Genoa – Verona: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.11.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 09.
Genoa
Teljesítmény:
V N N V V
  • Luigi Ferraris
  • November 10. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Verona
Teljesítmény:
V V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még egy olasz első osztályú mérkőzést hoztunk mára, és ez sem az a kifejezetten közönségcsalogató meccs, de tuti, hogy sokatokat érdekelni fog. Az újonc Genoa fogadja hazai pályán a Verona együttesét. Amely a tavalyi szezonban alig bírt bent maradni, és most is kiesőhelyen áll. Szétszedték ezt a Veronát, nem is kicsit, ha az elmúlt két év eladásai mind itt játszanának, ez a gárda most valahol a felsőházban tartózkodna.

A Genoa kiesése után újra itt, maradnának is, és erősödtek annyit, hogy ezt meg is tegyék.

Az online sportfogadás szakértői szerint inkább a Genoa győzelmére van esély, az Unibetnél 1.91 a hazai győzelem és 4.20 a vendégeké, 3.30 az iksz.

Jöjjön a Genoa – Verona találkozó!

Genoa

Ígéretes átigazolási szezont követően a Genoa szurkolói nagy reményekkel kezdtek neki a szezonnak, és így voltak ezzel a játékosok is. Azt mondom, újonchoz képest ez a teljesítmény nem rossz, de nyilván tartaniuk kell a szintet ahhoz, hogy ne kerüljenek a kiesőzóna közelébe. Most sincsenek oly távol tőle, hiszen a mostani ellenfelük, a már kiesőhelyen levő Verona egyetlen győzelemnyire van tőlük.

A Genoa eddig három mérkőzést nyert meg, kétszer ikszelt és hatszor kapott ki. Mondom, ez messze nem tökéletes, de ebben a mezőnyben azért nem annyira rossz.

Az utolsó öt meccsükből csak egyet, a Salernitana ellenit tudták megnyerni, most hétvégén pedig a másik újonctól, a Cagliaritól kaptak ki. A második félidőben született minden gól, a vendégektől Albert Gudmundsson talált be.

A Genoa 11 pontjából 7-et szerzett meg otthon, idegenbeli mérlegük elég gyalázatos most, a hazai két fokkal jobb: 2-1-2.

A kupában ők is pályára léptek egyébként, az alacsonyabb ligás Reggianát csak hosszabbítás után tudták legyőzni.

Filip Jagiello mellett a nyáron igazolt duó, Mateo Retegui és Junior Messias sérült, utóbbi játékára van némi esély.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Bani, Dragusin, Vasquez – Hefti, Frendrup, Badelj, Thorsby, Martín – Malinovsky, Gudmundsson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.04.Serie A
verona
1:0
genoa
Serie A
2021.09.25.Serie A
genoa
3:3
verona
Serie A
2021.02.20.Serie A
genoa
2:2
verona
Serie A
2020.10.19.Serie A
verona
0:0
genoa
Serie A
2020.08.02.Serie A
genoa
3:0
verona
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Verona

Őrületes hajrá után, egy új szabálynak köszönhetően maradt bent a Verona a tavalyi évben. No meg saját maguknak köszönhetően, kellett azért az is, hogy a végére összeszedjék magukat, és a Spezia elleni osztályozót megnyerjék.

A hős edző, Marco Zaffaroni aztán távozott dolga végeztével, az utódja Marco Baroni lett. Akivel most megint szenved a csapat. Hiába igyekeztek megerősíteni a csapatot (olyan játékosok érkeztek, mint Riccardo Saponara, Suat Serdar vagy Federico Bonazzoli), ezúttal is kiesőhelyen kezdtek, és azóta sem tudtak onnan elmozdulni.

Azért egy fokkal jobban állnak, mint a sereghajtó Salernitana, hiszen ők legalább már nyertek bajnokit. Kettőt csak, de nyertek. Emellett van két iksz és hét vereség mellettük.

Ők is borzasztó formában, az utolsó tíz meccsükön maradtak nyeretlenek, kiestek a kupából.

A hétvégén a Monza játszott a Marcantonio Bentegodiban, és 3-1-re nyertek is, a Verona csak a mérkőzés végén tudott szépíteni Michael Folorunsho találatával.

Idegenbeli mérlegük egy győzelemből, egy döntetlenből, négy vereségből áll.

Sérültjeik: Juan Cabal és Jayden Braaf.

A várható kezdőcsapat:

Montipo – Hien, Dawidowicz, Terracciano – Faraoni, Lazovic, Folorunsho, Duda, Doig – Bonazzoli, Djuric

Tippelde

A Genoa is küzd, mostanában nekik sem jönnek az eredmények, de még mindig esélyesebbnek tartjuk őket, mint ezt a Veronát, akik újfent a kiesés ellen küzdenek.

Hamisítatlan kiesési rangadó lesz ez, magyarul gólokra ne igazán számítsunk. Aztán persze lehet, hogy tévedünk…

Tippjeink a következők:

1.: Genoa győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső