Tottenham – Nottingham Forest: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 05.
Tottenham
Teljesítmény:
D N V N N
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • április 07. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Nottingham Forest
Teljesítmény:
N D D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ez a mai utolsó angol meccsünk, papíron sima egyes, gyakorlatban meg ki tudja. A Tottenham csapatát azért nem nehéz zavarba hozni, emiatt nem lesz dobogós vagy BL-résztvevő Ange Postecoglou csapata. Bár előbbit bátran merem mondani, utóbbi tekintetében még tévedhetek.

Kötelező győzelem vár rájuk, hiszen a kiesés ellen harcoló Nottingham az ellenfél. A sokszázmillióból összevásárolt együttes idén is alig tudja megugrani a lécet, nem is feltétlenül biztos, hogy sikerülni fog nekik.

Ha csak a táblázatra nézünk, nagyon sima hazai győzelemre lehet számítani. Jöjjön a Tottenham – Nottingham Forest találkozó!

Tottenham

Hiába kapott ki a hétközi, Man City elleni meccsen az Aston Villa, a Tottenham ezt teljesen nem tudta kihasználni. A Spurs ugyanis csak egy döntetlenre volt képes a West Ham otthonában. Így a három pontból kettő lett, de még mindig ott a tény, hogy Werneréknek van egy elmaradt meccsük, amit behozva felléphetnek a negyedik helyre.

Nagy kérdés, hogy megérdemelnék-e a BL-indulást, de ez már más lapra tartozik.

A WHU elleni keddi meccsen Brennan Johnson találata után hamar jött a válasz, aztán egyik fővárosi együttes sem tudott mit tenni a másikkal, maradt a döntetlen.

A Spurs legnagyobb problémája az, hogy képtelenek kiegyensúlyozott teljesítményre, ami távol tartja őket a dobogótól. Legutóbb például azzal verték ki a biztosítékot, hogy a Fulhamtől három gólt kaptak.

A görög-ausztrál menedzsernek – akinek példaképe Puskás Ferenc – már csak a bajnokság maradt, minden mást már elfelejthetnek. Az FA Kupából Haalandék ütötték ki őket, a Ligakupának már vége, nemzetközi kupa meg nem is volt.

Hazai mérlegük a jobb, itt döntetlenjük nem volt még, győzelmük tizenegy, vereségük négy.

Nemsokára újra a pályán lehet Manor Solomon, aki nagyon sokat kellett, hogy kihagyjon. Szintén visszatérhet nemsokára Fraser Forster, de Ryan Sessegnon szezonjának vége. Aki még kérdéses, az a legutóbbi meccsen gólt lövő Brennan Johnson, azonban ő várhatóan ott lehet a többiekkel a pályán.

A várható kezdőcsapat:

Vicario – P. Porro, Romero, van de Ven, Udogie – Sarr, Bentancur – Kulusevski, Maddison, Johnson – Son

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.15.Premier League
nottingham
0:2
tottenham
Premier League
2023.03.11.Premier League
tottenham
3:1
nottingham
Premier League
2022.11.09.Angol Ligakupa
nottingham
2:0
tottenham
Angol Ligakupa
2022.08.28.Premier League
nottingham
0:2
tottenham
Premier League
2014.09.24.Angol Ligakupa
tottenham
3:1
nottingham
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nottingham Forest

Annyira meglepte a Nottingham Forest a hétközi meccsen a Fulhamet, hogy Marco Silva félóra elteltével hármat cserélt. Azt mondta, ha lehetne, cserélt volna többet is. Ekkor a gárda már 2-0-ra vezetett Callum Hudson-Odoi és Chris Wood góljaival, a cseréket követően pedig lőttek még egyet, azt Morgan Gibbs-White szerezte.

Ugyan a Fulham valamelyest összeszedte magát a folytatásban, de csak egy szépségtapaszt tudtak tenni a csúnya eredményre.

A Nottingham szempontjából nagyon fontos meccs volt ez, ők ugyanis a kiesés elől menekülnek. Ezzel a győzelemmel kicsit megléptek a Lutontól. Akik viszont még mindig három pontra vannak tőlük, ez pedig nem elég megnyugtató.

A Forest idén még nem nyert idegenben, pedig már túl vannak öt bajnoki meccsen. Nem is tűnik valószínűnek, hogy pont a Spurs otthonában tudnak először győzni. Teljes mérlegük egyébként 2-4-9, ami a harmadik leggyengébb.

Három játékosuk nem lehet pályán, Nuno Tavares és Taiwo Awoniyi sérültek, és bár Willy Boly már felépült, korai még, hogy pályára küldjék.

A várható kezdőcsapat:

Sels – Williams, Omobamidele, Murillo, Aina – Yates, Danilo – Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi – Wood

Tippelde

Bár néha nehéz belelátni a hazaiak fejébe, nehéz megmondani, épp milyen formát mutatnak, azért otthon ezt a Nottinghamet el kell intézniük.

Fő tippek:

1.: Tottenham győzelem

2.: Son Heung-min gól vagy gólpassz

Kétgólos vezetésnél a SlotsPalace meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső