West Ham United – Bournemouth: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.01.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 31.
West Ham United
Teljesítmény:
D V D D N
  • London Stadium
  • Február 01. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Bournemouth
Teljesítmény:
N V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mára tervezett meccseknél is túlsúlyban az angol bajnokik, de hát már olyan régen beszéltünk erről a ligáról, hogy szerintem belefér, ha egy kicsit elfogultak vagyunk velük szemben. Különben is, a hét első felében nem nagyon volt mi másról beszélni.

Csütörtökön pályára lép Kerkez Milos csapata, a Bournemouth, amely remekül fejezte be az őszi szezont, Andoni Iraola bebiztosította helyét a kispadon, pedig sokan már az utódján morfondírozgattak…

Most a West Ham United együtteséhez látogatnak, nem lesz tehát egyszerű mérkőzés ez Dominic Solanke-ék számára. Még akkor sem, ha amúgy a kalapácsosok négy meccs óta képtelenek győzni…

Következzen a West Ham United – Bournemouth mérkőzés!

West Ham United

David Moyes együttese most már négy nyeretlen mérkőzésnél tart, utolsó sikerüket még tavaly, az Arsenal ellen aratták. Az mondjuk nagy szó volt, de mit sem ér, ha utána visszavesznek a tempóból. Márpedig itt ez történt, a fővárosi együttes idén még nem tudott meccset nyerni. Lehetőségük volt rá, hiszen két gyengébb és egy hasonló kaliberű csapat ellen léptek pályára. Előbb ikszeltek a Brightonnal – ami szerintem elfogadható eredmény -, majd kiestek a Bristol City ellen az FA Kupából. Két meccsen sem tudták megverni a másodosztályú legénységet…

Gondolták, rendben, majd javítanak a PL-ben, de még ez sem sikerült, a Sheffield United – akik egyébként az utolsó helyen állnak a bajnokságban – ellen 2-2-t sikerült elérni. Közel volt egyébként a siker, a drámai hajrá azonban hozott egy 103. perces gólt. A vendégek góljait Maxwel Cornet és James Ward-Prowse szerezték, Vlad Coufalt kiállították, míg Alphonse Areola megsérült.

Ezzel a döntetlennel a West Ham maradt a hatodik, nem sikerült közelebb lépni az előttük állókhoz.

Otthon 5-3-2-es mérlegük van, jó ideje nem kaptak ki saját stadionjukban.

A nyáron eladott Declan Rice nagyon hiányzik, Moyesnak így a télen igazolnia kellett. A komoly játékhiánnyal küzdő Kalvin Phillipset vették kölcsön a Citytől, aki jó fogás lehet, ha játékba lendül.

Hiányzók: Said Benrahma, Vladimir Coufal (eltiltás), Mohammed Kudus, Nayef Aguerd (ANK), Edson Alvarez, Michail Antonio, Lucas Paqueta (sérülés).

A várható kezdőcsapat:

Areola – Johnson, Mavropanos, Zouma, Emerson – Soucek, Ward-Prowse – Bowen, Fornals, Cornet – Ings

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.12.Premier League
bournemouth
1:1
west ham
Premier League
2023.04.23.Premier League
bournemouth
0:4
west ham
Premier League
2022.10.24.Premier League
west ham
2:0
bournemouth
Premier League
2020.09.05.Barátságos Mérkőzés
west ham
3:5
bournemouth
Barátságos Mérkőzés
2020.01.01.Premier League
west ham
4:0
bournemouth
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bournemouth

Közönségszórakoztató mérkőzéseket játszik mostanában a Bournemouth, ennek hol a saját szurkolói, hol az ellenfélé örülnek. Meg a semlegesek, ők azonban mindig.

Andoni Iraola csapata a kiesőzónából kapaszkodott fel a biztonságot jelentő helyek egyikére, egy remek győzelmi sorozatot mutattak be, ami stabilizálta a helyüket a tabellán. No meg Iraola is megúszta a menesztést.

A gárda idén eddig csak három mérkőzést játszott, melyből kettőt megnyertek, egyet elbuktak. Fájó, hogy a Liverpool ezúttal is kiütötte őket – ez volt amúgy az egyetlen bajnoki meccsük -, 4-0-ra győztek ellenük.

Az FA Kupában viszont menetelnek, a QPR nehéz legyőzése után a Swansea-t 5-0-ra intézték el. A végeredmény már 45 perc játék után kialakult, Lloyd Kelly, Alex Scott, Luis Sinisterra, David Brooks és Dominic Solanke találtak be. Brooks volt a meccs embere, gólja mellett két gólpasszt is kiosztott.

Pályára lépett a félidőben Kerkez Milos is, aki sérüléséből felépülve igyekszik visszajátszani magát a kezdőcsapatba. Nem lesz könnyű dolga most, hogy Kelly is egészséges.

A Bournemouth a bajnokságban most a 12., de egy mérkőzésüket félbeszakították, és azt majd egészében pótolni kell.

Idegenben 4-1-5-ös a mérlegük, négy győzelem után a Tottenham kapta őket el a legutóbb.

Bőséggel van még hiányzójuk: Dango Ouattara, Ryan Fredericks, Adam Smith, Tyler Adams, Max Aarons, James Hill és Darren Randolph sem bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Kelly, Zabarnyi, Senesi, Kerkez – Cook, Christie – Tavernier, Scott, Sinisterra – Solanke

Tippelde

Nem egyértelmű meccs, helyezés alapján az volna, de a WHU nem mutat jól mostanában.

A Bournemouth egy pontra minimum jó lehet, ha úgy játszanak, mint azt az ősz vége felé tették…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső