Manchester City – Manchester United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.03.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 01.
Manchester City
Teljesítmény:
N N N D N
  • Etihad Stadium
  • Március 03. 16:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Manchester United
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lehet, hogy néhány meccset kihagyunk az angol első osztályú bajnokság aktuális találkozói közül, de a most következőt semmiképp nem akartuk. Manchester City – Manchester United meccset rendeznek vasárnap délután. Nem meglepő módon a helyszín Manchester, azon belül is az Etihad Stadion, vagyis a City otthona. Itt annyira azért nem megy mostanában a városi riválisnak. Nem ment tavaly sem, amikor azért jobban néztek ki, jobb helyen álltak.

A kedden ötöt rúgó Erling Haaland az ősszel egymaga intézte el Onanáékat, és most is erre készül a norvég támadó. Erre meg is van minden lehetősége, hiszen a United okkal van tizenöt ponttal a City mögött.

Akár egy könnyed hazai is kisülhet ebből a mérkőzésből…

Manchester City

Rendületlenül megy előre a Manchester City együttese, ám ezzel nincsenek egyedül. A Liverpool mostanság nem akar hibázni, a vörösök így nem engedik át az első helyet Haalandéknak. A City akkor rontotta el a dolgokat, mikor a Chelsea-t hazai pályán nem tudták megverni.

Az 1-1-es mérkőzést követően a Pool helyre hozta saját hibáját, így most Szoboszlai Dominikék egy ponttal előzik az égszínkék együttest. A City az elmúlt meccsein jó formát mutatott, mondjuk a Bournemouth ellen megszenvedtek egy kicsit. A Vitalityben azért többen jártak már így, de a címvédőtől ebben az esetben talán többet vártak. Egyetlen gól döntött, amelyet Phil Foden jegyzett.

Kedden azonban kiszakadt minden frusztráció, ami esetleg Kerkezék ellen bennük maradt. Az áldozat a Luton volt, az FA Kupában 6-2-re nyertek az újonc ellen. Egymaga Erling Haaland öt gólt rúgott, Kevin De Bruyne négy gólpasszt adott, a mérkőzés vége felé pedig Mateo Kovacic is betalált.

Mondhatni, remek formában az együttes, bár a hazai mérlegük nem annyira szép. Nem mondom, hogy nem jó, csak azt, hogy otthon egy fokkal lehetne magabiztosabb is a csapat. Hiszen már négyszer ikszeltek, kilenc győzelem mellett. Ez pedig egy picit elhomályosítja azt a tényt, hogy még veretlenek.

A keretből egy játékos biztosan kimarad, egy pedig valószínűleg még nem lesz ott. Előbbi Jack Grealish, utóbbi Josko Gvardiol, aki már edzésbe állt, azonban kell még idő, mire összeszedi magát.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Akanji, Dias, Aké – B. Silva, Stones, Rodri, Foden – Álvarez, De Bruyne – Haaland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.29.Premier League
man united
0:3
man city
Premier League
2023.06.03.FA Kupa
man city
2:1
man united
FA Kupa
2023.01.14.Premier League
man united
2:1
man city
Premier League
2022.10.02.Premier League
man city
6:3
man united
Premier League
2022.03.06.Premier League
man city
4:1
man united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester United

Nagyszerű formában volt a Manchester United, majd a Fulham jött az Old Traffordra, és ezt a jó formát megszakította. Hét veretlen találkozó után kapott ki ismét a MU, egy 97. percben szerzett vendéggól szakította meg remek sorozatukat. Az 1-2-es mérkőzésen Harry Maguire talált be hazai oldalon.

Nem szomorkodhattak sokáig, szerdán újabb találkozó várt rájuk. Ahhoz a Nottinghamhez utaztak, akik a bajnokságban megverték őket. Most viszont a MU kerekedett felül, Casemiro gólja juttatta őket tovább az FA Kupában.

Az Erik ten Hag irányított Manchesternek van most elég gondja. Jó formájuk ellenére a bajnokságban még mindig csak a hatodik helyen vesztegelnek, és maximum egy helyet léphetnek előre reálisan nézve.

Idegenben nem ők a megbízhatóság példaképei, öt vereségnél járnak, az élcsapatok közül ez a leggyengébb. Emellett egyszer ikszeltek és hétszer nyertek.

Míg Guardiola majdnem legjobb csapatával állhat ki, addig ten Hagnak van gondja. A védelemből Lisandro Martínez, Tyrell Malacia, Luke Shaw és Aaron Wan-Bissaka is kiesett, a középpályán nem szerepelhet Mason Mount, míg a támadók közül Anthony Martial és Rasmus Höjlund esett ki.

Arról is írnak, hogy Harry Maguire nem játszhat egy kisebb sérülés miatt, amit a Nottingham ellen szedett össze. Ha ez valóban így van, akkor ten Hag óriási gondban lesz, és várhatóan Casemironak kell egy sorral hátrébb lépnie, esetleg Jonny Evansnek kell újra beszállnia. Még az is lehet, hogy Lindelöf húzódik beljebb, és Sofyan Amrabat lesz a balbekk.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Maguire, Varane, Lindelöf – Casemiro, Mainoo – Antony, B. Fernandes, Garnacho – Rashford

Tippelde

Nem túlzás, hogy ezen a mérkőzésen a MU-nak a 100% sem tuti, hogy elég lesz a pontszerzéshez. Nagyon tartalékosan tudnak majd csak pályára lépni, és az elmúlt meccsein ismét remeklő Erling Haaland kiütheti őket. Ha nem ő, akkor van még más, aki örömmel jelentkezik majd a feladatra.

Fő tippek:

1.: Manchester City győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Egyéb tippek:

1.: Erling Haaland legalább két gólt szerez

2.: Szögletek száma: Over 9,5

3.: Sárga lapot kap: Casemiro

4.: Gól az első és a második félidőben

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső