Galatasaray – Zalgiris: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.08.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 01.
Galatasaray
Teljesítmény:
D V D N V
  • Rams Park
  • Augusztus 02. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Zalgiris
Teljesítmény:
V D N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jól megszívatott minket a következő meccsünk két főszereplője a múlt héten. Simán adta volna magát, hogy a török bajnok Galatasaray el tud bánni a litvánok nem túl acélos csapatával, de úgy tűnik, az idény eleji forma még jelen volt (van?) Aktürkogluéknál.

Még így is majdnem meglett a győzelem, de a hosszabbításban Muslera és a társak megint kihagytak egy kicsit, ezt pedig góllal büntette a Zalgiris. A döntetlen ellenére sem mi, sem az online sportfogadás szorzóinak kitalálói (vagyis a tippmesterek) nem hiszik, hogy lehet bármi esélye a litvánoknak.

Ha nem hiszitek, nézzétek csak meg, mivel készült például a Greatwin: 1.12 a Galata győzelme, 19.00 a Zalgirisé, 7.50 a döntetlen.

Következzen a Galatasaray – Zalgiris találkozó!

Galatasaray

Az odavágón is látszott, hogy erős lesz ez a Galatasaray, ha valóban mindenki a fedélzeten lesz. Gondolok itt Wilfried Zahára mondjuk, esetleg Mauro Icardira, aki a napokban végleg aláírt a csapathoz, 10 millió eurót fizettek érte a PSG-nek. Egy ideig úgy volt, mégsem tér vissza az argentin, aztán sikerült nyélbe ütni az üzletet.

A Galata csapata a hétvégén nem játszott mérkőzést, a csapat így tudott pihenni. Hazai pályán az a játék nem lesz elég, lehet, hogy a meccset megnyerik vele, de hogy a közönség nem lesz tőle elalélva, az biztosnak tűnik.

A törökök nélkülözni kénytelenek Zahát, aki sérült jelen pillanatban (Lucas Torreirával együtt), viszont a másik új igazolás, Angelino ott lesz a kezdőben, ahogy ott volt egy héttel korábban is.

A csapatnál valóban egy gólerős támadó hiányzik, de már nem sokáig, Icardi ugyanis hamarosan már pályára léphet. Ezúttal viszont nem lesz még ott, hiszen nem tudták őt nevezni a találkozóra.

A kezdővel kapcsolatban még egy dolog: Szerintünk a vezetést jelentő gól szerzője, Halil Dervisoglu, valamint Dries Mertens kezdeni fognak a hazai visszavágón.

A várható kezdőcsapat:

Muslera – Boey, Nelsson, Bardakci, Angelino – Oliveira, Kutlu – Zaniolo, Dervisoglu, Aktürkoglu – Mertens

Egymás elleni meccsek

A két együttes az első félidőben egyetlen gólt sem szerzett, úgy vonultak szünetre, hogy a Galata azért többet birtokolta a labdát, és ha nem is uralta a meccset, azért fölényben játszott. Majd a második félidő kezdésekor hatalmas hibát vétett a török csapat védője, Victor Nelsson. Utolsó emberként teszetoszázott, Mathias Oyewusi meg köszönte, a kapuig gyalogolt a labdával. A Galata aztán a hajrában fordított, a 75. percben Abdulkerim Bardakci, majd három perc múlva Halil Dervisoglu talált be.

Ahogy fentebb mondtam, a legvégén jött a feketeleves, ugyanis Donatas Kazlauskas a padról beszállva kiegyenlített. A támadónak elég eseménydús negyedórája volt a pályán. Miután beállt, egyből sárgát kapott könyöklésért, aztán egyenlített, mezlevételért pedig kiállították. Annyit azért ez a gól nem ért. Vagy mégis?

Előző meccs eredménye
2023.07.25.Bajnokok Ligája
zalgiris
2:2
galatasaray
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Zalgiris

A Zalgirisnak nem jutott az a luxus, hogy pihenhessenek a hétvégén, de persze Vladimir Cheburin valamennyit tett róla, hogy a játékosok egy része mégis fel tudjanak készülni bajnoki meccsük ellenére a Galata elleni visszavágóra.

Az FK Panevezys elleni találkozót 2-1-re veszítették el, és a kezdőben nem kapott helyet sem Oyewusi, sem Hnid, sem pedig Fofana. Talán mégis kicsit cinkes a vereség, főleg hazai pályán. Az egyetlen gólt az együttes román légiósa Liviu Antal szerezte. A csapat története egyik legfontosabb meccse előtt áll, és úgy készülhetnek, hogy egyébként baromira megy nekik idegenben.

A legutóbbi tíz meccsükből nyolcat megnyertek, zsinórban öt mérkőzés óta csak győznek, például a BL első körében a Strugát is elintézték. De a Struga nem a Galatasaray…

A csapat BL-meccsén második gólt szerző hős, Donatas Kazlauskas eltiltás miatt kimarad.

A várható kezdőcsapat:

Gertmonas – Pavelic, Vucur, Hnid, Bopesu – Buff, Gorobsov, Kendysh, Golubickas – Oyewusi, Fofana

Tippelde

Szimpi csapat a Zalgiris, de várhatóan a törököknél már nem lesznek akkora legények, mint legutóbb. A hazai győzelemre tippelni full felesleges, annyira nem ad semmit, így mi megint inkább a gólok felé indultunk.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Csak a Galatasaray szerez gólt

3.: 4,5-nél kevesebb büntető lap

Hívd meg az Unibetre a barátaid, és juss hozzá akár 110.000 Ft-os bónuszhoz!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső