Hollandia – Skócia: Fogadási Tippek és Barátságos Mérkőzés Előzetes – 2024.03.22.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 20.
Hollandia
Teljesítmény:
N N N V N
  • Johan Cruijff Arena
  • Március 22. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Skócia
Teljesítmény:
D D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napra tétmeccs nem igazán jutott. Jönnek azok a barátságos mérkőzések, amelyek a csapatok miatt izgalmasak lehetnek, szórakoztatóak, de tétjük nem igazán van, azon kívül, hogy egyesek készülnek valamilyen sorozatra. Esetünkben Hollandia és Skócia egyaránt a nyári EB-re hangol.

A nap végére hozunk egy angol negyedosztályú mérkőzést, megszokhattátok, hogy ínséges időkben az alacsonyabb ligákhoz nyúlunk Angliában, így lesz ez most is. Majd Ryan Reynolds és Rob McElhenney csapata, a Wrexham fog kikerülni az oldalra.

Egyelőre azonban még maradjunk a Hollandia – Skócia összecsapásnál!

Hollandia

Mint azt bizonyára sokan tudjátok, visszatért a holland kispadra Ronald Koeman, akit anno a Barca csábított el a posztjáról. Azóta az Oranje főnökségében megfordult Dwight Lodeweges, Frank de Boer, valamint Louis van Gaal, majd a katari VB után Koemannal állapodtak meg újra.

Bár Hollandiának rendre nagyon erős csapata van, a várt sikerek elmaradoznak. Oké, a Nemzetek Ligájában összehoztak egy negyedik helyezést, ami akkor és ott biztosan csalódást okozott, tekintve, hogy hazai környezetben bonyolították le a final fourt.

A katari VB-n nagyon hamar kipottyantak a későbbi győztes Argentína ellen, ahogy az EB-n is hamar távoztak, ott a nyolcaddöntőben.

Nem sokon múlt, hogy a mostani EB-ről lemaradjanak, Franciaországtól kétszer is kikaptak, és a görögök nagyon feljöttek rájuk. Végül azért őket sikerült megelőzni, így Hollandia csoportjában a második lett.

A mostani keret túlzottan nagy meglepetéseket nem tartogatott, nagy visszatéréseket azonban igen. Újra a keret tagja Memphis Depay, akinek karrierje a sorozatos sérülések miatt kissé rossz irányba fordult. Szintén itt van súlyos sérülését követően Gini Wijnaldum, aki már nem a Poolban, nem a PSG-ben és nem is Romában játszik, hanem az Al Ettifaqban.

Lehet egy debütáns is a csapatban, most először léphet pályára a felnőttek között a Feyenoord 22 esztendős középpályása, Quinten Timber.

A meccset a Johann Cruijff-ban rendezik meg, a holland csapat hazai pályán az utóbbi időben háromszor is kikapott, Horvátország, Olaszország és Franciaország verte őket.

A teljes keret:

Kapusok: Marco Bizot, Mark Flekken, Bart Verbruggen

Védők: Nathan Aké, Virgil van Dijk, Denzel Dumfries, Jeremie Frimpong, Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman, Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij

Középpályások: Daley Blind ,Teun Koopmeiners, Tijjani Reijnders, Marten de Roon, Jerdy Schouten, Quinten Timber, Joey Veerman, Mats Wieffer, Georginio Wijnaldum

Támadók: Brian Brobbey, Memphis Depay, Cody Gakpo, Donyell Malen, Xavi Simons, Wout Weghorst

A várható kezdőcsapat:

Verbruggen – de Vrij, van Dijk, Blind – Dumfries, Koopmeiners, Reijnders, Hartman – Simons, Depay, Gakpo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.06.02.Barátságos Mérkőzés
hollandia
2:2
skócia
Barátságos Mérkőzés
2017.11.09.Barátságos Mérkőzés
skócia
0:1
hollandia
Barátságos Mérkőzés
2009.09.09.Vb-selejtező 2010
skócia
0:1
hollandia
Vb-selejtező 2010
2009.03.28.Vb-selejtező 2010
hollandia
3:0
skócia
Vb-selejtező 2010
2003.11.19.Eb-selejtező 2004
hollandia
6:0
skócia
Eb-selejtező 2004
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Skócia

Számunkra Skócia csapata is nagyon izgalmas, Steve Clarke munkája végre kifizetődni látszik. A mester egy olyan csapatot hozott össze, amely bármely válogatottal képes felvenni a versenyt, emlékezhetünk arra, hogy Spanyolország is nagyon szenvedett ellenük, az odavágót meg is nyerték a skótok, míg a visszavágón szintén közel jártak a pontszerzéshez.

A skót csapat végül a második helyen végzett a sorozatban, de ezzel is megváltották jegyüket az EB-re. Azért a torna végére jelentősen kiengedtek, az utolsó öt meccsük közül egyet sem nyertek meg (ez két barátságos meccset és három selejtezőt jelent).

A mostani keretben négy kapus kapott helyet, ott van a veterán Craig Gordon is Gunn, Kelly és Clark mellett. Szintén feltűnő, hogy Kieran Tierney és Andy Robertson visszatértek, ők a legutóbb sérülés miatt kimaradtak. Itt van Grant Hanley és John Souttar, akik jó eséllyel a kezdőcsapatban kapnak helyet.

Hiányzik azonban Callum McGregor, Aaron Hickey, Jacob Brown, valamint Ryan Jack. Előbbi három sérült, utóbbinak erőnléti gondjai vannak, ami miatt kimaradt.

A teljes keret:

Kapusok: Zander Clark, Craig Gordon, Angus Gunn, Liam Kelly

Védők: Liam Cooper, Grant Hanley, Jack Hendry, Scott McKenna, Nathan Patterson, Ryan Porteous, Anthony Ralston, Andy Robertson, John Souttar, Greg Taylor, Kieran Tierney

Középpályások: Stuart Armstrong, Ryan Christie, Lewis Ferguson, Billy Gilmour, John McGinn, Kenny McLean, Scott McTominay

Támadók: Che Adams, Lyndon Dykes, Lawrence Shankland

A várható kezdőcsapat:

Clark – McKenna, Hanley, Souttar – Patterson, McTominay, McGinn, Christie, McLean – Adams, Dykes

Tippelde

Nyilván elég nehéz megtippelni ezt a meccset, tekintve, hogy felkészülési, így nem igazán tudjuk megtippelni, a mesterek milyen célból küldik pályára a srácokat. Lehet, hogy a taktikát tökéletesítik, lehet, kipróbálnak valami újat. Mi egy harcos, góloktól sem feltétlenül mentes találkozót várunk, ahol végül azért Hollandia fölénye kijön.

Fő tippek:

1.: Holland győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél gól feletti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső