Mainz – Union Berlin: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.01.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 17.
Mainz
Teljesítmény:
D N D V D
  • Opel Arena
  • Január 19. 20:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Union Berlin
Teljesítmény:
D N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap hátralévő részében már csak német első osztályú mérkőzésekkel fogunk foglalkozni. Közülük az első a Mainz – Union Berlin lesz, tehát magyar szereplője is lehet ennek a találkozónak Schäfer András személyében.

És akárhogy is nézzük, ez a meccs egy kiesési rangadó. Fura ezt írni azután, hogy ősszel az Union Berlint még a Bajnokok Ligájában láttuk, míg a Mainz is előkelő helyen, a felsőházban végzett tavaly. Ám azóta mindketten meggyengültek, ketten összesen annyi győzelemnél nem tartanak, mint a középmezőnyben szereplő újonc, a Heidenheim. Ez pedig elég komoly kritika. Főleg a korábbi év után.

Mindkét csapat túl van már egy edzőváltáson, olyan edzőktől köszöntek el, akik csapatukért rengeteget tettek.

Mainz

Három évet töltött Bo Svensson a Mainz kispadján. Csodát tett, a kiesés elől menekülő együttesből egy felsőházi csapatot csinált. Ám az első hosszabb botlást nem bírta el ez a bizalom, és novemberben menesztették.

A helyére Jan Siewert ült le, aki ideiglenesen megbízott vezetőedzőként szerepelt, Svensson előtt is pár napig ő igazgatta a csapatot. Most azonban hosszabb távra szól a megbízatása, olyannyira, hogy decemberben véglegesítették a pozíciójában.

Pedig lássuk be, a Mainz sokkal jobb nem lett, annyi történt, hogy elkezdtek szállingózni a pontok. De csak apránként. November 2.-a óta a csapat összesen nyolc pontot szerzett, egyszer győztek, ötször ikszeltek. Mellette kétszer kikaptak.

És még így is kiesőhelyen állnak, ám, ha most nyernek, akkor pontban beérik az Union Berlint.

A hétvégén a Wolfsburgot otthon fogadták, a meccs 1-1-re végződött, góljukat Silvan Widmer szerezte.

A mérleg nem mutat jól: egy győzelmük van, nyolc döntetlennel és nyolc vereséggel. Hazai pályán csak öt pontot gyűjtöttek, szóval van hova fejlődni a maradék fordulók alatt.

Új igazolás nincs, távozó is csak egy (Niklas Tauert küldték a Braunschweighez), de távozhat Leandro Barreiro, a luxemburgi válogatott középpályás, akit a Benfica nézett ki magának.

A keretből Stefan Bell és Nelson Weiper sérült, míg Lee Jae-sung az Ázsia-kupán játszik.

A várható kezdőcsapat:

Zentner – Fernandes, van den Berg, Caci – Widmer, Kohr, Mwene – Krauss, Burkardt – Onisiwo, Ajorque

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.08.20.Bundesliga
union berlin
4:1
mainz
Bundesliga
2023.02.04.Bundesliga
union berlin
2:1
mainz
Bundesliga
2022.08.14.Bundesliga
mainz
0:0
union berlin
Bundesliga
2022.02.26.Bundesliga
union berlin
3:1
mainz
Bundesliga
2021.10.03.Bundesliga
mainz
1:2
union berlin
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Union Berlin

Szintén döntetlent játszott az Union Berlin, amely ugyancsak átesett egy edzőváltáson. Rengeteg mindent köszönhetnek Urs Fischernek a berliniek, és meg is adták a lehetőséget neki, hogy felfejlessze csapatát, de csak nem akart sikerülni. Így váltaniuk kellett, mielőtt még a csapat a másodosztályba süllyed. Érkezett Nenad Bjelica, egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy ő be fog-e válni, mindenesetre kissé kockázatos egy relatíve ismeretlen, rutintalan edzőt ültetni az Unionhoz.

Annyit már elért, hogy a gárda elkerült a kiesőhelyekről, ahol szinte az egész ősszel tartózkodott. Az Union most a 15., 4-2-10-es mérlegükkel összesen 14 pontot szereztek.

És ahogy mondtam, a hétvégén ikszeltek a Freiburg otthonában. A magyaros rangadón Sallai Roland végig a pályán volt, Schäfer András a 70. percben állt be Brendan Aaronson helyére. Ja, és gól nem esett egyik oldalon sem.

A keret, pontosabban a védelem, egy kissé megváltozott: pár hónap után távozott Leonardo Bonucci, de Bjelica azonnal beszerezte az utánpótlást Kevin Vogt személyében. Ez talán Szalai Attilának is segít beépülni a Hoffenheimben…

Idegenben az Union a második leggyengébb a Bundesligában, egy győzelmük mellett hatszor kikaptak, egyszer ikszeltek.

Sérült Rani Khedira és Sheraldo Becker, míg Aissa Laidouni az Afrikai Nemzetek Kupáján van.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Juranovic, Knoche, Leite, Roussillon – Haberer, Schäfer – Hollerbach, Aaronson, Gosens – Volland

Tippelde

Épp eleget lapított az Union, most már itt az ideje tényleg munkához látni. Ez a keret – apróbb változtatásokkal – tavaly a negyedik helyig jutott, szóval tényleg nem illő ennyire lent szerepelni.

Tippjeink a következők:

1.: Union Berlin győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső