Southampton – Hull City: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.02.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 19.
Southampton
Teljesítmény:
N V N N N
  • St. Mary Stadium
  • Február 20. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Hull
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor itt az utolsó meccsünk a mai napra. A Southampton – Hull City felfogható a hétközi meccsek egyik legnagyobb rangadójának is, hiszen a másodikhoz utazik a nyolcadik. A Soton részvétele a play-offban szinte biztosnak mondható, de úgy gondolom, a szentek ezzel nem elégednek meg. Russell Martin együttese ugyanis még bőven harcban van az automatikus feljutásért is, a Leeds United – Ipswich kettős akarja őket ebben megakadályozni.

A Hull Citynek ilyen szempontból sokkal nehezebb dolga van. Az első hatba jutni nem egy meg nem is két csapat akar, hatalmas nagy a tülekedés a play-off pozíciókért. Aki nyer, az nagyot léphet felfelé, aki veszít, az messzebb kerül majd a céljától. De ha így is lesz, egyiküknek sem kell lemondania a vágyott céltól…

Southampton

Itt az idő, hogy Russell Martin együttese visszaszerezze a második helyet. Jelen állás szerint ugyanis csak erre van esélyük, a Leicester sokkal vezet, ha nem akarnak a szentek play-offot játszani, akkor ezt az elmaradt meccset meg kell nyerniük. Egészen eddig a második helyen álltak, de meglepetésre a Bristol másfél hete megverte őket 3-1-re, a Leeds United pedig köszönte szépen, és megelőzte őket.

A hétvégén ugyan nyertek Armstrongék, de a Leeds is, így maradt minden változatlan. A szenteknek 67 pontja van, a fehéreknek 69. De térjünk vissza a hétvégi bajnokira, melyet idegenben a West Brom ellen játszottak. Rögtön a hatodik percben villant a piros lap, a hazai edzőt küldték el a kispadtól, így 22 játékos maradt a pályán. Ryan Fraser ezután nem sokkal gólt szerzett, az előnyt pedig a második félidőben David Brooks duplázta meg. Az a Brooks, aki a télen igazolt a több játéklehetőség reményében ide a Bournemouthból. Mióta itt van adott két gólpasszt, és most az első gólját is megszerezte.

A gárda hazai pályán és idegenben is erős, otthon 35 pontot szereztek, 11-szer nyertek, 2-szer kaptak ki, 2-szer ikszeltek.

Három sérülttel kell számolnia Martinnak, még mindig nem bevethető Ross Stewart és Juan Larios, illetve megsérült Flynn Downes és James Bree is.

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Walker-Peters, Harwood-Bellis, Bednarek, Stephens – Charles, Smallbone, S. Armstrong – Brooks, A. Armstrong, Fraser

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.Championship
hull city
1:2
southampton
Championship
2017.04.29.Premier League
southampton
0:0
hull city
Premier League
2016.11.06.Premier League
hull city
2:1
southampton
Premier League
2015.04.11.Premier League
southampton
2:0
hull city
Premier League
2014.11.01.Premier League
hull city
0:1
southampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hull City

A hazaiak mellett a vendégeknek is nagyon fontos lenne a győzelem, hiszen esélyesek arra, hogy a végén az első hatban végezzenek. Ezáltal pedig esélyük lenne arra, hogy a Premier League-be kerüljenek. A Hull City nemrég még az alsóházban tengett-lengett, de úgy tűnik, az új elnök állja a szavát, és tényleg egy feljutásra esélyes gárdát farag a Hullból.

A csapat formája nem rossz, sőt. Az utóbbi öt meccsükből négyet megnyertek, egyedül egy meglepetés-vereség csúszott be a Swansea ellen. A hétvégén nehezen, de verték idegenben a Huddersfieldet. Jacob Greaves gólja után sokáig nem történt semmi, majd a hosszabbítás igazi drámát hozott. Előbb egyenlített a hazai csapat a 92. percben, majd Greaves a 94. percben megszerezte a vendégeknek a győzelmet.

Ahogy mondtam, a Hullnak van esélye odaérni a legjobb hatba. Most a 8. helyen állnak, annyi pontjuk van, mint a 6. Coventrynek, egy pontra vannak a West Bromtól. Egy győzelemmel két helyet biztosan javítanának.

Idegenben mérlegük 8-2-6, ami az ötödik legjobb a másodosztályban.

Mindösszesen egy hiányzójuk lesz, a támadó, Liam Delap nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Allsop – Slater, Jones, Greaves, Giles – Tufan, Morton – Philogene-Bidace, Carvalho, Zaroury – Sharp

Tippelde

Az elmúlt hetekben a St. Mary’s-ben lejátszott mérkőzéseken ontották a gólokat a csapatok. Főleg a Soton. Egymás ellen is szép, gólgazdag mérkőzéseket szoktak játszani, most is okkal feltételezhetjük, hogy szórakoztató lesz a találkozó.

Tippjeink a következők:

1.: Southampton győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső