Leicester – QPR: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 28.
Leicester
Teljesítmény:
N V V N N
  • King Power Stadium
  • Március 02. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
QPR
Teljesítmény:
N N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mostantól ma már csak az angol másodosztályból érkezünk mérkőzésekkel, de én azt mondom, ettől ne menjen el a kedvetek. Többször mondtam már, hogy a Championshipet a legtöbben a világ hatodik legerősebb bajnokságának tartják, a Premier League előszobájáról van szó, ahol több patinás, hatalmas múlttal és eredményekkel rendelkező csapat található.

Ilyen például mostani két főszereplőnk is. Anno a QPR többször járt az első osztályban, azóta kicsit megváltozott a helyzetük, és még a másodosztályért is kapaszkodniuk kell. És itt a Leicester, amely kiesését követően azonnal visszajutna az élvonalba.

Papíron sima egyes, a gyakorlatban meg majd meglátjuk. Azért mondom ezt, mert a rókák az elmúlt két fordulóban nulla pontot szereztek. És ez egy kicsit ijesztő számukra…

Jöjjön a Leicester – QPR találkozó!

Leicester

Lehet, hogy a Championshipben mostanában annyira nem megy a csapatnak, ám még mindig Enzo Marescáék a legfőbb esélyesek a bajnoki címre. A hajrára érve van most egy kis megakadás, de az előnyük még mindig magabiztosnak mondható. Viszont, ha nem kapják magukat össze, nem csak a bajnoki címről, de még az automatikus feljutásról is lemondhatnak.

A két bajnoki vereség, melyet mostanában elszenvedtek bizonyára dehonesztáló hatással volt a srácokra, ám tegnap este ezen egy kicsit segítettek, ugyanis Kerkez Milosékat, a Bournemoutht verték ki az FA Kupában, és ezzel bejutottak a legjobb nyolc közé. Másodosztályú csapatként ez egyáltalán nem rossz. A győztes gólt a hosszabbításban Isahhaku Fatawu szerezte.

Térjünk vissza a bajnokságra! A Leicester az egész küzdelem során gyakorlatilag az élen állt, és rendületlenül haladtak az első osztály felé. Ahogy mondtam, az utolsó két forduló nem sült el jól, előbb a Middlesbroughtól, majd a Leeds Unitedtől kaptak ki.

Hátra van még tizenkét forduló, hatpontos előnyt kellene megtartani a bajnoki címhez.

Hazai pályán van most lehetőségük előnyük növelésére, ahol az egyik legjobb a Leicester: 13 győzelmük van, 1 döntetlenjük és 3 vereségük.

Sérülés tegnap nem történt, Maresca továbbra is csak egy emberére, Wilfred Ndidire nem számíthat.

A várható kezdőcsapat:

Hermansen – Choudhury, Faes, Vestergaard, Justin – Pereira, Winks – Mavididi, Dewsbury-Hall, Fatawu – Daka

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.28.Championship
qpr
1:2
leicester
Championship
2021.07.31.Barátságos Mérkőzés
qpr
3:3
leicester
Barátságos Mérkőzés
2015.05.24.Premier League
leicester
5:1
qpr
Premier League
2014.11.29.Premier League
qpr
3:2
leicester
Premier League
2014.04.19.Championship
leicester
1:0
qpr
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

QPR

Többször ejtettem már szót arról, hogy a QPR közel áll a kieséshez. Hogy talán most jött el az idő, hogy a harmadosztályba kerülnek. Valóban megvan rá az esély, de látható, hogy a Rangers nem adja könnyen magát. Miután több hónapon át a piros vonal alatt tartózkodtak, addig most egy jobb sorozatuknak köszönhetően a Stoke-ot küldték a helyükre, ők pedig most a 21., vagyis bennmaradó helyen állnak.

Nagyon lassan érik be Marti Cifuentes munkája, a spanyolt októberben nevezték ki, és most tudta kivezetni a ködből a hajót, aminek az irányítását megkapta. Lehet, hogy a QPR még visszakerül a veszélyzónába, ugyanis a Stoke-kal azonos pontszámot szereztek, a Sheffield Wednesday pedig csak egyetlen sikerre van tőlük.

A QPR a legutóbbi két bajnokiját nyerte meg, előbb idegenben a Bristolt győzték le, majd a biztos kieső Rotherhamet. Utóbbi mérkőzés 2-1 lett, és hátrányból tudtak fordítani Paul Smyth és Chris Willock góljaival.

Most idegenben kéne parádézni, szó szerint, mert mégis csak a legfőbb bajnokesélyeshez utaznak. Idegenben eddig 5-3-9-et hozott össze a Rangers, mellyel a középmezőnyben tartózkodnak.

A csapat egyetlen sérültje az algériai Rayan Kolli.

A várható kezdőcsapat:

Begovic – Dunne, Cook, Clarke-Salter, Paal – Hayden, Colback – Willock, Hodge, Chair – Frey

Tippelde

A Leicester játékosainak fejében levő zavart a tegnapi győzelem kitisztította, és Enzo Marescáék most tovább menetelhetnek a bajnoki cím felé vezető úton.

Tippjeink a következők:

1.: Leicester győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Pontos eredmény: 2-0

Versenyezz más 20BET játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 4.000.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső