Juventus – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.04.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 05.
Juventus
Teljesítmény:
N V D D V
  • Allianz Stadium
  • április 07. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Fiorentina
Teljesítmény:
N V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És végül egy olasz mérkőzés következik. Két olyan csapattól, akik még küzdenek a céljuk elérése érdekében, és akik talán hamarosan újfent találkoznak majd az Olasz Kupa döntőjében. Az elődöntőben ugyanis megnyerték első mérkőzésüket…

Kétarcú csapat mind a Juventus, mind a Fiorentina, ezért is nagyon nehéz megmondani, mire számíthat majd az, aki megnézi ezt a találkozót.

A Juve pár héttel ezelőtt még joggal reménykedett abban, hogy bajnokok lesznek, majd teljesen szétesett. Most már az ezüst is necces. Sőt, mögöttük ott a Bologna.

A Fiorentina az első hat hely valamelyikén végezne, de ehhez egy nagy hajrá fog szükségeltetni.

Jöjjön a Juventus – Fiorentina mérkőzés!

Juventus

Ez valahogy nem megy most a Juventusnak. A bajnokságban csak szenvednek, olyannyira, hogy nem csak a bajnoki címről kell lemondaniuk, hanem lassan a második helyről is. Sőt, ha így folytatják, még a dobogó legalsó fokát is elveszítik.

A csapat most hat pontra van az AC Milantól, mögöttük viszont nagyon jön az idény hatalmas menetelését bemutató Bologna, amely szimpla középcsapatból vált a BL-indulás egyik nagy esélyesévé. Lemaradásuk csak két pont, és a Juve formáját látva hamarosan már Mottáék állnak majd a harmadik pozícióban.

A Juventus négy kör óta nyeretlen megint. Volt nemrégiben egy ilyen gyenge periódusuk, azt a Frosinone elleni sikerrel megszakították. Azóta megint kétszer kaptak ki (Napoli, Lazio), kétszer ikszeltek (Atalanta, Genoa).

Még mindig nem jelentették be hivatalosan, hogy Massimiliano Allegri a szezon után feláll a padról, de ez véleményem szerint nemsokára meg fog történni.

Csak egy dologban bízhat a Juventus, hogy a kupában nyerni tudnak. A hétvégi, Lazio elleni 1-0-s vereség után a Coppa Italia elődöntőjében már jobban mutattak, és 2-0-ra hozták az első meccset Federico Chiesa és Dusan Vlahovic góljaival.

Hazai mérlegük nem szép, bár csak egyszer kaptak ki. Viszont sok a döntetlen, öt van belőle. Győzelemből kilenc.

Sérült csak egy van, Arkadiusz Milik, eltiltott viszont kettő: Paul Pogba és Nicoló Fagioli.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Danilo, Bremer, Gatti – Cambiaso, Locatelli, Rabiot, Miretti, Kostic – Vlahovic, Chiesa

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.11.05.Serie A
fiorentina
0:1
juventus
Serie A
2023.02.12.Serie A
juventus
1:0
fiorentina
Serie A
2022.09.03.Serie A
fiorentina
1:1
juventus
Serie A
2022.05.21.Serie A
fiorentina
2:0
juventus
Serie A
2022.04.20.Olasz Kupa
juventus
2:0
fiorentina
Olasz Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fiorentina

Vincenzo Italianoék tavaly is sokáig meneteltek a kupában, és most is közel járnak ehhez. Akkor a döntőben az Inter tudta csak megállítani őket, most pedig az elődöntőben járnak. Az Atalanta elleni első meccset szűk győzelemmel hozták le, Rolando Mandragora találata döntött. A visszavágón ez az egy gól lehet, hogy kevés lesz…

De az még messzebb, most a bajnokságra kell figyelni, ahol szintén vannak még céljaik a violáknak. A tabellán a 10. helyet foglalják el, így már csak halovány esélyük van a legjobb hat közé odaérni.

A hétvégén újabb vereséget szenvedtek el (a 10.-et a szezonban), az AC Milan verte őket 2-1-re a saját pályájukon. Góljukat Alfred Duncan szerezte.

Még talpon vannak a Konferencialigában (ahol tavaly szintén döntőt játszottak), a negyeddöntőben majd a Plzennel fognak játszani. Nyitott az út a legjobb négy közé…

Idegenben nem játszanak jól, hetek óta nyeretlenek (két iksz, három vereség), összmérlegük pedig 4-4-6.

Ha minden igaz, egyetlen sérültjük Oliver Christensen, vagyis Giacomo Bonaventura már felépült.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Kayode, Milenkovic, Ranieri, Biraghi – Mandragora, Duncan – Gonzalez, Bonaventura, Kouamé – Beltran

Tippelde

A Juventus nagyon szenved, a kupában viszont magukra találtak. Nem tudni, épp melyik lábbal kelnek ki az ágyból, és a Fiorentina bárkire veszélyes lehet. Megint pontot veszítenek majd Kean-ék?

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A NovaJackpot oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső