Getafe – Real Madrid: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.02.01.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 31.
Getafe
Teljesítmény:
N V V N V
  • Coliseum Alfonso Perez
  • Február 01. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Madrid
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy kicsikét megállunk az angol meccsekkel, és a spanyolok felé indulunk el. Csütörtökön este a LaLiga második helyezettje az elsővé válhat, pótolja a Spanyol Szuperkupa miatt elmaradt mérkőzését a Real Madrid. Ha nyernek – vagy legalább döntetlent érnek el -, akkor megint megelőzik a Gironát, amely csak nem akar leállni, és továbbra is bajnoki címben gondolkoznak.

Sokat nem kell utaznia Rodrygoéknak, ugyanis a szintén fővárosi Getafe lesz az ellenfél. Akik sokévnyi szenvedés után most végre egy korrekt csapatot hoztak össze, Pepe Bordalás láthatóan szenvedéllyel viseltetik a Getafe iránt, nem hiába nevezték ki már többedik alkalommal a csapat élére.

Ezen a mérkőzésen nekik már egy iksz is siker lenne, pláne azután, hogy három forduló óta nem tudnak győzni…

Következzen a Getafe – Real Madrid találkozó!

Getafe

Egy éve gondban volt a Getafe, így ismét a megmentőhöz, Pepe Bordaláshoz kellett nyúlni, aki annyira bevált, hogy maradt is a csapat élén. A Getafe pedig kiesőjelöltség helyett a középmezőnyhöz csatlakozott. Ez nagy előrelépés, de még mindig van ennél feljebb, ezt a csapat már korábban megtapasztalta. Mindenesetre már az nagyon jó, hogy nem kell aggódni a kiesés miatt. Egyelőre legalábbis biztosan nem. Hogy majd később mi lesz, nem lehet megjósolni, de jelen állás szerint a Getafe nem a legjobb napjait éli.

Az utóbbi időben becsúszott ugyanis két vereség is a bajnokságban, ami megakasztotta a fiúkat. Előbb a Rayo Vallecanotól kaptak ki egy elég balhés meccsen, majd az Osasuna verte őket 3-2-re. Ezen a találkozón kétgólos hátrányból álltak fel Jordiék, előbb Borja Mayoral, majd Nikola Maksimovic talált be, ám tíz perccel a vége előtt kaptak egy újabb találatot, amire már nem tudtak felelni.

Hétfőn este kötelező győzelem előtt álltak, a Granada elleni mérkőzésen, és hozták is, amit hozni kell. Ismét betalált Borja Mayoral, mellette pedig Mason Greenwood. A Fradi egykori játékosa, Myrto Uzuni kihagyott egy tizenegyest a másik oldalon.

Mindezek tetejében még a kupából is kiestek, habár esélyesként léptek pályára, a Sevilla végül legyőzte őket.

Hazai mérlegük 6-3-1, ami kifejezetten jónak mondható.

Egyelőre nincs túl sok mozgás a csapat háza táján, Ilaix Moribát kölcsönvették, valamint a Valencia utánpótlásából megszerezték Yellu Santiagot. Távozó nincs, de lehet, hogy Borja Mayoral hamarosan távozik.

Hiányzójuk egyedül Mauro Arambarri, a többiek felépültek/letöltötték az eltiltásukat.

A várható kezdőcsapat:

Soria – Iglesias, Alderete, Alvarez, Rico – Greenwood, Milla, Maksimovic, Mata – B. Mayoral, Latasa

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.02.LaLiga
real madrid
2:1
getafe
LaLiga
2023.05.13.LaLiga
real madrid
1:0
getafe
LaLiga
2022.10.08.LaLiga
getafe
0:1
real madrid
LaLiga
2022.04.09.LaLiga
real madrid
2:0
getafe
LaLiga
2022.01.02.LaLiga
getafe
1:0
real madrid
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Madrid

Újabb nehéz mérkőzésen van túl a Real Madrid, az Almeria után egy másik kiscsapat, a Las Palmas is megnehezítette a királyiak dolgát. Mi azt gondoltuk, pontot is fognak veszíteni, de a születésnapos Aurélien Tchouaméni – meg előtte Vinicius Jr. – kihúzta őket a pácból. A Real Madrid 2-1-re nyert, és tovább üldözi a Gironát, akikkel szemben még mindig egy pont a lemaradásuk. Ez most csütörtökön változhat, beérhetik, sőt meg is előzhetik őket.

Meglátszik azért a hatalmas terhelés, a csapat teljesítménye nem mindig megfelelő, de legalább az eredményeket hozzák. Lehet viszont, hogy ez a keret rövid lesz, főleg a védelem van gondban Eder Militao és David Alaba kiesése miatt. A brazil hamarosan már játszhat, kollégája azonban nem léphet pályára ebben az idényben. Sérült továbbá Thibaut Courtois, az ő rehabilitációja is jól halad.

A Real idegenben három alkalommal hibázott: kikaptak az Atletitől, ikszeltek a Sevillával és a Betisszel.

A várható kezdőcsapat:

Lunin – Carvajal, Rüdiger, Nacho, F. García – Kroos, Valverde – Bellingham, Brahim – Vinicius Jr., Rodrygo

Tippelde

Nem lesz könnyű átvenni a vezetést, a Getafe otthonában ritkán játszik könnyű mérkőzést a Real Madrid. Most sem erre számítunk, de a küzdeni tudásuk repíti őket előre. Ráadásul Jude Bellingham is visszatérhet…

Tippjeink a következők:

1.: Real Madrid győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső