Norwich – Cardiff: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.02.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 16.
Norwich
Teljesítmény:
N D N V V
  • Carrow Road
  • Február 17. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Cardiff
Teljesítmény:
V V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hétközi forduló után nincs megállás az angol másodosztályban. A Norwich – Cardiff találkozóval folytatjuk, ám ez lesz a hét utolsó angol meccse. Nem nevezhető rangadónak, egyáltalán nem, de a maga célját megszolgálhatja ez a mérkőzés. A Norwich a feljutásra hajt, pontosabban a rájátszásra, mert másra – vagyis automatikus feljutásra – már nem igazán van esélye a kanáriknak. Ellenfelükben úgy tűnt, idén több van, de a helyzet úgy áll, hogy megint megálltak a másodosztályú alsóházban, és még egyáltalán nem biztos, hogy a kiesést el tudják kerülni. Nem azt mondom, hogy esélyesek a kiesésre, dehogy!

Csak azt, hogy matematikailag még bőven befoghatják őket. És amilyen formában most vannak…

Norwich

Hétközi fordulót játszottak a Championshipben, amelyből a Norwich elég jól jött ki. Ők nyertek, és mivel a Coventry (akik már rájátszást érő helyen állnak) csak ikszelt, beérték őket pontszámban. Elképzelhetetlen mértékű izgalom lesz itt, jelenleg négy olyan csapat van, amelyik negyvennyolc pontot gyűjtött. Ők mind fel akarnak jutni… És akkor még a 47 pontos Sunderlandről meg a 44 pontot Bristol Cityről nem is beszéltünk…

A Norwich a Watfordot látta vendégül kedd este, és fölényes győzelmet arattak a lódarazsakkal szemben. A csapat négy gólt szerzett, Ashley Barnes mellett Josh Sargent, Gabriel Sara és Christian Fassnacht találtak a kapuba.

Korábban azt mondtam a Norwich csapatáról, hogy a PL-hez kevesek, de a Championshiphez túl jók. Ezek az idők elmúltak, David Wagner együttese egyáltalán nem emelkedik ki a mostani mezőnyből, és nagyon igyekezniük kell, ha ott akarnak lenni a legjobb hat között. Reálisan nézve arra még van esélyük, hogy megelőzzék a Coventryt, sőt még az ötödik helyet is elcsíphetik, többet azonban nem nézünk ki belőlük.

Most ismét hazai pályán játszhatnak, ami előnyös, merthogy pontjaik kétharmadát saját közönségük előtt szerezték. Az eddig lejátszott 16 meccsből 10-et nyertek meg, 2-szer ikszeltek, 4-szer kaptak ki.

Utolsó vereségüket még novemberben szenvedték el, azóta hatszor nyertek, háromszor ikszeltek.

Sérülés kedden nem történt, így továbbra is csak Shane Duffy-ra nem számíthatnak.

A várható kezdőcsapat:

Gunn – Stacey, Sörensen, Gibson, Giannoulis – Gabriel Sara, McLean – Hernández, Barnes, Sainz – Sargent

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.11.Championship
cardiff city
2:3
norwich city
Championship
2023.02.25.Championship
norwich city
2:0
cardiff city
Championship
2022.07.30.Championship
cardiff city
1:0
norwich city
Championship
2021.01.16.Championship
cardiff city
1:2
norwich city
Championship
2020.12.19.Championship
norwich city
2:0
cardiff city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Cardiff

Valamikor a szezon első harmadánál méltattam Erol Bulut mestert és csapatát, a Cardiffot. Akkor úgy tűnt, kimásztak abból a gödörből, melybe hosszú ideje kerültek, de most a tabellára nézve azt látom, csak időszakosan sikerült ezt megoldani. A Cardiff ismét az alsóházban, és bár most még közvetlen veszélyben nincsenek, akár még lehetnek is. A walesi együttes a 14. helyet foglalja el, és az utóbbi időben mutatott formájuk alapján van még lejjebb. Vagyis lesz még lejjebb.

Merthogy az utóbbi időben két bajnokit leszámítva nem tudtak nyerni, kikaptak a Leicestertől, a Leedstől, a Plymouthtól, a Prestontól és most kedden a West Bromtól is.

A találkozón már az első percben hátrányba kerültek, ami lényegében el is döntötte a mérkőzést, az Albion megérdemelten nyert.

Épp annyi pontjuk van otthon, mint idegenben, 6-2-8-at hoztak össze saját stadionjuktól távol, ami azért nem rossz.

Két sérült a keretükben, Mark McGuinness és Callum O’Dowda.

A várható kezdőcsapat:

Horvath – Phillips, Goutas, Collins – Ng, Wintle, Turnbull, Wilson-Esbrand – Colwill – Meite, Etete

Tippelde

Magam részéről simán a hazaiak mellett vagyok. Jobb keret, jobb forma, hazai közönség, plusz még ott van a motiváció is a Coventry megelőzésére.

Tippjeink a következők:

1.: Norwich győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső