Girona – Atletico Madrid: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.01.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 02.
Girona
Teljesítmény:
D N N N N
  • Estadi Montilivi
  • Január 03. 21:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Atletico Madrid
Teljesítmény:
N D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ígértem nektek egy nagy rangadót mára, és ez el is érkezett. Bár a szezon elején nem gondoltuk volna, hogy ez ténylegesen rangadó lesz, a Girona viszont mindenkire rácáfol, akinek bármi köze is van a sportfogadáshoz.

A kis katalán csapat féltávnál ott a második helyen, előzik tehát mostani ellenfelüket, az Atletico Madridot is. A találkozónak lehet egy győztese a két csapat személyében, de lehet egy harmadik győztes is, a Real Madrid. Egy döntetlen esetén mindkettőtől egy kicsit meg tudna lépni a habfehérben játszó fővárosi együttes.

A Librabet oldalán háromesélyes találkozóra számítanak, 2.55 a hazai siker, 2.80 a vendégek győzelme, 3.65 a döntetlen.

Jöjjön a Girona – Atletico Madrid találkozó!

Girona

Amit a Girona művel, arra nehéz szavakat találni. A katalán együttes a Manchester Cityt is köreiben tudó tulajdonosi körrel, jó igazolásokkal igyekszik minél jobb eredményt elérni. Eleinte azt mondták, majd kipukkad ez a lufi, és a Girona megy vissza a középmezőnybe. De a szakértőknek csak nem akar igaza lenni ez ügyben. Eltelt egy fél szezon, és a Girona azonos pontszámmal, egymás elleni gyengébb eredménnyel a Real Madrid mögött a második.

Sokat elmond erről a csapatról az, hogy több gólt rúgtak, mint a Barcelona vagy a Real Madrid, többet, mint mostani ellenfelük, az Atletico Madrid. Szóval nem a véletlenek miatt vannak ott, ahol vannak.

Szerencsétlenség számukra, hogy a karácsonyi szünet előtt nem tudtak nyerni a Real Betis otthonában, így a blancók visszaelőzték őket. A Girona gólját Artem Dovbyk, a gólfelelős jegyzett, és közel álltak a sikerhez, a Betis csak a 88. percben tudott egyenlíteni.

Míchel egyelőre elégedett a kerettel, nem érkezett senki, és csak egy távozó van, bár a januári átigazolási időszak még csak most kezdődött meg.

Hazai pályán ezt a csapatot csak a Real Madrid győzte le, illetve van egy döntetlenjük a Bilbao ellen, a többi hét mérkőzésüket azonban megnyerték.

A keretnek ezúttal nem lesz tagja Joel Roca, Toni Villa, Antonino Jastin, David Lopez, és kétséges, hogy tagja lesz-e Yangel Herrera, Viktor Tsygankov, Borja García és Ricard Artero.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – E. Garcia, Juanpe, Blind – Couto, Martin, A. Garcia, Gutierrez – Tsygankov, Savio, Dovbyk

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.13.La Liga
girona
0:1
atletico madrid
La Liga
2022.10.08.La Liga
atletico madrid
2:1
girona
La Liga
2019.04.02.La Liga
atletico madrid
2:0
girona
La Liga
2019.01.16.Spanyol Kupa
atletico madrid
3:3
girona
Spanyol Kupa
2019.01.09.Spanyol Kupa
girona
1:1
atletico madrid
Spanyol Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Atletico Madrid

Úgy néz ki, Diego Simeone és csapata képtelen a kiegyensúlyozottságra. De ez a kiegyensúlyozatlanság is elég ahhoz, hogy előzzék az FC Barcelonát. Apró siker ez, ami semmit nem jelent, hiszen előttük még ott a városi rivális, a Real Madrid, valamint mostani ellenfelük, a Girona.

Az Atleti ebben az idényben 12-2-4-es mérleget hozott össze féltávnál, a négyből két vereség az utóbbi pár körben történt. Előbb kikaptak a Barcától, majd a Bilbaótól. Ja, és ikszeltek csak a Getaféval…

Utoljára viszont győztek, a szeptemberben elmaradt Sevilla elleni mérkőzést Szenteste előtt egy nappal játszották. A kifejezetten balhés találkozón (tíz sárga mellett egy pirost is kiosztott Cesar Soto Grado) végül Marcos Llorente találatával a hazaiak nyerték.

Az Atleti idegenben minket nem győzött meg, és aki látott már focimeccset meg bajnoki táblázatot, azt sem. Mérlegük nem túl jó, három győzelem mellett egy döntetlenjük, négy vereségük van. Zsinórban három bajnoki vereségnél tartanak távol a Metropolitanotól.

A csapatbaól Pablo Barrios, Thomas Lemar és Vitolo biztosan hiányozni fognak sérülés miatt, míg Marcos Llorente neve mellett kérdőjel van. Kimarad a török belső védő, Caglar Söyüncü is, akit a Sevilla ellen kiállítottak.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Llorente, Azpilicueta, Gimenez, M. Hermoso, Lino – Koke, Witsel, De Paul – Griezmann, Morata

Tippelde

Ez az idegenbeli eredménysor bennünket arra késztet, hogy óvatosak legyünk a fővárosiakkal. Ráadásul a Girona otthon nagyon jó. Mivel nekik is vannak fontos sérültjeik (Tsygankov vagy Herrera), ezért velük kapcsolatban emiatt vagyunk kissé gondolkozóba esve.

Tippjeink a következők:

1.: Girona győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Artem Dovbyk bármikor gólt szerez

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső