Sevilla – Athletic Bilbao: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.01.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 02.
Sevilla
Teljesítmény:
V N V V V
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Január 04. 19:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó meccsünk sem egy unalmas tili-toli lesz, azt már most elmondhatom. Csütörtök este rendezik majd meg a Sevilla és az Athletic Bilbao közötti összecsapást. Ami pár évvel ezelőtt még nagy rangadónak számított volna. A Bilbao tartja is magát, remekelnek, Ernesto Valverde ismét a csúcson van a baszk városban, de ellenfelük… nos, ők mindenhol vannak, csak a csúcson nem. Harmadik edzőjével igyekszik összekapni magát a Sevilla, egyelőre még nem lehet megmondani, hogy Quique Sánchez Flores ugyanazt az utat járja-e be, mint Diego Alonso, vagy esetleg azt, mint Julen Lopetegui vagy José Luis Mendilibar.

A hazaiak tele vannak sérültekkel, ami nagyban rontja az esélyeiket, de azért az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodái nem gondolják, hogy nincs esélyük a piros-fehéreknek. A 22betnél 3.30 a hazai győzelem, 2.40 a vendég, 3.30 a döntetlen.

Következzen a Sevilla – Athletic Bilbao találkozó!

Sevilla

A szezont még José Luis Mendilibar irányításával kezdte meg a Sevilla. Az edző szinte bálvány volt, ugyanis akkor jött, amikor nagy volt a baj, mégis megnyerte az Európa-ligát. Sokáig nem maradt, az eredménytelen kezdés miatt hamar megváltak tőle, a helyére Diego Alonsot, az uruguayi nemzeti csapat egykori kapitányát nevezték ki. Ő napra pontosan 67 napig volt a csapat edzője, ez idő alatt egyszer sem tudott nyerni a bajnokságban. A harmadik edző egy Spanyolországban nagy népszerűségnek örvendő mester, Quique Sanchez Flores lett, aki rögtön az első meccsét meg tudta nyerni. A másodikat azonban már nem.

A Sevilla megint ott kódorog a kiesőzóna közelében, mindössze három pont választja el őket és a Celta Vigot.

Mérlegük most 3-7-8, borzasztó, főleg egy olyan csapattól, mint a Sevilla. Hazai környezetben eddig két meccset nyertek meg, négyszer ikszeltek, háromszor kaptak ki.

A karácsony előtt az Atletico Madriddal játszottak, egy elmaradt találkozót pótoltak be, és hiába voltak bő húsz percen át emberelőnyben, a colchonerok mégis megverték őket.

Flores mester több alapemberre sem számíthat. Nincs Dodi Lukebakio és Jesús Navas, nincs Joan Jordan, Erik Lamela, Örjan Nyland, Marcos Acuna és Mariano Díaz sem.

A várható kezdőcsapat:

Dmitrovic – Sánchez, Gudelj, Ramos, Pedrosa – Soumaré, Sow – Ocampos, Rakitic, Suso – En-Nesyri

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.27.La Liga
athletic bilbao
0:1
sevilla
La Liga
2022.10.08.La Liga
sevilla
1:1
athletic bilbao
La Liga
2022.05.22.La Liga
sevilla
1:0
athletic bilbao
La Liga
2021.12.11.La Liga
athletic bilbao
0:1
sevilla
La Liga
2021.05.03.La Liga
sevilla
0:1
athletic bilbao
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Athletic Bilbao

Amíg a Sevilla csak keresi önmagát, az Ernesto Valverde által irányított Athletic Bilbao robog előre. A baszkok a legutóbbi fordulókban nem kaptak ki, és a fél idény alatt is csak összesen háromszor. Ezek a számok pedig behozták őket – egyelőre – az ötödik helyre. Előzik a baszk riválisukat, a Real Sociedadot, és ott vannak egy EL-t érő helyen. A céljuk azonban nem ez, hanem az első négy hely valamelyike. Attól most épp csak három pontra vannak…

A legutóbbi öt meccsükből hármat nyertek meg, nem kaptak ki egyszer sem. A szünet előtt a Las Palmast nagyon nehezen, de sikerült megverni, hiába hagyott ki Gorka Guruzeta egy tizenegyest, a hosszabbításban Unai Gomez kisegítette együttesét.

Ezúttal idegenben kellene helyt állni, amivel azért már akadtak gondok a szezon során. Mérlegük 3-3-2, a legutóbbi öt bajnokijukból, melyet nem Baszkföldön játszottak, mindössze egyszer nyertek.

Hiányozni fog a csapatból Yeray Alvarez, Dani García és Oscar de Marcos.

A várható kezdőcsapat:

U. Simón – Lekue, Vivian, Paredes, Berchiche – Herrera, Prados – I. Williams, Sancet, N. Williams – Guruzeta

Tippelde

Pár nap alatt Flores nem tudta maga képére alakítani a Sevillát, és a karácsonyi időszak is kevés lehet. A csapat egyelőre nem igazolt (csak Fernandot küldte el), félő, hogy komoly erősítés nélkül nem fognak magukhoz térni…

Tippjeink a következők:

1.: Athletic Bilbao győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső