Izrael – Izland: Fogadási Tippek és EB-selejtező Előzetes – 2024.03.21.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 18.
Izrael
Teljesítmény:
N V D V N
  • Szusza Ferenc Stadion
  • Március 21. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Izland
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai negyedik meccsünk is egy feszült találkozót fog eredményezni, legalábbis a mérkőzés előtti nyilatkozatok alapján mindenképp. Az izlandi csapat szövetségi kapitánya, a norvég Age Hareide nem is igazán akar megmérkőzni Izraellel az ott kialakult helyzet miatt (gondolok itt a gázai övezetben történtekre), de félnek bármit is lépni, mert attól tartanak, a FIFA majd szankcionálja őket.

Így hát kénytelenül és kelletlenül, de pályára fognak lépni. Izrael a mérkőzést nem tudja otthon megtartani, így a helyszín ezúttal is Magyarország lesz. Ezúttal a fővárosban, az Újpest stadionjában, vagyis a Szusza Ferenc Stadionban fognak pályára lépni. Legutóbb Magyarország nem hozott nekik szerencsét, sem Svájcot, sem Romániát nem sikerült megverniük.

Jöjjön az Izrael – Izland mérkőzés!

Izrael

A pótselejtezős csapatok közül Izrael volt az egyik legközelebb az egyenes ági kijutáshoz, de végül két ponttal Svájc mögött maradtak. A csoportot Románia nyerte hatalmas meglepetésre, Svájc jutott még ki keleti szomszédainkkal, Izraelnek meg a harmadik hely jutott. Ez önmagában ugyebár pótselejtezőt nem ér, de az NL miatt ez is összejött a csapatnak.

Miután a B-ligát megnyerték (ez volt az a csoport, melyben csak hárman vettek részt Oroszország kizárása miatt, Izrael megelőzte Izlandot és Albániát).

A csoportot veretlenül hozták le, kétszer nyertek, kétszer ikszeltek.

Utoljára novemberben léptek pályára, akkor Andorrát 2-0-ra verték idegenben egy már tét nélküli mérkőzésen. Ekkorra ugyanis már tudták azt, hogy másodikok nem lehetnek csoportjukban. A gólokat Joan Cervos (öngól) és Gael Kinda szerezték. Valamint volt még Din Davidnak egy gólja, amit nem adtak meg.

Láthattuk az utóbbi időben, hogy az izraeli klubcsapatok felveszik a versenyt a nagy európai csapatokkal, a Maccabi Haifa épp csak kiesett a Fiorentinával szemben, míg a Maccabi Tel Aviv a Fradit is kiejtő Olympiakosszal szemben bukott egy 4-1-es győzelem után.

A keretben több nagy név megtalálható, de vannak hiányzók is. Ha jól tudjuk, Shon Weissman például nem kapott meghívót, annak ellenére sem, hogy igazán jól megy neki a Salernitana csapatánál.

A teljes keret:

Kapusok: Daniel Peretz, Omri Glazer, Yoav Jarafi

Védők: Miguel Vitor, Eli Desa, Sean Goldberg, Ofri Arad, Raz Shlomo, Roy Revivo, Ofir Davidzada

Középpályások: Ido Shahar, Neta Lavi, Dor Peretz, Ramzi Safuri, Gavriel Kanichowsky, Oscar Gloukh, Gadi Kinda, Mohammed Abu Fani, Tomer Yosefi

Támadók: Liel Abada, Eran Zahavi, Tai Baribo, Anan Khalaili, Dor Turgeman

A várható kezdőcsapat:

Glazer – Desa, Miguel Vitor, Goldberg, Revivo – Peretz, Lavi, Gloukh – Turgeman, Zahavi, Khalaili

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.06.13.Nemzetek Ligája
izland
2:2
izrael
Nemzetek Ligája
2022.06.02.Nemzetek Ligája
izrael
2:2
izland
Nemzetek Ligája
2010.11.17.Barátságos Mérkőzés
izrael
3:2
izland
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Izland

Nem hiába mondja azt a norvég szövetségi kapitány, amit, de nincs mit tenni, úgy tűnik, a mérkőzést le kell játszani. És Izland számíthat egy komoly ellenállásra most is. Az északi ország válogatottja még sosem tudott győzni Izrael ellen, pedig már három találkozójuk is volt. 2010-ben 3-2-re kikaptak, majd a mostani Nemzetek Ligájában kétszer is 2-2-re végeztek ellenük.

Az izlandi válogatott folytatja a megújulás útján, az aranygeneráció nagyjából minden tagja visszavonult már, páran maradtak hírmondónak. Nemrég igazolt haza Gylfi Sigurdsson, akit a mostani kerethirdetésnél nagyon sokan hiányoltak, úgy gondolják, a 34 éves játékos még most is segítségére lehetne a válogatottnak.

Kell is a segítség, Izland ugyanis a selejtezőcsoportjában csak a negyedik lett, még Luxemburg is megelőzte őket.

A Nemzetek Ligájában pedig nem sikerült kihasználni, hogy csak hárman vannak a csoportban, minden egyes mérkőzésük döntetlennel végződött.

Az előny lehet számukra, hogy semleges környezetben lépnek pályára, de a legutóbbi két alkalom miatt a győzelem kiharcolása most is nehézkes lesz…

A teljes keret:

Kapusok: Patrik Gunnarsson, Hakon Rafn Valdimarsson, Elias Rafn Olafsson

Védők: Alfons Sampsted, Victor Palsson, Sverrir Ingason, Hjörtur Hermannsson, Daniel Leo Gretarsson

Középpályások: Gudmundur Thorarinsson, Arnor Sigurdsson, Jon Dagur Thorsteinsson, Kolbeinn Finnsson, Willum Thor Willumsson, Isak Bergmann Johannesson, Arnor Ingvi Traustason, Kristian Hlynsson, Arnar Haraldsson

Támadók: Johann Gudmundsson, Alfred Finnbogason, Mikael Egill Ellertsson, Orri Oskarsson, Andri Gudjohnsen, Albert Gudmundsson, Mikael Neville Anderson

A várható kezdőcsapat:

Valdimarsson – Hermannsson, Ingason, Palsson, Thorarinsson – Sigurdsson, Johannesson, Willumsson – Thorsteinsson, Finnbogason, Gudmundsson

Tippelde

Igazi háromesélyes mérkőzés, tényleg bármelyikük a döntőbe kerülhet. A pálya jelenleg nem lejt egyik irányba sem, véleményem szerint az nyerhet, aki hamarabb betalál.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Gól a második félidőben

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső