Spanyolország – Kolumbia: Fogadási Tippek és Barátságos Mérkőzés Előzetes – 2024.03.22.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 20.
Spanyolország
Teljesítmény:
N N N N N
  • London Stadium
  • Március 22. 21:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Kolumbia
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak az olaszok hakniznak dél-amerikai csapat ellen, hanem a spanyolok is. Angliában, a West Ham United stadionjában lép pályára péntek este Spanyolország és Kolumbia. Mint azt a venezuelai – olasz meccsnél is mondtam, a találkozó egyértelműen a főpróbának számít a két válogatott következő nagy sorozata előtt. És itt is ez a helyzet. Spanyolország az EB-re készül, Kolumbia pedig a Copa Americára.

Én úgy látom, hogy a spanyol csapat nagyjából készen áll, nem sok meglepetést hozott De la Fuente kerete, és Nestor Lorenzonak is megvannak a maga jelöltjei.

Jó kis meccs várható, szerintem megéri majd megnézni a Spanyolország – Kolumbia találkozót!

Spanyolország

A kudarcos EB után Luis Enrique lemondott posztjáról, a helyét pedig házon belüli váltással oldották meg, az utánpótlás főnöke, Luis de la Fuente érkezett, aki azt mondta: ha valaki tudja, hogyan kell a generációváltást végrehajtani a válogatottnál, akkor az ő.

Tény, hogy ismeri a spanyol játékosokat, de rutinja felnőtt szinten nem túl sok van, ami miatt volt pár szkeptikusa. Ám az eredmények magukért beszélnek. Ugyan Skóciától meglepő módon kikaptak, végül aztán a csoportjukat simán megnyerték. Közben a Nemzetek Ligája négyesdöntőjét is sikerült két győzelemmel lehozni, az elődöntőt Olaszország ellen nyerték meg 2-1-re, a döntőben pedig Horvátországot fektették kétvállra tizenegyesekkel.

A mostani keret azokat a neveket tartalmazza, akiket lényegében megszokhattunk. Nem sok meglepetés van, egy játékost viszont mindenképp ki kell emelni. Ő nem más, mint Pau Cubarsi, aki a Barcelonánál szerez egyre nagyobb nevet magának. Tény, hogy elképesztő tehetségről van szó, de szokássá vált a spanyoloknál néhány jó meccs után valakit piedesztálra emelni, és hőst csinálni belőle.

Úgy gondolom, hogy hatalmas játékos válhat belőle, de ugyanezt gondolták Bojan Krkicről vagy épp Alen Halilovicról. De hogy a „másik oldalról” szintén megemlítsek néhány nevet: Javier Portillo vagy Jesé Rodríguez is óriási tehetségnek indult, és tudjuk, mi lett velük.

Ezúttal sem kapott meghívót Isco, ám ezt most valamilyen szinten lehet érteni, a középpályás ugyanis hetekre kidőlt, és csak a hétvégén léphetett ismét pályára. Ám még mindig tartom, nagy baklövést követ el de la Fuente, ha nem viszi magával az EB-re.

A teljes keret:

Kapusok: Unai Simon, David Raya, Alex Remiro

Védők: Dani Carvajal, Jesus Navas, Pedro Porro, Robin Le Normand, Pau Cubarsi, Dani Vivian, Aymeric Laporte, Alex Grimaldo, Jose Gaya

Középpályások: Rodri, Martin Zubimendi, Alex Baena, Mikel Merino, Fabian Ruiz, Oihan Sancet

Támadók: Alvaro Morata, Joselu, Mikel Oyarzabal, Nico Williams, Lamine Yamal, Dani Olmo, Pablo Sarabia, Gerard Moreno

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – Carvajal, Laporte, Le Normand, Grimaldo – Rodri, Merino, Sancet – D. Olmo, Morata, N. Williams

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2017.06.07.Barátságos Mérkőzés
spanyolország
2:2
kolumbia
Barátságos Mérkőzés
2011.02.09.Barátságos Mérkőzés
spanyolország
1:0
kolumbia
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Kolumbia

Kissé felborult a szokásosnak mondható helyet a vb-selejtezőn. Kolumbia jelen pillanatban veretlenül a harmadik helyen áll, megelőzik Brazíliát, és mindössze három pontra tőlük a versenyt vezető Argentína. Nem mondom, 10 csapatból 6 kijut a következő VB-re, szerintem Kolumbiának nincs félnivalója, de nyilván számít, hol végeznek, hol jutnak ki.

A csapatnak ráadásul, ahogy a többi dél-amerikainak – több szempontból fontos a találkozó, ez egyfajta főpróba a Copa America előtt.

A Nestor Lorenzo által irányított együttes decemberben két barátságos győzelemnek örülhetett, előbb Venezuelát verték meg, majd Mexikót.

Több játékos lehet ismerős a szakavatott szemeknek, itt van James Rodríguez, Luis Díaz, Luis Sinisterra, Rafael Borre vagy Yerry Mina, de úgy en bloc az egész keret olyan játékosokból áll, akiknek java része megfordult Európa számos nagy bajnokságában, vagy még most is ott van.

Tehát aki annyira nem ismeri a kolumbiai válogatottat, az is elmondhatja, hogy ez bizony egy piszok erős csapat.

A teljes keret:

Kapusok: Alvaro Montero, Camilo Vargas, David Ospina

Védők: Carlos Cuesta, Cristian Borja, Daniel Munoz, Jhon Lucumi, Johan Mojica, Yerry Mina, Yerson Mosquera, Santiago Arias

Középpályások: James Rodríguez, Jefferson Lerma, Jhon Arias, Jorge Carrascal, Juan Portilla, Juan Fernando Quintero, Kevin Castano, Richard Rios, Yaser Asprilla

Támadók: Ian Poveda, Jhon Cordoba, Luis Díaz, Luis Sinisterra, Rafael Borre, Mateo Cassierra

A várható kezdőcsapat:

Ospina – Munoz, Lucumi, Mosquera, Mojica – Lerma, Castano – Sinisterra, James, Díaz – Borre

Tippelde

Biztosan fel kell kötni a gatyát a spanyoloknak, ha jó eredményt akarnak elérni. Míg Spanyolország a játék lassításában érdekelt, a sokpasszos játékban, addig Kolumbia inkább a gyors futball híve. Ez okozhat majd érdekes történéseket a pályán. Alapvetően jó mérkőzésre számítok, spanyol győzelemmel.

Fő tippek:

1.: Spanyol győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

A Hotbetnél mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső