Plymouth – Ipswich: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.03.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 28.
Plymouth
Teljesítmény:
N V V D V
  • Home Park
  • Március 02. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Ipswich
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Milyen érdekes egy bajnokság az angol másodosztály. Szerintem az egyik legjobb, mindig nagyon élvezetes és jó meccseket találni itt, jó csapatokat, felfedezésre váró fiatalokat ésatöbbi. Meg igazi csodasztorikat is, mint amilyen az Ipswiché. A szintén nagy múlttal rendelkező együttes tavaly még a harmadosztályban szerepelt, most pedig a feljutás egyik nagy esélyese. Nem lenne semmi, ha végül a PL-ben kötnének ki, de szerintem sokkal valószínűbb, hogy a Sunderlandhez hasonló utat fognak bejárni ők is. Magyarul, idén még nem jutnak fel, talán majd egy évvel később.

Ellenfelük a szintén újonc Plymouth, akik sokkal szerényebben állnak, de az nagyjából biztosra vehető, hogy velük is itt fogunk találkozni jövőre. Az esélyek a forma és a helyezések alapján egyértelműnek tűnnek.

Jöjjön a Plymouth – Ipswich találkozó!

Plymouth

Januárban vette át az irányítást Ian Foster a Plymouth élén, de már szőnyeg szélére kellett állnia. Az előd, Steven Schumacher decemberben döntött úgy, hogy átteszi a székhelyét máshová, a Stoke City menedzsere lett, így egy picikét bajban hagyta korábbi együttesét. Hamar léptek, jött Foster, de egy hónap után gödörbe került az újonc.

Egymás után öt találkozón nem tudtak nyerni, kiestek a Leeds ellen az FA Kupából, ikszeltek a Coventryvel a bajnokságban, illetve kikaptak a Sunderlandtől, még egyszer a Leedstől, aztán a West Bromtól.

Ennek lett most azzal vége, hogy a zöldek idegenben győzték le a Middlesbrought. Ez szerintem nagy szó, mert bár a Boro gyengült tavaly óta, Michael Carrick együttese nem a gyengébbek közé tartozik, főleg nem a Riverside-ban. Félóra alatt eldöntötték a meccset a vendégek, előbb Matt Sorinola, majd Ryan Hardie talált be.

A Plymouth így most feljött a 15. helyre, de teljes biztonságban még nincsenek. A Stoke – ahol most Schumacher van – öt pontra tőlük, de ők már kiesőhelyen. Szerintem csak az dőlt el, hogy a Rotherham búcsúzik, a másik két hely még szabad, és lehet a Sheffield Wednesday, lehet a Stoke, de még másik hét csapat is. A Plymouth is.

Hazai pályán eddig nyolc győzlemük négy döntetlenjük és öt vereségük van, tehát pontjaik nagy részét otthon szerezték. A legutóbbi két meccsüket egyaránt elveszítették, és ha a legutóbbi ötöt nézzük, akkor is csak egyszer nyertek.

A nemrég még a Leedsben és a Norwichban játszó Adam Forshaw volt az egyetlen hiányzójuk a hétvégén, ő is felépül szombatra, így Foster mindenkire számíthat.

A várható kezdőcsapat:

Hazard – Pleguezuelo, Gibson, Galloway – Sorinola, Randell, Houghton, Miller – Whittaker, Hardie, Hyabi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.28.Championship
ipswich
3:2
plymouth
Championship
2023.01.14.League One
ipswich
1:1
plymouth
League One
2022.09.25.League One
plymouth
2:1
ipswich
League One
2022.03.26.League One
ipswich
1:0
plymouth
League One
2021.10.30.League One
plymouth
2:1
ipswich
League One
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ipswich

Mint mondtam, könnyen lehet, hogy az Ipswich végül nem fog tudni feljutni. Egyre távolodnak a második helytől, amit a Leeds United most már nem akar elengedni magától, a rájátszás folyamán pedig bármi megtörténhet. Bárki is kerül a maradék két helyre – szerintem az Ipswich és a Southampton már ott lesz biztosan – az Ipswich lesz a legkisebb költségvetéssel, legrövidebb csapattal rendelkező együttes.

Volt egy komolyabb hullámvölgy, olyan helyeken kaptak ki, amire nem számítottunk. A legkomolyabb vereség a Maidstone elleni FA Kupa-meccs volt, az alacsonyabb ligás kiscsapat 2-1-re nyert ellenük. Kikaptak továbbá a Prestontól, ikszeltek a Leicester és a WBA ellen. utóbbi kettő azért messze nem rossz eredmény…

Azóta aztán megint összekapták magukat, és négyből négyet nyertek. Tehát az automatikus feljutás még mindig nem csupán vágyálom, hiszen ugyanannyi pontjuk van, mint a Leedsnek. Csak a fehérmezeseknek egy picit több rutinja, hosszabb padja és erősebb kerete van.

A hétvégén a Birminghamet verték 3-1-re, Conor Chaplin mellett Jeremy Sarmiento és Omari Hutchinson szerezték a gólokat.

Továbbra is sérült az alábbi négy játékos: George Hirst, Brandon Williams, Jack Taylor és Janoi Donacien.

A várható kezdőcsapat:

Hladky – Tuanzebe, Woolfenden, Burgess, Davis – Morsy, Luongo – Hutchinson, Chaplin, Broadhead – Moore

Tippelde

Fosterék most kezdenek csak magukra találni, és a Plymouthnak kevésbé van motivációja, mint az Ipswichnek. A feljutásra hajtó McKennáék idegenben is erősek, és látva, milyen eredményeket érnek el, szerintünk nem fognak hibázni.

Tippjeink a következők:

1.: Ipswich győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

A Slotimo oldalán mindig nyersz! Szerezz egy ingyenes fogadást akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső