, hogy Hwangék legyőzzék a Brightont. Mikor a vendégek még fejben nem voltak a pályán, Mario Lemina betalált, és ezt az előnyt megtartották annak ellenére, hogy a Brighton többször is közel járt az egyenlítéshez.

A csapat ezzel a győzelemmel folytatta remeklését. Jó formában vannak, az utóbbi öt meccsükből egyet, a Brentford ellenit bukták el mindössze, viszont legyőzték a Chelsea-t, a Tottenhamet és legutóbb a Sheffieldet. Az első két meccs idegenben volt, az újonc elleni otthon. Egy gól döntött, melyet Pablo Sarabia rúgott.

Egyetlen ponttal előzik most a szarkákat, a tabella 9. helyén állnak, mérlegük 11-5-10. Idegenben, mint látható nagy bravúrokra is képesek, négy idegenbeli forduló óta veretlenek (10 pontot szereztek ez idő alatt), teljes mérlegük pedig 5-2-6.

Biztosan sokat segít az, hogy O’Neil nagyjából a legjobb csapatával játszhat, hiszen egyedül Matheus Cunha sérült.

A várható kezdőcsapat:

Jose Sa – Kilman, Dawson, Toti – Semedo, Lemina, Gomes, Ait-Nouri – Sarabia, Neto – Hwang

Tippelde

Otthon kifejezetten erősnek mondható a Newcastle, bár mostanában ez nem látszik. Négy kör óta nyeretlenek, és ezzel a Wolverhamptonnal szemben meg fognak izzadni. A vendégek remek formában, önbizalommal tele, és csak legyőzték a Chelsea-t és a Tottenhamet a legutóbbi két idegenbeli meccsükön…

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Döntetlen vagy Wolverhampton győzelem

A LegendPlay igazán kitesz magáért: 75.000 Ft-os bónusszal várja az új játékosokat.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső