Plymouth – West Brom: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.02.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 19.
Plymouth
Teljesítmény:
V D V V N
  • Home Park
  • Február 20. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
West Brom
Teljesítmény:
V N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradék két mérkőzésünk is az angol ligából érkezik. De nem az elsőből, hanem a másodikból. Most is rendeznek hétközi fordulót a Championshipben, és bár a múltheti annyira jól nem sikerült – főleg az under/over ment félre akkor -, most újra próbálkozunk.

A Plymouth újoncként szerepel, ahhoz képest nem is annyira rosszul, de azért nem is emelkednek ki, mint mondjuk a másik League One-ból érkező együttes, az Ipswich. Könnyű préda lehet Buzsáky Ákos egykori csapata a feljutásra hajtó West Bromwich Albion számára, akik viszont az ötödik helyen állnak, és ha nem szúrják el, legalább a rájátszásban részt fognak venni.

Az angol másodosztály nem ritkán hoz könnyű meccseket, úgy hiszem, ez a mostani sem lesz az egyiküknek sem.

Következzen a Plymouth – West Brom mérkőzés!

Plymouth

Egy újonc együttestől nem várnak sokat, a mi lécünk sem volt túl magas a Plymouthszal szemben még az idény elején. De ezt képes volt megugrani a csapat, egyelőre úgy tűnik, jövőre is itt láthatjuk őket. Persze van még tíznél is több forduló, ez elég lehet ahhoz is, hogy kiessenek. A Championship a világ egyik legkiegyensúlyozottabb bajnoksága, előfordul, hogy van egy – vagy két – kiemelkedő együttes, meg az is, hogy néhányan lefelé lógnak ki, de összességében hasonló erejű csapatokról beszélünk.

A Plymouth pedig ehhez fel tudott nőni. Most egy elmaradt mérkőzést pótolnak majd a West Brom ellen, és nagyon jól jönne a győzelem, ugyanis Ian Foster együttese három kör óta nyeretlen. A hétvégi, Leeds United elleni vereséggel szerintem ők maguk is számoltak, Daniel Farke és együttese ugyanis a feljutásra hajt.

A kevés lehetőséget, helyzetet hozó mérkőzésen az a csapat győzött, amelyik jobban ki tudta használni az esélyeket, a Leeds két kaput eltaláló lövése két gólt hozott, míg a Plymouth egyszer nem tévesztett célt, de abból nem lett gól.

A gárda most a 14., mérlegük 9-10-13, hazai pályán pedig 8-4-4.

A hétvégén egyetlen sérültjük volt Michael Cooper személyében, ő továbbra sem elérhető.

A várható kezdőcsapat:

Hazard – Pleguezuelo, Phillips, Gibson – Sorinola, Houghton, Randell, Miller – Whittaker, Waine, Devine

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.10.21.Championship
west brom
0:0
plymouth
Championship
2016.07.30.Barátságos Mérkőzés
plymouth
0:0
west brom
Barátságos Mérkőzés
2010.02.06.Championship
plymouth
0:1
west brom
Championship
2009.09.12.Championship
west brom
3:1
plymouth
Championship
2008.03.01.Championship
west brom
3:0
plymouth
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Brom

Egyéves kimaradás után a West Brom ismét bejelentkezett a feljutásért, Carlos Corberan csapatának esélye van arra, hogy jövőre a legjobbak között legyenek. De egy dolog biztos: Automatikusan ez nem fog menni. A Championshipből két csapat kerül fel a PL-be, a harmadik pedig rájátszás útján. Utóbbira van esélye most a WBA-nak. Az ötödik helyen tanyáznak, hátrányuk a negyedik helyen levő Ipswichcsel szemben tizennégy pont. Ez nagyon sok. Arra kell most fókuszálni, hogy ez az ötödik hely megmaradjon, és higgyétek el, ez is nagyon melós lesz. Hiszen mögöttük ott sorakoznak a trónkövetelők. A teljesség igénye nélkül megelőzheti őket egy botlás után a Coventry, a Norwich, a Hull City (51-51 pont), beérheti őket a Preston (49 pont), de még a Sunderlandnek, a Watfordnak, a Bristolnak és a Middlesbroughnak sem kell lemondania a rájátszásról. Három veretlen meccs után most botlott is az együttes, a Southampton verte őket 2-0-ra.

A csapat mérlege 15 győzelemből, 7 döntetlenből és 10 vereségből áll, és a gyengébb csapatok közé tartoznak idegenben. Négyszer nyertek, négyszer ikszeltek, hétszer kaptak ki.

Ezen a mérkőzésen Daryl Dike, Josh Maja, Matt Phillips és Kyle Bartley nem fog tudni játszani.

A várható kezdőcsapat:

Palmer – Furlong, Kipre, Pieters, Townsend – Yokuslu, Mowatt – Felllows, Swift, Johnston – Thomas-Asante

Tippelde

Nem egyszerű meccs ez. A Plymouth ugyan mostanában gyengébb, de hazai pályán kifejezetten jól játszanak. A West Brom pedig idegenben gyenge, és összességében sem annyira meggyőzők.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső