Manchester United – Liverpool: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.04.07.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 05.
Manchester United
Teljesítmény:
V D N N V
  • Old Trafford
  • április 07. 16:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Liverpool
Teljesítmény:
N N V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Van egy kis deja vu-d? Nem csodálom, a Manchester United és a Liverpool nem is olyan rég már találkozott egymással. Akkor is az Old Traffordon játszottak, és most is ott fognak. Ám míg a márciusi meccset az FA Kupában rendezték, addig most a Premier League-ben fogják.

És ez az, ami Jürgen Kloppnak és legényeinek sokkal, de sokkal fontosabb. A Pool ugyanis a bajnoki címre tör, és az FA Kupa egy patinás sorozat, de nem az szerepelt a prioritási lista legtetején. Ott a PL van. Klopp lelép, utoljára még szeretne egy bajnoki címet szerezni. Minden más másodlagos.

A Manchester United egyszer megtréfálta a jobb erőkből álló Liverpoolt. Nem tudni, hogy ez még egyszer sikerülhet-e nekik. Ha igen, az Arsenal és a City drukkerei lekötelezve érezhetik majd magukat…

Jöjjön a Manchester United – Liverpool mérkőzés!

Manchester United

Ha esetleg Manchester United drukker vagy, és épp sorban állsz a reggeli kávédért, de nincs rá időd, mert késésben vagy, akkor csak jusson eszedbe, hogyan kapott ki a kedvenc csapatod tegnap este, és egyből kimegy majd az álom a szemedből.

Igen, a MU egy őrült mérkőzésen kapott ki a Chelsea elleni rangadón. A fővárosiak két góllal elhúztak, de a kékek védelme hibát hibára halmozott, így Alejandro Garnacho és Bruno Fernandes már az első félidőben egyenlített. A folytatásban Antony jóvá tette hibáját (összehozott egy tizenegyest), és adott egy gólpasszt Garnachonak, így már a vendégek vezettek, de a feketeleves csak ezután jött.

A MU a 98. percig vezetett, majd Diogo Dalot felrúgta ellenfelét a büntetőterületen belül, így a Chelsea másodjára is tizihez jutott. Miután ezt Cole Palmer értékesítette, egy perccel később a győztes gólt is megrúgta, mivel egy szögletnél totál megfeledkeztek róla. A 101. percben kapott ki Erik ten Hag csapata…

Nemrég még ők nyertek 4-3-ra épp a Pool ellen, most megismerték, milyen a vesztes oldalon lenni. És ismét érkezik a Pool, akik vezetik a bajnokságot, míg a MU tőlük 22 pontra van lemaradva és a 6. helyen szerénykedik.

Az utolsó öt meccsükből hármat buktak el, mérlegük 15-3-12. Ebből a hazai 8-1-5, ami még csak a felsőházi helyezéshez sem lenne elegendő…

Belső védők terén kifejezetten gyengén áll a csapat. Megint kiesett Lisandro Martínez, tegnap este pedig mindkét belső védőt le kellett cserélni, Jonny Evans várhatóan nem is fogja tudni vállalni a játékot. Raphael Varane-ra van esély. Szintén sérült Victor Lindelöf, Tyrell Malacia, Luke Shaw, Anthony Martial és Altay Bayindir.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Varane, Maguire, Wan-Bissaka – McTominay, Mainoo – Rashford, B. Fernandes, Garnacho – Höjlund

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.03.17.FA Kupa
man united
4:3
liverpool
FA Kupa
2023.12.17.Premier League
liverpool
0:0
man united
Premier League
2023.03.05.Premier League
liverpool
7:0
man united
Premier League
2022.08.22.Premier League
man united
2:1
liverpool
Premier League
2022.07.12.Barátságos Mérkőzés
man united
4:0
liverpool
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Liverpool

Könnyed Liverpool-győzelemre számítottak a legtöbben tegnap este, mikor Szoboszlaiék az utolsó helyen álló Sheffield Unitedot fogadták, és nagyjából be is jöttek a gondolataik. A vörösök hozták a kötelezőt, 3-1-re nyertek egy olyan meccsen, ami akár sokkal simább is lehetett volna. A Sheffieldről azért már kiderült, hogy nem igazán ütik meg a mércét, hiába próbálkoztak több mindennel, mint igazolások, egy régi sikeredző visszahozatala.

Nem is számított senki tőlük győzelemre vagy pontszerzésre. Ivo Grbic vastagon benne volt az első gólban, a vendégek kapuvédője ugyanis egy kirúgásnál telibe találta Darwin Nunezt, a labda onnan a hálóba került.

A Sheffield már az első játékrészben kaphatott volna még hármat, de az Atletico Madridtól érkező fiatal hálóőr itt már tette a dolgát. A vendégek a semmiből egyenlítettek, de a hajrá a hazaiaké volt. Alexis Mac Allister szétlőtte a bal felsőt, majd Cody Gakpo fejelt a hálóba.

Ezzel a sikerrel a Liverpool visszavette a vezetést a Premier League táblázatán, két pont az előnyük. A hétvégén az Arsenal majd a Brightonnal játszik, míg a City a Crystal Palace-hoz utazik. Nem biztos, hogy most tudják előnyüket növelni, de ha csak tartják a távolságot, az már elegendő.

A Ligakupából kiindulva nehéz meccs lesz, de egy pillanatra se gondoljuk, hogy Klopp nem tanult abból a meccsből.

A Pool idegenben is bombaerős, bár itt azért már többször hibázott. Mérlegük 8-4-2.

Sérültjeik: Joel Matip, Stefan Bajcetic, Thiago Alcantara, Alisson Becker, Diogo Jota, Trent Alexander-Arnold, Endo Wataru. A japán várhatóan a keretben lehet.

A várható kezdőcsapat:

Kelleher – Bradley, Konaté, van Dijk, Robertson – Szoboszlai, Endo, Mac Allister – Salah, Nunez, Díaz

Tippelde

Csak magam tudom ismételni, a Liverpool tanult a hibájából, és biztosan más felfogásban lépnek majd pályára most. És ez a mostani MU nem csak a pályán, fizikálisan nem működik, de a fejek sem az igaziak…

Fő tippek:

1.: Liverpool győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső