Magyarország – Törökország: Fogadási Tippek és Barátságos Mérkőzés Előzetes – 2024.03.22.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 20.
Magyarország
Teljesítmény:
N D D N D
  • Puskás Aréna
  • Március 22. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Törökország
Teljesítmény:
D N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Régóta nem láthattuk hazánk fiait pályára lépni. Most csütörtökön a Puskás Arénában Törökország ellen fognak játszani. A két ország közös múltjában volt már jó pár nagy csata, ez a mostani viszont csak egy felkészülési meccs. Mind Marco Rossi, mind Vincenzo Montella az EB-re készül, hiszen mindketten kijutottak, mi az első helyen végeztünk, a törökök a másodikon.

A találkozó azt a célt szolgálja, hogy a szövetségi kapitányok eldöntsék, kik azok, akik velük tartanak majd az EB-re is. Innentől fogva láthatunk majd olyanokat, akik most először lépnek pályára, vagy még nincs meg a kellő rutinjuk válogatott szinten, de a klubjukban mutatott teljesítmény alapján kiérdemelték a meghívót.

Jöjjön a Magyarország – Törökország mérkőzés!

Magyarország

Novemberben láttuk utoljára a magyar válogatottat a pályán, akkor Montenegró legyőzésével ünnepelhették a selejtező csoportgyőzelmüket. A hazai pályán lejátszott mérkőzésen nem vitás, Szoboszlai Dominik volt a legjobb, aki két perc alatt fordította meg a meccset, majd még közreműködésének hála Nagy Ádám is betalált. Megérdemelt volt a meccs végi pálinka, de most már arra kell koncentrálni, hogy egy ütőképes legénység álljon össze az EB-re.

Marco Rossi ennek szellemében állította össze a következő keretet. Magyarország Törökország után majd Koszovóval mérkőzik meg.

A keret friss tagja Dárdai Márton, aki nemrégiben közösségi oldalán jelentette be, hogy Magyarországot választotta. A Hertha BSC játékosa védőként és középpályásként is megállja a helyét, és most, hogy Szalai Attila partvonalra került ebben a szezonban, akár még a kezdőbe is beverekedheti magát.

A másik izgalmas újdonság Vancsa Zalán beválogatása. A fiatal szélső Belgiumban pallérozódik, és olyan jó teljesítményt nyújt, hogy egyértelműen az eligazolásáról beszélnek, sokat elmond, hogy a Girona vetett rá szemet.

Hosszú sérülése után ismét a keret tagja Schäfer András, na meg itt vannak a remek formában levő kulcsemberek is: Orbán, Szoboszlai, Sallai és Varga Barnabás.

A teljes keret:

Kapusok: Dibusz Dénes, Gulácsi Péter, Tóth Balázs

Védők: Balogh Botond, Dárdai Márton, Lang Ádám, Mocsi Attila, Willi Orbán, Szalai Attila, Szalai Gábor

Középpályások: Bolla Bendegúz, Kerkez Milos, Kleinheisler László, Nagy Ádám, Nagy Zsolt, Loic Nego, Schäfer András, Callum Styles

Támadók: Ádám Martin, Gazdag Dániel, Horváth Krisztofer, Sallai Roland, Szoboszlai Dominik, Vancsa Zalán, Varga Barnabás

A várható kezdőcsapat:

Gulácsi – Lang, Orbán, Szalai A. – Nego, Styles, Nagy, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2020.11.18.Nemzetek Ligája
magyarország
2:2
törökország
Nemzetek Ligája
2020.09.03.Nemzetek Ligája
törökország
0:1
magyarország
Nemzetek Ligája
2013.03.26.Vb-selejtező 2014
törökország
0:1
magyarország
Vb-selejtező 2014
2012.10.16.Vb-selejtező 2014
magyarország
3:0
törökország
Vb-selejtező 2014
2007.09.12.Eb-selejtező 2008
törökország
6:0
magyarország
Eb-selejtező 2008
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Törökország

Törökországban most épp a Fener hétvégi balhéjáról szól minden, a játékosokat a Trabzonspor szurkolói támadták meg a pályán, ami miatt a második helyen álló csapat azt fontolgatja, visszalép a bajnokságtól. Montellának ebben a közegben kellett a keretét összeállítani, törekedve arra, amit Marco Rossi is szeretne, teljesen felkészülni a kontinensviadalra.

Törökország csoportjában mindenkit megelőzőtt, Wales és Horvátország is mögöttük végzett, ami nagy szó, és jól mutatja, mekkora erő lakozik a válogatottban.

Montella még nem biztos abban, kiket visz magával, ezt jól mutatja az is, hogy négy újoncnak szavazott bizalmat. Először játszhat a török csapatban Semih Kılıçsoy, Can Uzun, Ahmetcan Kaplan és Muhammed Şengezer.

Közülük Can Uzun esete a legkülönlegesebb. A Nürberg játékosa ebben az idényben 24 mérkőzésen 16 gólt szerzett, és nem csak a törökök, de a németek is maguknak akarták a 18 éves támadót. Végül Uzun úgy döntött, a török csapatot fogja képviselni.

Van egy visszatérő is, a Real Madrid játékosa, Arda Güler, aki hosszú idő után tért vissza a csapatba. Ne feledjük, jó ideig volt sérült, és mivel a Real Madridnál nem igazán játszik, az is meglepőnek mondható, hogy megkapta a meghívóját.

Aki nem lehet itt, az a Manchester United cserekapusa, Altay Bayindir, aki egy izomsérülés miatt marad ki.

A teljes keret:

Kapusok: Mert Günok, Muhammed Şengezer, Okan Kocuk, Uğurcan Çakır

Védők: Mert Müldür, Zeki Çelik, Ahmetcan Kaplan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Samet Akaydin, Cenk Özkacar, Ferdi Kadioğlu

Középpályások: Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Kaan Ayhan, Orkun Kökçü, Salih Özcan

Támadók: Cengiz Ünder, İrfan Can Kahveci, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Semih Kılıçsoy, Abdülkadir Ömür, Arda Güler, Can Uzun, Enes Ünal, Kenan Yıldız, Yusuf Yazıcı

A várható kezdőcsapat:

Çakir – Kadioğlu, Akaydin, Bardakci, Özkacar – Yüksek – Akgün, Çalhanoğlu, Özcan, Aktürkoğlu – Yilmaz

Tippelde

Méltó ellenfelet választottak Magyarországnak. Mondjuk ezen a meccsen nem múlik semmi, de felkészülésnek tökéletes.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Varga Barnabás bármikor gólt szerez

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső