Sheffield United – Burnley: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 18.
Sheffield United
Teljesítmény:
V D V D D
  • Bramall Lane
  • április 20. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Burnley
Teljesítmény:
D V D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk az angol vonalon, de osztályt lépünk felfelé. Ha meg minden így marad, akkor főszereplőink fognak osztályt lépni a szezon végén, csak nem felfelé, hanem lefelé. Fel már nagyon nem tudnának jutni, mert a legjobbak között vannak, viszont ez a szint még (úgy tűnik) sok nekik.

A Sheffield United – Burnley tavaly csúcsrangadó volt a Championshipben, most kiesési rangadó a PL-ben.

Előbbi együttes az utolsó, utóbbi az utolsó előtti. Hat fordulóval a vége előtt lényegében ez az utolsó szalmaszál, amibe belekapaszkodhatnak, aki most kikap, az biztosan ki fog esni. Lehet, hogy akkor is, ha nyer, de legalább akkor egy picikét tud közelíteni – talán – a többiekhez.

Sheffield United

Többet láttam a Sheffieldben, mint ami végül lett ebből az egészből. A gárda a másodosztály ezüstérmeseként került fel a legjobbak közé, igyekeztek erősíteni lehetőségeikhez mérten, és azt gondoltam, idén talán Paul Heckingbottom ki tudja harcolni a bennmaradást. Mára eldőlt, hogy ez nem jön össze. És már Heckingbottomot is kirúgták. A helyére az eldője, Chris Wilder érkezett, de megmenteni ő sem tudta a Bladest.

A Sheffield az utolsó helyen, helyzetük reménytelen, kereken tíz pontra a bennmaradást jelentő 17. helytől. Igaz, hogy matematikailag még összejöhet a bravúr, de ehhez több győzelmet kéne aratniuk a hátralévő fordulókban, mint amennyit az egész eddigi szezonban szereztek.

Mérlegük 3-7-22, még az a szégyen is összejöhet, hogy 100 fölött lesz kapott góljaik száma, most 84-nél tartanak.

A hétvégén a Brentford otthonában léptek pályára, egy játékosuk gólt is szerzett, de Ollie Arblaster nem a jó kapuba talált be… A Sheffield 2-0-ra kikapott.

Két győzelmüket – a háromból – otthon szerezték, mellette négy döntetlen és tíz vereség van a nevük mellett.

A keret lassan elfogy, az alábbi játékosok nem szerepelhetnek: John Egan, George Baldock, Tom Davies, Chris Basham, Rhys Norrington-Davies, Max Lowe, Jack Robinson, Jayden Bogle, Daniel Jebbison, Rhian Brewster.

A várható kezdőcsapat:

Grbic – Holgate, Ahmedhodzic, Trusty – Archer, Hamer, McAtee, Vini Souza, Larouci – Brereton Diaz, McBurnie

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.02.Premier League
burnley
5:0
sheffield united
Premier League
2023.04.10.Championship
burnley
2:0
sheffield united
Championship
2022.11.05.Championship
sheffield united
5:2
burnley
Championship
2021.05.23.Premier League
sheffield united
1:0
burnley
Premier League
2020.12.29.Premier League
burnley
1:0
sheffield united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Burnley

A Burnley-től még többet vártam, mint a Sheffieldtől, így még nagyobb az elképedésem, Vincent Kompany együttese mennyire nem tudta hozni az elvárásokat. Míg a Sheffield ímmel-ámmal vásárolt be, addig a Burnley-hez igazán nagy nevek is érkeztek. James Trafford, Zeki Amdouni, Aaron Ramsey, Sander Berge vagy Mike Tresor megszerzése után a középmezőnyt gondoltam reálisnak.

De kiderült, hogy pár jó játékos még nem jelent jó csapatot is. Ez már többször is kiderült, vegyük csak a Nottingham Forest csapatát…

A belga mester utcahosszal nyerte meg a Championshipet tavaly, egyelőre pedig a vezetőség kitart mellette, így lehet, hogy jövőre újra megpróbálhatja ezt.

Míg a Sheffieldnél nem látok esélyt a bennmaradásra, addig a Burnley-nél igen. De ahhoz ezt a meccset (is) hozniuk kéne.

A hétvégén majdnem összejött a siker a Brighton ellen, Josh Brownhill góljával az előny náluk volt, de Arijanet Muric öngóljával a vendégek egyenlítettek. A Trafford helyett pályára lépő kapus egyébként még így is a mérkőzés legjobbja volt, pedig óriásit hibázott…

Ők sincsenek jó formában, az utolsó négy meccsükön nem tudtak nyerni, három döntetlen mellett egyszer kaptak ki. És idegenben a helyzet elég hervasztónak látszik, 2-4-10 a mérlegük.

Szintén sok a sérült a keretben, Ameen Al-Dakhil, Jordan Beyer, Luca Koleosho, Nathan Redmond és Aaron Ramsey is kiesett, viszont újra pályán lehet Dara O’Shea és Hjalmar Ekdal.

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Assignon, Ekdal, O’Shea, Vitinho – Odobert, Cullen, Berge, Bruun Larsen – Foster, Fofana

Tippelde

A kiesés ellen menekülők meccse Angliában mindig izgalmas mérkőzéseket hoz, én úgy gondolnám, ez sem lesz különb. A Burnley-nek jobb esélye van a sikerre, erősebbek és nekik még valóban van miért küzdeni.

Fő tippek:

1.: Burnley győzelem

2.: Gól a második félidőben

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső