Girona – Real Sociedad: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.02.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 03.
Girona
Teljesítmény:
N V N N D
  • Estadi Montilivi
  • Február 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Sociedad
Teljesítmény:
D N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rangadó a spanyol bajnokságban, egy ilyen volumenű mérkőzést semmiképp nem szeretnénk mellőzni. A Girona továbbra is vezeti a spanyol bajnokságot, ám ma este ez megváltozhat, pótolja elmaradt találkozóját a Real Madrid. És hacsak a Getafe nem tudja őket meglepni, Carlo Ancelotti legényei az élre állnak.

Ismerjük azonban a Gironát, nem rettennek meg ettől, és biztosak vagyunk benne, hogy a Real Sociedadnak is neki fognak menni. Imanol Alguacil csapata viszont szintén egész jó formában várja az összecsapást, így a forduló egyik legizgalmasabb meccsének lehetnek szemtanúi azok, akik követik ezt a találkozót.

Jöjjön a Girona – Real Sociedad mérkőzés!

Girona

Egyelőre újra a bajnokság élén található Michel meglepetéscsapata, a Girona, amely a hétvégén egy újabb győzelemmel előzte meg a Real Madridot. Most már túl vagyunk a bajnokság felén, a kiscsapat azonban nem lassít, lehet, hogy tényleg ők lesznek a Real Madrid legfőbb kihívói, nem pedig az FC Barcelona vagy az Atletico Madrid.

A vasárnap rendezett mérkőzésen a Celta Vigo ellen játszottak, és egyetlen Portu által rúgott góllal felülmúlták a galíciai ellenfelüket. Ezen a találkozón nem játszott Yaakobishvili Antal, viszont az azt megelőző három mérkőzésen is pályára lépett.

A Rayo Vallecano elleni kupameccsen mutatkozott be, majd szerepet kapott egy sérülés miatt a Sevilla ellen is. Odáig jutott a dolog, hogy a Mallorca elleni kupameccsre már kezdőként jelölték, itt azonban annyira nem ment neki a játék, még egy tizenegyest is összehozott. A Girona pedig meglepetésre kiesett a kupából.

Maradt így a bajnokság, ez pedig nem is feltétlenül gond a csapatnak. Nincs olyan nagy keretük, hogy két sorozatban is végig a topon legyenek.

Hazai környezetben fogadják most a Real Sociedad együttesét, ahol mérlegük még mindig parádés. Egyedül a Real Madrid verte meg őket, valamint döntetlent értek el az Athletic Bilbao ellen, a másik kilenc meccsüket viszont megnyerték.

Jelen állás szerint Juanpe, Eric García, David Lopez, Joel Roca és Toni Villa sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – Couto, Martínez, Blind, Gutiérrez – Herrera, García – Tsygankov, Portu, Savio – Dovbyk

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.12.LaLiga
real sociedad
1:1
girona
LaLiga
2023.05.13.LaLiga
real sociedad
2:2
girona
LaLiga
2022.10.02.LaLiga
girona
3:5
real sociedad
LaLiga
2019.02.25.LaLiga
girona
0:0
real sociedad
LaLiga
2018.10.22.LaLiga
real sociedad
0:0
girona
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Sociedad

A baszkok még talpon vannak a kupában, Mikel Oyarzabalék legutóbb a Celta Vigot verték a negyeddöntőben az említett támadó és Sheraldo Becker góljaival.

A legjobb négy között majd a Mallorca ellen játszanak oda-vissza párharcot, tehát reális esélyük van a fináléba kerülésre.

Közben a bajnokságban is valamennyire összeszedték magukat, bár épp a hétvégén hullajtottak el két pontot otthon a Rayo ellenében. A mérkőzésen nem esett gól, maradjunk annyiban, hogy sem ők, sem a vendégek nem érdemeltek győzelmet.

A gárda most a tabella hatodik helyét foglalja el, lehetett volna közelebb zárkózni – mivel a Bilbao és a Barca is botlott -, ehelyett a Betis léptt mögéjük, és lemaradásuk most már csak két pont.

Idegenben az övék a negyedik legtöbb pont, csak a Barcelona – Real Madrid – Girona trió szerepel jobban. Négyszer nyertek, négyszer ikszeltek, háromszor kaptak ki.

Nemrég megsérült Arsen Zakharyan, kiesett Ander Barrenetxea, Carlos Fernández és Aihen Munoz is. Viszont újra pályán lehet majd az ANK-ról visszatérő Hamari Traoré.

A várható kezdőcsapat:

Remiro – Traoré, Le Normand, Zubeldia, Galan – Turrientes, Merino, Zubimendi, Méndez – Oyarzabal, Sadiq

Tippelde

Az ősz folyamán a Reale Arénában ikszeltek egymással, ez az eredmény igazából most egyiküknek sem lenne elég. Támadó futballt várok mindkét féltől, és gólokat.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól feletti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Használd a 22bet Bet Boosterét! Köss multifogadásokat, és zsebeld be a megnövelt nyeremény!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső