Millwall – Leicester: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 08.
Millwall
Teljesítmény:
V V D V N
  • The Den
  • április 09. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Leicester
Teljesítmény:
N N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szokásosnak mondható hétközi meccsekkel jelentkezem ma. Ami azt jelenti, hogy a Bajnokok Ligája mérkőzések mellett Championship-találkozók fognak megjelenni itt az oldalon.

Kezdem az utóbbiakkal, fokozzuk a feszültséget és a végén majd jönnek a BL-negyeddöntők, amiknél már nincs gyenge meccs, nincs gyenge csapat.

A mai nap viszont a Millwall – Leicester találkozóval indul, egy kiesőjelölt egy bajnokesélyes ellen. Sima kettes. Ám a rókák mostanság elég gyakran hibáznak, Enzo Marescáék saját maguknak nehezítették meg a dolgukat. A biztos bajnoki cím helyett izzadós hajrá lesz ebből, és az automatikus feljutásuk is veszélybe került.

A hazaiaknak szintén nem tét nélküli az összecsapás, hiszen akár a maradék öt-hat forduló során ki is eshetnek…

Millwall

Gyorsan változik a Championshipben egy csapat helyzete. Itt a Millwall, amely tavaly ilyenkor még a feljutásért küzdött, most meg azért, hogy nehogy kiessenek. Simán megemlíthetném a Huddersfieldet, mely el is érte a play-offot, döntőt játszottak, rá egy évre meg kis híján kizúgtak. Vagy ott a Barnsley, amely a rájátszást követően ténylegesen az angol harmadosztályba csúszott.

A Millwallnál ezt szeretnék elkerülni. Van rá öt fordulójuk, hogy ezt elérjék. És nincs könnyű helyzetben a csapat. Ugyan a Rotherham már hivatalosan is kiesett, a Sheffield Wednesday és a Birmingham még küzd a bennmaradásért. Előttük a Huddersfield egy pontra, a Millwall pedig kettőre.

A gárda Gary Rowettet lecserélte szezon közben, és most már február óta Neil Harris ül a kispadon. Nem túl sok sikerrel. A mester legutóbbi négy meccsén egy pontot szerzett, a hétvégén a Huddersfield elleni kiesési rangadót bukták el 1-0-ra.

Most otthon bizonyíthatnak, de egy jóval keményebb ellenféllel szemben. A Millwall hazai pályán szerezte pontjai durván felét, kicsivel többet annál. Mérlegük 6-5-9.

Szinte majdnem teljes a kerete Harrisnek, de három sérültje van: Murray Wallace, Kevin Nisbet és Joe Bryan.

A várható kezdőcsapat:

Sarkic – Leonard, Tanganga, Cooper, McNamara – Longman, De Norre, Saville, Honeyman – Flemming, Obafemi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.06.FA Kupa
millwall
2:3
leicester
FA Kupa
2023.12.13.Championship
leicester
3:2
millwall
Championship
2021.09.22.Angol Ligakupa
millwall
0:2
leicester
Angol Ligakupa
2017.02.18.FA Kupa
millwall
1:0
leicester
FA Kupa
2014.01.01.Championship
millwall
1:3
leicester
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Leicester

Kényelmes bajnoki cím helyett egy kemény hajrá vár majd a rókák csapatára. Enzo Maresca mester bizonyára tajtékzik a dühtől, hogy csapata egy komoly előnyt leadva most izgulhat azért, hogy meglegyen a bajnoki cím. Vagy legalább az ezüstérem, ha az első nem jön össze. Mindegy, csak a Leicester hadd menjen vissza a PL-be. Ez a cél, és ezért nagyon sokat tettek Jamie Vardyék.

A gárda kétségtelenül a legjobb kerettel rendelkezik idén a másodosztályban, mégis szorongatja őket egy szintén erős, egykori PL-szereplő, valamint a másodosztály újonca, az Ipswich.

Miután lecsúsztak az első helyről, a hétvégén mindkét riválisuk botlott, minek köszönhetően Marescáék előzni tudtak. A Birmingham csapatát 2-1-re győzték le Kiernan Dewsbury-Hall és Stephy Mavididi góljaival. Utóbbi a rendes játékidő letelte előtt pár perccel talált be, tehát ez sem volt egy könnyű menet…

A Leicesterre most is a tabella hátsó harmadában álló csapat vár, de most nem otthon, hanem idegenben. És idegenben ez a csapat az utóbbi időben többször is megbotlott. Mérlegük 13-3-4, az utóbbi öt meccsen pedig 2-1-2.

Hiányzóik: Thomas Cannon, Ben Nelson, Kasey McAteer.

A várható kezdőcsapat:

Hermansen – Pereira, Vestergaard, Faes, Justin – Winks, Dewsbury-Hall, Ndidi – Mavididi, Vardy, Fatawu

Tippelde

A Leicester az elmúlt hetekben gödörbe került, és nagyon nehezen jönnek ki belőle. Viszont elkezdtek nyerni, és visszakerültek az első helyre, ami kellő önbizalmat adhat nekik.

A Millwall nehéz helyzetben van, és sokszor a sebzett vad a legveszélyesebb…

Fő tippek:

1.: Leicester győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szerezz egy ingyenes fogadást a Dreambetnél akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső