Wolverhampton – Manchester United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.01.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 31.
Wolverhampton
Teljesítmény:
N D N D N
  • Molineux Stadium
  • Február 01. 21:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Manchester United
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha jól számolok, akkor a hét utolsó angol mérkőzése következik. A Wolverhampton – melynek vezetőedzőjét, Gary O’Neilt a legizgalmasabb tehetségek között tartják számon – fogadja hazai pályán a Manchester United együttesét. Aki nincs annyira tisztában a Premier League-gel most legyinthet, ez sima kettes.

Csakhogy a helyzet távolról sem fedné a valóságot. A Wolverhampton összeszedte magát, a MU pedig továbbra is csapongó eredményeket ér el.

Ráadásul mindkét csapatot sújtják a különböző sérülések és más hiányzások, ami még inkább nehézzé teszi a mérkőzés eredményének meghatározását.

Mi azért ezen leszünk, következzen a Wolverhampton – Manchester United mérkőzés!

Wolverhampton

Korrekt veretlenségi sorozatot vezet a Wolverhampton, a West Ham elleni – dec. 17. – vereség óta csak a győzelmek és döntetlenek érik őket. A nyáron érkező Gary O’Neil úgy látszik, nagyon tud valamit – épp a minap olvastam vele kapcsolatban, hogy a feltörekvő tehetségek között tartják számon Angliában -, ezek az eredmények magukért beszélnek.

Persze nem egyszerű ezt a csapatot újra feltornázni a felsőházba, ahol korábban már jártak. Azóta viszont rengeteg meghatározó játékos távozott – vagy esett vissza -, az újak viszont repítik a csapatot.

A bajnokságban egymást érik a remek eredmények, a közelmúltban verték a Chelsea-t, a Brentfordot és az Evertont, ikszeltek a Brightonnal, miközben az FA Kupában is mennek előre, a hétvégén a WBA ellen Pedro Neto és Matheus Cunha góljaival 2-0-ra nyertek.

Ami a bajnokságot illeti, jelenleg a 11.-ek, mérlegük 8 győzelemből, 5 döntetlenből és 8 vereségből áll.

Otthon a megszerzett 29 pontjukból 18-at gyűjtöttek be, ötször győztek és háromszor ikszeltek nyolc meccsen.

Igazolásuk egyelőre nincs, viszont már öten távoztak a télen. Goncalo Guedest és Yerson Mosquerát a Villarrealnak, Fabio Silvát a Rangersnek, Luke Cundle-t a Stoke-nak, míg Sasa Kalajdzicot az Eintracht Frankfurtnak adták kölcsön.

Sérültek, hiányzók: Rayan Ait-Nouri, Pablo Sarabia, Hwang Hee-chan, Boubacar Traoré, Joao Gomes.

A várható kezdőcsapat:

José Sá – Kilman, Dawson, Toti – Semedo, Doyle, Lemina, Doherty – Bellegarde, Neto – M. Cunha

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.14.Premier League
man united
1:0
wolverhampton
Premier League
2023.05.13.Premier League
man united
2:0
wolverhampton
Premier League
2022.12.31.Premier League
wolverhampton
0:1
man united
Premier League
2022.01.03.Premier League
man united
0:1
wolverhampton
Premier League
2021.08.29.Premier League
wolverhampton
0:1
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester United

Alaposan megküzdött negyedosztályú ellenfelével a Manchester United, végül aztán 4-2-re legyőzték a Newportot. Akadt meglepetés az FA Kupa negyedik fordulójában, és majdnem ott találta magát Erik ten Hag is. Abból lett volna igazán nagy balhé, de mondanom sem kell, így sem teljesen elégedettek a szurkolók, hiszen a Newport rúgott nekik kettőt, és tartotta életben továbbjutási esélyeit a meccs legvégéig.

A 100 milliós Antony most rúgta meg első gólját és adta első gólpasszát, nyilván tőle többet várnának, ahogy Rasmus Höjlundtól is, aki egyébként szintén betalált. Az első két gólt pedig Bruno Fernándes és Kobbie Mainoo szerezték.

A bajnoki szereplés nem erőssége a tavalyi bronzérmesnek, csak a 8. helyet foglalják el, mérlegük 10-2-9, és már két forduló óta nyeretlenek.

Idegenben már ötször kikaptak, ami előre vetíti azt, hogy a Molineux-ben is szenvedhetnek.

Sérült Anthony Martial, Tyrell Malacia, Mason Mount és Victor Lindelöf, az ANK-n játszik Sofyan Amrabat, illetve várhatóan André Onana sem lép pályára.

A várható kezdőcsapat:

Bayindir – Dalot, Varane, Martínez, Shaw – Eriksen, Casemiro – Antony, B. Fernándes, Rashford – Höjlund

Tippelde

Nem vagyok meggyőződve arról, hogy a MU győzhet Netoék ellen. Idegenben érték már őket meglepetések, és lássuk be, ez a csapat nem alkalmas arra, hogy dobogón vagy annak közelében végezzen. Meg lehet lepni őket, és szerintünk meg is fogják lepni őket…

Tippjeink a következők:

1.: Wolverhampton győzelem

2.: Wolverhampton győzelem vagy döntetlen

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Két és fél gól feletti eredmény

Heti Reload bónusz a Powbet oldalán! A bónusz mértéke 50%, legfeljebb 150.000 Ft-ig

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső