RB Leipzig – Borussia Mönchengladbach: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.02.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 16.
RB Leipzig
Teljesítmény:
V D N V V
  • Red Bull Arena
  • Február 17. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Gladbach
Teljesítmény:
D V D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A szombati játéknap utolsó meccse következik itt, a következő – egyben utolsó – meccsünk vasárnap lesz. Maradunk a német élvonalnál, fél hatkor csap össze szombaton az RB Leipzig és a Borussia Mönchengladbach.

Nem kifejezett rangadó ez, hiszen az ötödik a tizenharmadik ellen lép pályára, de azért mindenképp a forduló jobb meccsei közt tarthatjuk számon.

A BL-ben is érdekelt Rose-legénység egyértelműen gödörben van, ami a következő szezonjukra is rányomhatja a bélyegét. Mert az évek óta a Bajnokok Ligájában levő Lipcse jelen pillanatban nincs a legjobb négy között, és ha nem lábalnak ki a problémákból, nem is lesz. Most még bőven látótávolságon belül van a negyedik Dortmund és még a harmadik VfB Stuttgart is.

A középmezőnyben található Gladbach ezzel szemben semmire nem számíthat. Annyira nem megy nekik, hogy közelebb járnak a kieséshez, mint a hetedik helyen álló Freiburghoz.

Jöjjön az RB Leipzig – Borussia Mönchengladbach találkozó!

RB Leipzig

Remekül helyt állt az RB Leipzig kedden este a Real Madrid ellen, ám Gulácsi Péterék végül kikaptak hazai pályán 1-0-ra, és továbbjutási esélyeik nagyjából nullára csökkentek. A Real Madrid idén otthon még nem kapott ki, márpedig itt győzelem nélkül nem sokra mennek majd a németek.

Ezzel tovább folytatódott a Lipcse mélyrepülése, az elmúlt hetekben mindössze egyetlen tétmérkőzést tudtak megnyerni, az Union Berlin ellenit. A legutóbbi öt meccsből hármat is elbuktak, egyszer ikszeltek, egyszer nyertek.

A hétvégén például egy könnyedebbnek tűnő találkozón az Augsburg ellen ikszeltek, a győztes gól Lois Openda lábában volt, aki a 87. percben tizenegyest rúghatott. De kihagyta. Egyébként ne vegyük el a csatár érdemeit, egyszer ő is bevette a hálót, ahogy Benjamin Sesko is. De az eredmény 2-2 lett.

A Lipcse egyre messzebb kerülhet a Bajnokok Ligájától, most már az ötödik helyről várják a folytatást, pedig nemrég még ott voltak a bronzérmes svábok sarkában.

Hazai környezetben 7-2-2 a mérlegük, tehát, ha valahol, itt magabiztosabbak. Csak hogy megmutassam, mi a helyzet idegenben: a Lipcse négyszer nyert, kétszer ikszelt, négyszer kapott ki.

A keretből továbbra is csak Amadou Haidara fog hiányozni.

A várható kezdőcsapat:

Gulácsi – Henrichs, Orbán, Klostermann, Raum – D. Olmo, Kampl, Schlager, Simons – Openda, Sesko

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.23.Bundesliga
gladbach
0:1
leipzig
Bundesliga
2023.03.11.Bundesliga
leipzig
3:0
gladbach
Bundesliga
2022.09.17.Bundesliga
gladbach
3:0
leipzig
Bundesliga
2022.05.02.Bundesliga
gladbach
3:1
leipzig
Bundesliga
2021.12.11.Bundesliga
leipzig
4:1
gladbach
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Borussia Mönchengladbach

Egyre mélyebbre kerül a Borussia Mönchengladbach, úgy néz ki, Gerardo Seoane sem nagyon tud mit kezdeni ezzel a kerettel. A gárdának sok célja már nem lehet ebben az idényben, csak az, hogy minél messzebb kerüljenek a kiesőzónától, valahol a középmezőnyben végezzenek. Mostani formájuk ebben nem segít.

Hiába győzték le meglepetésre a Stuttgartot, azóta négy meccsen két pontot szereztek. Az, hogy kikaptak a Bayern Münchentől, teljesen rendben van, az, hogy ikszeltek a Bayer Leverkusennel, több mint oké, de az Augsburg elleni vereség, valamint a hétvégi, Darmstadt elleni találkozó már nem annyira oké…

Utóbbin nem esett gól, noha a hazaiak 22 kapura lövéssel zártak, melyből 8 el is találta a kaput. Az xG-jük 2.14 volt.

A tabellán a 13. helyet foglalják el 5-7-9-es mérleggel, idegenben még mindig csak egy győzelmük van, ami rontja most hétvégi esélyeiket.

A kapus, Jonas Omlin, illetve a nyáron igazolt támadó, Tomas Cvancara még mindig sérült, de a többiek elvileg már játékra készen állnak.

A várható kezdőcsapat:

Nicolas – Scally, Elvedi, Itakura, Netz – Reitz, Weigl, Koné – Hack, Honorat – Siebatcheu

Tippelde

Válságban vannak a hazaiak, de az idegenben borzalmas Gladbach ellen muszáj nyerniük. És ez tényleg egy nyerhető meccs.

Tippjeink a következők:

1.: RB Leipzig győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Lois Openda bármikor gólt szerez

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A Rabona oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső