Blackburn – West Brom: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.08.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 31.
Blackburn
Teljesítmény:
V N N D N
  • Ewood Park
  • Augusztus 05. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
West Brom
Teljesítmény:
V V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha már elkezdtük, folytassuk is angol focival. Szeretnénk egyébként a forduló összes meccséről írni, meglátjuk, hogy sikerül-e.

Következzen a Blackburn – West Brom találkozó, amelynél két olyan csapat szerepel, akiknek nem titkolt vágya, hogy végre feljussanak a Premier League-be. A legutóbbi szezonban mindkettejüknek erre megvolt az esélye, ám a szezonvégi gyengélkedésüknek köszönhetően még a rájátszásról is lemaradtak.

Új szezon, új esélyek, de megváltozott keretek. Például a Blackburn sokat gyengült azzal, hogy Ben Brereton Díaz ingyen igazolt Spanyolországba.

A bet365 esélylatolgatása elkezdődött, nem igazán hisznek egyikük győzelmében sem, de a feljutást nem tartják elképzelhetetlennek.

Ami pedig a mostani mérkőzést illeti, a sportfogadás szakijai azt mondják, izgi meccs lesz. A Librabet oldalán 2.60 a hazai siker, 2.70 a vendég, 3.20 az iksz.

Blackburn

A csalódást keltő idény ellenére a Blackburn edzője Jon Dahl Tomasson maradt. A Blackburn közel járt ahhoz a legutóbbi szezonban, hogy legalább a rájátszásban ott lehessenek, pár fordulóval a vége előtt még a harmadik helyen álltak. Ennek aztán az lett a vége, hogy a Rovers teljesen kifáradt, és végül csak a hetedik helyet kaparintották meg. Hiába volt ugyanannyi pontjuk, mint a Sunderlandnek, a fekete macskák jobb gólkülönbséggel előttük maradtak.

Évek óta szeretne feljutni az első osztályba a Blackburn, eleddig sikertelenül. 2010/2011-ben estek ki a PL-ből, azóta pedig megjárták a League One-t is.

A tavalyi szezonban két kulcsjátékos távozott, ahogy fentebb is írtam, Ben Brereton Díaz ingyen ment el szerződése lejártát követően a Villarrealhoz (anno még 20-30 millióért sem adták, most még az sem került hozzájuk…), valamint Bradley Dack írt alá a Sunderlandhez. Daniel Ayala szerződését nem újították meg, Clinton Mola visszament a Stuttgarthoz.

Arnór Sigurdsson, Niall Ennis és Sondre Tronstad érkezett, mindhárom játékost a kezdőbe várjuk majd. Ennis a Plymouth csapatában tavaly 12 gólt szerzett.

A nyolc nyári felkészülési meccsből négyet nyertek meg, háromszor ikszeltek, csak a legutóbbi, Girona elleni találkozón kaptak ki 3-2-re.

A keretben most van egy sérült is, Tyler Morton, aki majd a hónap közepén állhat újra edzésbe.

A várható kezdőcsapat:

Pears – Rankin-Costello, S. Wharton, Hyam, Pickering – Travis, Tronstad, Szmodics – Sigurdsson, Gallagher, Dolan

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.15.
west brom
1:1
blackburn rovers
2022.08.14.
blackburn rovers
2:1
west brom
2022.02.14.
west brom
0:0
blackburn rovers
2021.08.21.
blackburn rovers
1:2
west brom
2020.07.11.
blackburn rovers
1:1
west brom
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

West Brom

A tavalyi idény elejét a WBA nagyon elszórakozta, nem is maradt sokáig az akkori menedzser, Steve Bruce a padon. Jött helyette Carlos Corberán, őt épp akkor menesztették az Olympiakosztól, és olyan szinten tért magához a West Brom, hogy már sokan feljutást szagoltak a levegőben. Ez aztán nem sikerült. A lendület elfogyott, a WBA nyolcadik lett, közvetlenül a Blackburn mögött végeztek.

Corberán maradt, és első teljes szezonja következik most, ahol ő dönt az igazolások felől, ő állítja össze és készíti fel a csapatot az elejétől kezdve.

Az együttes egyelőre inkább gyengült, mint erősödött. Kölcsönkapták Jeremy Sarmientot, aki nagy erőssége lesz a csapatnak, ám eladták Tom Rogicot, Dara O’Shea-t és Jake Livermore-t is.

Egy támadó még mindenképp elférne, jelenleg ugyanis három (maximum négy) olyan játékos van a keretben, aki csatárként is bevethető. Abból pedig egy, Daryl Dike, most sérült.

A WBA összesen egy meccsét hozta győzelemmel a felkészülés alatt: A Shrewsburyt verték. Emellett viszont kikaptak a Cheltenhamtől, a Forest Greentől és a Boltontól, ikszeltek a Salforddal és a Burtonnel. Csupa alacsonyabb ligás együttes, győzelem mégis majdnem sehol…

Említettem, hogy Dike sérült, nem ő az egyedüli, kimarad még Adam Reach is.

A várható kezdőcsapat:

Palmer – Furlong, Ajayi, Kipré, Townsend – Yokuslu, Molumby – Wallace, Sarmiento, Diangana – Thomas-Asante

Tippelde

Az idény elején még nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de azért azt szerintem ki lehet jelenteni, hogy két nagyon erős középcsapat találkozik egymással, akik egy jó sorozat után akár a feljutásért is versenyben lehetnek. Egyelőre a forma a hazaiak mellett, de a nyári meccsek eredménye általában irreleváns.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél gólt szerez majd

3.: Két és fél gól alatti eredmény

Ha két góllal vezet a csapatod, a LibraBet azonnal kifizeti a nyereményt, még a lefújást sem kell megvárni!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső