Newcastle United – West Ham United: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.03.30.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 március 27.
Newcastle United
Teljesítmény:
V V N N V
  • St. James Park
  • Március 30. 13:30
Nézd élőben itt:
Joker8
West Ham United
Teljesítmény:
D N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megyünk tovább az angolok felé, úgy gondolom, helyezés ide vagy oda, mostani meccsünk is bőven a jók közé sorolható, rangadónak számít. Merthogy a két csapat egyébként baromi erős. Csak ez épp a pályán nem látszik. Micsoda ellentmondás, igaz?

A Newcastle United – West Ham United találkozó következik, két csalódást keltő szezont futó csapattal a középpontban. Sem Eddie Howe-ék, sem pedig David Moyes-ék nem fogják elérni a céljukat jelen állás szerint, de egy jó hajrával valamit még kompenzálhatnak, valamit még jóvá tehetnek.

Ezért is lesz fontos a következő mérkőzés, mert a két csapatot négy pont választja el egymástól…

Newcastle United

Megint gondban a Newcastle? Lehet, a kérdőjel itt nem annyira pontos, és inkább egy felkiáltójelet kellett volna tennem. A tavalyi negyedik hely után sokan a dobogóra várták a szarkákat, voltak, akik még merészebb dolgokat vártak, de Eddie Howe szezonját nagyban befolyásolják a sérülések és eltiltások. Szinte soha nem tudott legjobb csapatával kiállni, ugyanis már a szezon elején eltiltották Sandro Tonalit, a sérülések meg ezt követték gyors egymásutánban.

Szerintem ezért tart még vele szemben a türelem, ezért nem fogják meneszteni, mert a vezetőségben is tudják, mennyire nehéz dolga volt.

A bajnokságban a 10. helyen állnak, ahonnan még vezethet feljebb az út, végtére is, a MU csak hét pontra van tőlük, ők meg már a 6. pozíciót foglalják el.

A csapat szereplése a szünet előtt az FA Kupában véget ért, a Manchester City elleni bravúrt a Ligakupában nem tudták átmenteni ide is, 2-0-ra kaptak ki. Előtte a bajnokságban is kikaptak a Chelsea ellen, hiába talált be Alexander Isak és Jacob Murphy, a hazaiak eggyel több gólt szereztek.

Most azért egy könnyebb ellenfél jön, mint a City, és a szünet alatt volt lehetősége a sérülteknek közel kerülni a visszatéréshez. Azonban a számuk nem csökkent, hanem inkább nőtt. Hamarosan kitérünk erre is.

Előtte nézzük meg a csapat hazai szereplését, amely az egyik legjobb a PL-ben: Egészen pontosan a hatodik legjobb, 9 győzelem, 2 döntetlen és 3 vereség alkotja.

Na lássuk azokat a sérülteket: Sven Botman kiesett, és csak jövőre térhet vissza, Lewis Miley májusban, Callum Wilson és Joelinton szintén, míg Nick Pope áprilisban. Vannak hárman, akik viszont hamarosan – akár már szombaton – pályára léphetnek: Valentino Livramento, Harvey Barnes és Kieran Tripper.

A várható kezdőcsapat:

Dubravka – Trippier, Lascelles, Schär, Burn – Longstaff, B. Guimaraes, Willock – Almiron, Isak, Gordon

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.08.Premier League
west ham
2:2
newcastle united
Premier League
2023.04.05.Premier League
west ham
1:5
newcastle united
Premier League
2023.02.04.Premier League
newcastle united
1:1
west ham
Premier League
2022.02.19.Premier League
west ham
1:1
newcastle united
Premier League
2021.08.15.Premier League
newcastle united
2:4
west ham
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Ham United

Egészen csapongó csapattá vált a West Ham United, amely egyszer borzalmasan játszik, máskor meg szemet gyönyörködtetően. És eredményesen. Ezek váltakoznak heti szinten, és nem meglepő, ha valaki a WHU meccseit inkább kihagyja, mert valóban nem könnyű megmondani, milyen lábbal kelnek ki az ágyból.

Nemrég hármat kaptak a MU-tól, aztán hatot az Arsenaltól, később legyőzték 4-2-re a Brentfordot, 5-0-ra a Freiburgot az EL-ben, a válogatott szünet előtt pedig pontot szereztek az Aston Villától. Az a meccs 1-1 lett, pedig a hazaiak három gólt is szereztek. Michail Antonio első találata szabályos volt, a másodikat, illetve Jarrod Bowen gólját viszont elvették kezezés miatt.

Szóval közel járt a győzelemhez David Moyes együttese, így viszont maradtak a hetedik helyen, a MU egy kicsit meglépett tőlük, három pontra egészen pontosan.

Idegenben lépnek most pályára, aminél nagyon is látszik ez a kétarcúság: hat győzelmük van, két döntetlenjük és hat vereségük.

Sérültek terén sokkal jobban állnak, mint a hazaiak. Maxwel Cornet és Mohammed Kudus már keretben lehet, egyedül Edson Alvarezt kell nélkülözniük.

A várható kezdőcsapat:

Areola – Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson – Ward-Prowse, Soucek – Bowen, Paqueta, Kudus – Antonio

Tippelde

Bár a Newcastle kifejezetten erős hazai pályán, most már tényleg a szétesés határán állnak. Újabb három játékos esett ki hosszú időre, ezzel a szezon elvárásait biztosan nem tudják teljesíteni. Még az időközben kialakított B-tervet sem. És most is kinéz akár egy vereség is.

Fő tippek:

1.: West Ham United győzelem

2.: West Ham United győzelem vagy döntetlen

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kockázatmentes fogadás a Rabona irodájánál: Akár 15.000 Ft-os freebetet is kaphatsz a bukmékertől

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső