Heidenheim – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.02.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 16.
Heidenheim
Teljesítmény:
N D D D D
  • Voith-Arena
  • Február 17. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy hatalmas – győztes – rangadó után folytatja a német első osztály listavezetője, méghozzá egy újonchoz látogat. Papíron akkor ez sima kettes, nem? Hát nem! A Heidenheim ugyanis nagyokat megszégyenítő módon futballozik sokszor, az együttes újonc létére a felsőházban található, és hetek óta nem lehet legyőzni.

Könnyen lehet, hogy a papírforma aztán végül is érvényesül, de annyi bizonyos, nem lesz egyszerű melója Xabi Alonsonak és fiainak.

A Leverkusen viszont a Bayern München fölényes legyőzése után nem is lehetne magabiztosabb. Látva, hogy a mögöttük levő bajorok most megint gödörbe kerültek, eldönthetik a bajnoki cím sorsát az elkövetkezendő hetekben.

Következzen a Heidenheim – Bayer Leverkusen mérkőzés!

Heidenheim

Ha idén van meglepetéscsapata a német élvonalnak, akkor az – a Bayer Leverkusen mellett – egyértelműen a Heidenheim. Úgy érkeztek a Bundesligába, hogy igazából nincs egy nagyobb húzónév a keretben, de megmutatták, hogy igenis lehet egy ilyen csapatból is kihozni a maximumot.

Újonc létükre a felsőházban vannak, és bár garancia nincs arra, hogy ott is maradnak, azt hiszem, talán a kieséssel nem lesz már idén problémájuk. És egy újoncnak az első évében általában ez a lényeg.

A csapat most is nagyot megy, egészen pontosan nyolc bajnoki óta veretlenek, ez idő alatt olyan csapatokat intéztek el, mint a Freiburg vagy épp a hétvégén a Werder Bremen, míg a Hoffenheimmel, a Wolfsburggal és a Borussia Dortmunddal ikszeltek.

De vissza egy kicsit a Werder elleni meccsre. Idegenben léptek pályára, és a találkozó eredménye már a 20. percben kialakult. Gyorsan elhúzott két góllal a vendégcsapat – Lennard Maloney után Jan Niklas Beste talált be -, majd a Bréma szépített. Bőven lehetett volna még gól, de nem lett, maradt a vendéggyőzelem.

Idegenben kevésbé megy, de otthon vannak nagyon szép eredményeik. Öt sikerük mellett háromszor ikszeltek, kétszer kaptak ki. Annak is már jó ideje, az Augsburg verte őket októberben.

Három játékosára nem számíthat a mester, Elidon Qenaj, Thomas Keller és Denis Thomalla. Utóbbi hamarosan már pályára léphet, egyelőre azonban még nincs meg a kellő kondi hozzá.

A várható kezdőcsapat:

Müller – Busch, Mainka, Gimber, Föhrenbach – Maloney, Beck – Pieringer, Dinkci, Beste – Kleindienst

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.24.Bundesliga
bayer leverkusen
4:1
heidenheim
Bundesliga
2019.02.05.Német Kupa
heidenheim
2:1
bayer leverkusen
Német Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bayer Leverkusen

Hatalmas győzelmet aratott a hétvégén Xabi Alonso és csapata. A csúcsrangadón a Bayern Münchent fogadták, és ahogy ősszel, úgy most sem kaptak ki Németország legelismertebb együttesétől. Mit nem kaptak ki, hát simán győztek!

Folytatták remek szereplésüket, és először az egykori Bayern-játékos, Josip Stanisic, majd a remeklő Alex Grimaldo talált be. Később, mikor már minden eldőlt, Manuel Neuer úgy döntött, 2-0-nál is megéri felmenni egy szöglethez. Nem érte meg, Jeremie Frimpong betalált belőle…

Sokan azt gondolták, a Bayern a hétvégén előzni fog, ehelyett a kétpontos hátrányuk ötre nőtt.

A Leverkusen pedig hasít tovább, innentől kezdve már tényleg saját kezükben a bajnoki cím.

Továbbra is veretlenek, 17 győzelem mellett 4-szer ikszeltek. Idegenben nyolc győzelmük és két döntetlenjük van.

Az ANK-sok visszatértek, bár Odilon Kossounou még nem biztos, hogy pályára lép, jár neki egy kis pihenő. Négy hiányzó így is lesz, többek között Victor Boniface és Exequiel Palacios sem játszhat, de kimarad Arthur, és lehet, hogy Granit Xhaka is. Utóbbi mondjuk szombatig teljesen felépülhet.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Tapsoba, Tah, Hincapié – Frimpong, Andrich, Xhaka, Grimaldo – Wirtz, Hofmann – Schick

Tippelde

Nem akarok senkit megsérteni, aki esetleg a Bayern Münchenhez közel áll, de lehet, Alonsoékra keményebb feladat vár, mint egy hete. A Heidenheim több nagycsapat bajszát meghúzogatta, bár az is tény, a Leverkusen ősszel nagyon megverte őket.

Tippjeink a következők:

1.: Bayer Leverkusen győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső